"Само злонамјерни не виде напредак Српске"

"Ови из опозиције се наводно плаше неке ескалације проблема или насиља. Ми смо спремни да организујемо мирне демонстрације... Кад они одреде мјесто и датум, онда ћемо и ми рећи да је то наше мјесто и датум", поручио је Додик.

Република Српска 22.04.2016 | 07:41
"Само злонамјерни не виде напредак Српске"

Предсједник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да је економски развој Републике Српске видљив, да она данас изгледа развијеније и моћније него што је била прије и да само они који не желе и који су злонамјерни, не могу то да виде.

Додик је оптужио странке Савеза за промјене, који је на власти на нивоу БиХ, да своју "неспособност" желе да пребаце на власти у Републици Српској.

"Многе одлуке које доносе органи БиХ су битни по живот на простору Републике Српске и економију Републике Српске и ако покушавате своју неспособност на нивоу БиХ да припишете неком другом, апсолутно ћете добит адекватан одговор, истакао је предсједник Републике Српске Милорад Додик, гостујући у Дневнику ТВ1.

Додик је на Економском форуму на Јахорини рекао да је економски развој Републике Српске у успону, замјерајући опозицији што се највећи дио критика управо односи на економско стање у Републици Српској.

Упитан на чему заснива своју тврдњу, предсједник Републике Српске је рекао да је економски развој видљив и да је током задњих десетак година БДП растао 4 до 5 пута, и да се континуирани раст наставио чак и у години поплава.

"У прошлој години ми смо остварили раст од скоро 2 одсто, а ове очекујемо од три одсто. Ми смо држали ниво плата и пензија прије кризе, опредјелили смо се за политику штедње и то је омогућило да одржимо јавни стандард који је био неопходан и који је био прије. Дакле када томе додате чињеницу да смо били оспособљени да направимо једну термоелектрану да будемо логистика у смислу одобрења и дозвола компанији која је то радила, да заједно са нашим инвеститорима проведемо процедуре и већ сада изградимо 70-80 километара аутопута, да рјешимо многе проблеме, да градимо болнице", казао је Додик.

Као један од примјера способности актуелне власти, Додик је навео изградњу болнице у Бијељини и реконструкцију Клиничког центра у Бањалуци.

"Наравно, дуже вријеме су плате на истом нивоу што наводи на закључак да се стагнира или да се не напредује, али многе земље су морале да воде политику кресања плата и јавне потрошње. Ми смо се опредјелили да то не чинимо и мислим да смо изабрали прави пут. Данас Република Српска сигурно изгледа развијеније и моћније него што је била прије и само они који не желе и који су злонамјерни не могу то да виде", нагласио је Додик. 

Говорећи о протестима које је Савез за промјене најавио 14. маја у Бањалуци, предсједник Републике Српске и лидер СНСД-а је рекао да протести "нису ни битни, нити треба да се одрже", али да је Република Српска спремна да два скупа буду одржана истовремено, на једном мјесту.

"Ја мислим да је наше друштво спремно да у исто вријеме на истом мјесту одржи два различита скупа и да не буде никакве ескалације сукоба. Ови из опозиције се наводно плаше неке ескалације проблема или насиља. Ми смо спремни да организујемо мирне демонстрације у том тренутку. У ствари, ми не заказујемо уопште те протесте. Онда кад они то одреде, мјесто и датум, онда ћемо и ми рећи да је то наше мјесто и датум, поручио је Додик.

Извор: Истинито

Коментари / 85

Оставите коментар
Name

п

22.04.2016 05:46

....а само слијепи виде напредак!

ОДГОВОРИТЕ
Name

маслина

22.04.2016 09:56

У мене у породици троје ради, слава Богу, дуго времена сам се замлаћивао у ПДП-у гдје нису хтјели да ми нађу посао иако сам био једини незапослен са факултетом у том тренутку. Кад сам прешао у СНСД у року од годину дана су ме запослили а ја жену и брата у наредне 3-4 године запослио. Жена и ја имамо уговор на неодређено па смо мирни а и брат би требао да га потпише ускоро. Ја знам да ћете ви сад "папкати", мене клети и пријетити, међутим, боли ме... ђон. Моје дијете није гладно и то је мој ПРВИ И ОСНОВНИ циљ у животу, то зна свако ко има дијете. Не бавим се крупном политиком, видим да се краде и боли ме уво. После Додика ће доћи СДС и крашће исто ко и Додик, међутим, мене не могу отпустити јер савјесно и одговорно радим свој посао. Хиљаде и хиљаде је нас оваквих што знају да Додик краде а опет ће гласати за њега из захвалности за егзистенцију. Поздрав свима и псујте и вријеђајте слободбо, то је ваш начин вођења комуникације.

