Саво напада новинаре, а ФСС стварно преговара с Муслином?!

Док потпредседник Савеза оптужује медије за "урушавање ФСС" и "кварење атмосфере", која је иначе "одлична", сам Муслин каже да постоји обострана жеља, и њега и Савеза, да до договора дође.

Фудбал 22.04.2016 | 17:20
Саво напада новинаре, а ФСС стварно преговара с Муслином?!

"А, сви они који се крију иза 'добро обавештених извора' и раде по принципу више пута поновљена лаж постаје истина, не желе добро српском фудбалу и подривају његове темеље у тренутку када нас чека почетак квалификација за Светско првенство у Русији које не смемо да пропустимо".

Ово је само једна од бројних оштрих реченица којима се, у четвртак, путем портала ФСС, јавности обратио потпредседник Савеза, Саво Милошевић.

Изиритиран вешћу о томе да ће Славољуб Муслин, само је питање када, наследити Радована Ћурчића на месту селектора репрезентације Србије, Милошевић је оптужио јавност да ради на "урушавању ФСС".

Међутим, тешко да је било ко тек тако измислио вест о контактима с Муслином. Пре ће бити да у самој Старој Пазови више различитих руководилаца ФСС ради на постављању селектора и да свако има свог фаворита, као што Милошевић има Ћурчића.

Јер, у супротном јавност тешко да би знала чија је идеја Муслин, откуд сада он, с ким је разговарао, ко се за њега залаже, и ко ће га предложити када за то дође дан.

Уосталом, да ли и сам Муслин "ради на урушавању ФСС" када за "Вечерње новости" каже...

"Постоји жеља и једне и друге стране да преузмем посао селектора Србије. Засад могу само толико да вам кажем".

Кратка, али изјава довољно јасна – контакти између Муслина и ФСС постоје.

Дакле, ако неко ради на "урушавању ФСС", онда је то неко из самог ФСС.

Али, увек је најлакше за овакве ствари оптужити медије и новинаре...

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

станко

22.04.2016 17:40

господине Саво, да ли ви ослускујете овај фудбалски народ? Зар не цујете по кулоарима да треба несто да се мења јер свака промена доноси несто ново бас као и вама лицно?Муслин је доказани тренер а ви не као функционер.Да ли ви са Цурцицем гарантујете успех,сигорно не ,па зато молим вас поднесите отказ и пустите друге а ви ,доста вам васих приватних проблема.Хвала

ОДГОВОРИТЕ