Izmislili kandidata i osvojili 13 mandata

Stranka pod nazivom “Sarmu Probo Nisi”, sa liderom izmišljenog imena Ljubiša Preletačević – Beli, na izborima u Mladenovcu osvojila je 13 mandata, odnosno koliko DS, SPS i LDP zajedno u ovom gradu!

Srbija 25.04.2016 | 21:16
Izmislili kandidata i osvojili 13 mandata

Sve je počelo kao parodija, osnovali su Samo jako – Beli, pod sloganom SPN – Sarmu probo nisi, dali izmišljeno ime Ljubiša Preletačević, a onda napravili neverovatan uspeh na izborima.

Verovatno ni sanjali nisu da će se sve završiti sa 13 osvojenih mandata, odnosno koliko DS, SPS i LDP zajedno u ovom gradu. Po broju glasova su bili odmah iza SNS. U pojedinim selima su bili drugi, što, kako kažu, smatraju svojim velikim uspehom. Na listi su bili pod rednim brojem sedam, pod nazivom Beli – Samo jako. Na društvenim mrežama su postali pravi heroji, gde pljušte čestitke. Ono što je posebno zanimljivo je i to da oni postoje samo 38 dana. Rezultate su slavili uz vatromet, alkohol i žurku do sitnih sati. Iznenađenje nisu krili, a u svom obraćanju su se zahvalili svima koji su im dali glas.

“Hteo bih da se zahvalim mojim Mladenovčanima na ovolikom odzivu. Iskreno, nismo očekivali da ćemo imati ovoliko glasova, ali ovo je abnormalna cifra. Zato smo zahvalni do besvesti svim našim dragim građanima što su pokazali da još postoji atom snage u ovom malom mestu. I da može uvek biti bolje, a mi smo ti koji ćemo da vam pomognemo. Zato nas pratite i samo jako”, rekao je Preletačević.

Pogledajte njihov nesvakidašnji spot za kampanju:

Izvor: Kurir

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

građanin

25.04.2016 19:19

Čega su se sjetili, svaka im čast. Narod glasa.....

ODGOVORITE
Name

SVE VIRTUELNO

25.04.2016 19:49

U NAS JE I OVAKO SVE VIRTUALNO. ISMIŠLJENO. NIJE NI ČUDO.

ODGOVORITE
Name

RadikalNO

25.04.2016 20:36

Ovi su pošteniji nego svi političari zajedno. Narod je rekao šta misli.

ODGOVORITE
Name

Kiki

25.04.2016 23:57

Narod nije rekao nista i ne misli nista. Za koga god galsaju bice im isto,ni sad nece sarme probati. Narod je samo za sisanje.

Name

Petar

26.04.2016 04:20

Narodu je dosta ovih politicara koji se bore samo da pokupe sto mogu.Mislim da bi Coban mnogo bolje vodili drzavu od ovih lopova.

ODGOVORITE
Name

Ideja

26.04.2016 06:46

Treba sad osnovati stranku Višebojci i nominovati kandidata Vojin Papka.

ODGOVORITE
Name

svaka cast

26.04.2016 08:11

Svaka cast momci, duhovito pre svega, nadam se da ce se vas glas, glas omladine cuti i u skupstinskoj sali Mladenovca ali sa ozbiljnim predlozima. Jako bi Voljela da se probudi omladina i u Republici Srpskoj, jer ovo je njihovo vrijeme a ne ovih izlapljelih grdoba. Vjerujte mi omladino da da bi vas podrzali i stariji. Samo naprijed.

ODGOVORITE
Name

ABC

26.04.2016 09:40

Posmatrajuci ovakve stvari i desavanja dolazi se do zakljucka da gradjani drzave Srbije uopste ne registruju sta im treba da su gladni nisu da nemaju laz da im je do zezanja da sta drugo reci alo gledajuci sta smo uradili 2000-te godine nista nije cudo *CEDA ,ZIVKOVIC,COMIC,PESIC ,sta su oni bolji i politicki zreliji? Vlada se 12 godina i dovedose nas do ovakvih scena bruka .

ODGOVORITE