Латино момци јесу најбољи љубавници

Шпански срцеломац враћа се у Београд 10. маја концертом у Комбанк арени.

Забава 22.04.2016 | 12:20
Латино момци јесу најбољи љубавници

Пре седам година Енрике Иглесијас био је одушевљен београдском публиком пред којом је наступао. Зато се у оквиру своје турнеје и ове године враћа у Београд концертом 10. маја у Арени. Тим поводом, Енрике је за “Блиц” открио колико се радује Београду, у којем је као петогодишњак живео годину дана.

- Никада не знам шта да очекујем од неког концерта, било где да наступам. Сваки концерт је другачији. Али, свакако се радујем повратку у Београд и сусрету са мојим фановима из Србије - каже Енрике за “Блиц”

- Радујем се што поново долазим у Београд и што ћу поново видети своје фанове из Србије
На наше питање којом песмом ће отворити концерт у Арени, колико ће концерт трајати, Енрике уз омех загонетно каже:

- Мораћете да дођете на концерт и сами то октријете! Надам се да ћу имати времена да прођем градом, али обично нема времена за задржавање било где, мој распоред наступа на овој турнеји веома је густ - објашњава нам Енрике.

На питање “Блица” да ли има у плану нови дует са неком звездом, каже да му нико посебно није на памети.

- Али ја сам увек отворен за сарадњу са другим уметницима. То ми помаже да се и сам развијам као уметник.

Енрике је уписан у Гинисову књигу рекорда са чак два признања - за „најдужи боравак на првом месту на листи“, као и за „највише број 1 хитова” на „хот латин листама“. А с обзиром на то да је и сам “хот латин”, упитали смо га шта каже на то да латино момци важе за најбоље љубавнике:

- Па, то је зато што јесмо!

Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар