На тијелу Принца нема доказа о самоубиству

На тијелу преминуле поп звијезде Принца нема знакова повреда ни доказа да је ријеч о самоубиству, саопштио је данас Џим Олсон, шериф округа Карвер у Минесоти.

Свијет 23.04.2016 | 08:09
На тијелу Принца нема доказа о самоубиству

Како је јавио АФП, он је, међутим, новинарима рекао да је још рано говорити и да цјелокупни резултати обдукције неће бити скоро познати скоро, јер она може потрајати и неколико недјеља.

Олсон је рекао да се истрага наставља.Он није желео да коментарише непотврђене извјештаје да би смрт Принца могла бити повезана са предозирањем од претходне недјеље.

Америчка поп звезда Принц био је лијечен у болници због прекомерне количине дроге недјељу дана пред смрт, објавио је раније данас амерички сајт ТМЗ, позивајући се на више неименованих извора.

Принц је био на болничком лијечењу након што је његов приватни авион ненајављено слетио у Молин у Илиноису прошлог петка послије наступа у Атланти, док су медији извјештавали да он има грип, преноси АФП.

"Неколико извора у Молину су нам рекли да је Принц пребачен у болницу и да су му љекари дали ''спасоносну ињекцију''... која се обично даје како би се неутралисало дејство опијата", наводи ТМЗ.

Принцу су, наводно, љекари савјетовали да остане у болници 24 сата, али је он одлучио да послије три сата изађе из те установе, где није могао да има приватну собу.Америчка поп звезда Принц преминуо је јуче у 58. години у свом дому у Минеаполису.

Извор: Тањуг

Коментари / 0

Оставите коментар