Savo napada novinare, a FSS stvarno pregovara s Muslinom?!

Dok potpredsednik Saveza optužuje medije za "urušavanje FSS" i "kvarenje atmosfere", koja je inače "odlična", sam Muslin kaže da postoji obostrana želja, i njega i Saveza, da do dogovora dođe.

Fudbal 22.04.2016 | 17:20
Savo napada novinare, a FSS stvarno pregovara s Muslinom?!

"A, svi oni koji se kriju iza 'dobro obaveštenih izvora' i rade po principu više puta ponovljena laž postaje istina, ne žele dobro srpskom fudbalu i podrivaju njegove temelje u trenutku kada nas čeka početak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji koje ne smemo da propustimo".

Ovo je samo jedna od brojnih oštrih rečenica kojima se, u četvrtak, putem portala FSS, javnosti obratio potpredsednik Saveza, Savo Milošević.

Iziritiran vešću o tome da će Slavoljub Muslin, samo je pitanje kada, naslediti Radovana Ćurčića na mestu selektora reprezentacije Srbije, Milošević je optužio javnost da radi na "urušavanju FSS".

Međutim, teško da je bilo ko tek tako izmislio vest o kontaktima s Muslinom. Pre će biti da u samoj Staroj Pazovi više različitih rukovodilaca FSS radi na postavljanju selektora i da svako ima svog favorita, kao što Milošević ima Ćurčića.

Jer, u suprotnom javnost teško da bi znala čija je ideja Muslin, otkud sada on, s kim je razgovarao, ko se za njega zalaže, i ko će ga predložiti kada za to dođe dan.

Uostalom, da li i sam Muslin "radi na urušavanju FSS" kada za "Večernje novosti" kaže...

"Postoji želja i jedne i druge strane da preuzmem posao selektora Srbije. Zasad mogu samo toliko da vam kažem".

Kratka, ali izjava dovoljno jasna – kontakti između Muslina i FSS postoje.

Dakle, ako neko radi na "urušavanju FSS", onda je to neko iz samog FSS.

Ali, uvek je najlakše za ovakve stvari optužiti medije i novinare...

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

stanko

22.04.2016 17:40

gospodine Savo, da li vi osluskujete ovaj fudbalski narod? Zar ne cujete po kuloarima da treba nesto da se menja jer svaka promena donosi nesto novo bas kao i vama licno?Muslin je dokazani trener a vi ne kao funkcioner.Da li vi sa Curcicem garantujete uspeh,sigorno ne ,pa zato molim vas podnesite otkaz i pustite druge a vi ,dosta vam vasih privatnih problema.Hvala

ODGOVORITE