Кућни пас до смрти изгризао новорођенче

Породични пас, мјешанац стафорда изгризао је на смрт новорођенче старо три дана. Трагедија се догодила у Сан Диегу у Калифорнији.

Свијет 24.04.2016 | 14:00
Кућни пас до смрти изгризао новорођенче

Како пише Ројтерс, у тренутку кад се несрећа догодила, пас је са паром и бебом лежао на кревету. Пар је гледао ТВ, а пас се уплашио након што се мајка накашљала. Наводно је пас тада у стању панике напао и изгризао бебу која се налазила крај њега прије него су мајка и отац могли ишта направити.

Неколико секунди касније, мајка и отац су успјели бебу извући из његових чељусти, но било је прекасно и пас је дјечаку већ нанио фаталне повреде.

Пар је бебу одвезао у хитну, но нажалост, љекари су врло брзо по доласку констатовали смрт.

Полиција је ову вијест подијелила и на Твитеру, назвавши ово трагичном несрећом.

Пас је превезен у азил за бригу о напуштеним животињама, а тренутно се налази у карантини. Породица ће одлучити о томе желе ли да пас буде успаван, а након десет дана имају право и да пса узму назад, уколико то желе.

Пас по имену Поло је тежак 43 килограма, а мјешанац је стафорд теријера и њемачке доге. Био је стерилисан и никад раније није показивао никакве знакове агресивности.

Власти ће провјерити да ли је пас можда био бијесан.

У међувремену, ова је вијест привукла доста пажње на друштвеним мрежама. И док једни саосјећају с породицом, наводећи како се оваква трагедија могла догодити свима, други их пак критикују тврдећи како псима никако није мјесто са бебама.

Извор: Клиx

 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

играње

24.04.2016 18:11

он се играо, а вјероватно је био и гладан. ЈКа бих прије рекла да су они зељели да се рјесе бебе јер пси у вецини слусају газду и оне које воле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пик

24.04.2016 19:07

Не буди будала Немам ниста против зивотиња ни најмање али њима је мјесто ван куце напољу и псима и мацкама птицама и осталима то се не дрзи у куци укинес му сву слободу јос направи срање па изгризе дјете

Name

Сузуки

24.04.2016 19:07

Пас са њима лезао на кревету,па сунце ти калаисано која је то болест имати пса у куци па зна се људи моји засто слузи колиба.Ко год дрзи пса у куци та особа није нормална.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михаило Микић

25.04.2016 09:57

На Западу је љубав са човјека пренешена на животиње. Многе жене у Америци не воле човјека али оне зато као ПРОСВЕЋЕНЕ даме воле животиње: псе, мачке, крокодила, змије, гуштер и разне птице и са њима заједно спавају у кревету!