Na tijelu Princa nema dokaza o samoubistvu

Na tijelu preminule pop zvijezde Princa nema znakova povreda ni dokaza da je riječ o samoubistvu, saopštio je danas Džim Olson, šerif okruga Karver u Minesoti.

Svijet 23.04.2016 | 08:09
Na tijelu Princa nema dokaza o samoubistvu

Kako je javio AFP, on je, međutim, novinarima rekao da je još rano govoriti i da cjelokupni rezultati obdukcije neće biti skoro poznati skoro, jer ona može potrajati i nekoliko nedjelja.

Olson je rekao da se istraga nastavlja.On nije želeo da komentariše nepotvrđene izvještaje da bi smrt Princa mogla biti povezana sa predoziranjem od prethodne nedjelje.

Američka pop zvezda Princ bio je liječen u bolnici zbog prekomerne količine droge nedjelju dana pred smrt, objavio je ranije danas američki sajt TMZ, pozivajući se na više neimenovanih izvora.

Princ je bio na bolničkom liječenju nakon što je njegov privatni avion nenajavljeno sletio u Molin u Ilinoisu prošlog petka poslije nastupa u Atlanti, dok su mediji izvještavali da on ima grip, prenosi AFP.

"Nekoliko izvora u Molinu su nam rekli da je Princ prebačen u bolnicu i da su mu ljekari dali ''spasonosnu injekciju''... koja se obično daje kako bi se neutralisalo dejstvo opijata", navodi TMZ.

Princu su, navodno, ljekari savjetovali da ostane u bolnici 24 sata, ali je on odlučio da poslije tri sata izađe iz te ustanove, gde nije mogao da ima privatnu sobu.Američka pop zvezda Princ preminuo je juče u 58. godini u svom domu u Mineapolisu.

Izvor: Tanjug

Komentari / 0

Ostavite komentar