Name

Батман

22.04.2016 10:11

Или са "сифром" као прецедник виде напредак...

Name

yугословен

22.04.2016 10:23

Он гледа истовремено и лијево и десно гдје су паре успио је прије два мандата купити јавност БиХ и Рс да у затвор требају Карадзиц и Младиц.

Name

Остоја

22.04.2016 10:25

Је ли овдје користе ријец напредак или напрдак

Name

Микаило

22.04.2016 10:34

Маслина, ти мора да си уцесник цувеног економског форума на Јахорини. И они су насли рјесење за искорјењивање незапослености: ако се сви уцланимо у СНСД, незапослених неце бити. Друзе, неце тебе нико отпустити то је тацно. Десице ти се несто јос горе - ици цес на посао али плате нецес добијати. Знаци, имацес троскове али не и приходе. Јер, кредити не могу вјецно да се дизу, једном мора пуци. А пуцање је поцело.

Name

Ја

22.04.2016 11:06

@маслина Ти си једно обицно безкарактерно .овно!!! ЗАЛИ БОЗЕ СТО ТИ МОЗЕС БИТИ ПРИМЈЕР НЕКОМЕ, ПАРАЗИТУ!!!

Name

Ре: Маслина

22.04.2016 11:21

Позиваш се на име Божје па онда изнесеш гомилу будалаштина у којима покушаваш сам себе убиједити да радиш нешто исправно , а сам знаш да није тако. Наравно, сви ми видимо о чему се ради и то говори само о теби све и о систему у којем живимо. Лијепо је то што бринеш за потомство, нека су живи и здрави. Притом, заборављаш, јер си морална минијатура, да и други имају дјецу која треба да живе, да туђе жене нису биле " активне" на терену да би добиле посао, уз сагласност својих " богобојажљивих" брачних супружника. У име свих поштених , способних и моралних људи у овој држави, а којих је веееелика већина, нека те буде срамота . Уживај у свом "успјеху" Свако добро ти желим...

Name

Кладионица

22.04.2016 14:14

Да се кладимо да Миле неце организовати контрамитинг, тј.да не смије јер није сигуран у своју подрску.Јавна је тајна да се страх од демонстрација народа осјеца у сваком углу зграде владе.Препали се својој глави. Сад треба ици до краја. Треба позвати на одговорност нароцито корумпирано судство....

Name

за маслина

22.04.2016 19:30

А по твом мисљењу сви треба да удјемо у СНСД да би смо имали право на запослње? То је основни проблем насег друства сто се хвалис некаквом факултетском дипломом а посао тразис преко странке. Због таквих неспособљаковица који се само увлаце у дупе некоме на позицији ми и не идемо напријед него стагнирамо или пропадамо. Република Српска треба да буде мјесзо за зивот свима а не само послусницима Резима

Name

Предраг, приватни професор

23.04.2016 04:59

Миле Додик је циницни ванземаљац. Са изостреним видом и слухом. Наравно да је у Српској напредак за Милу, његову породицу и компањоне.

Name

Ја

22.04.2016 05:48

Ватиканска слуго, водис народ у рат, али овај пут да се бију медјусобно! А и како си мислио Ти неког да доведес на протесте? Па сви су ти на послу, ови паразити сто су се ухљебили! Једино да им дас слободан дан, о насем троску наравно! На твоје протесте могу доци само специјалци које цес натјерати да туку своју брацу и сестре!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Баја

22.04.2016 07:27

.ебе ми се! Имам дијагнозу! Нека се будале туку!

Name

Новица

22.04.2016 05:48

Ваљда полиција која одобрава одржавање протеста не може одобрити два скупа у исто вријеме на истом мјесту! Ако може то је позив да свуда гдје се појави Додик савез за промјене одржава протесте!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градјанин

22.04.2016 09:27

Погрешно је дозволити полицији да одобрава или не одобрава протесте. Њима се протести пријављују само да би они дошли и одржавали ред. Ако нису у стању, нека поднесу оставке.

Name

Миско

22.04.2016 10:22

Додик је предсједник свих градјана РС. То знаци да би се требао појавити на оба скупа.

Name

ДПС

22.04.2016 05:49

Додик посудио говор предсједника Свицарске ал среца није и његово име преписао. Који напредак само у РС-у и Србији се јос возе Југе, Стојадини и Ладе то је сав цивилизован свијет избацио из употребе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрва

22.04.2016 05:54

Ја као обицан градјанин РС не видим никакав напредак. Напротив, сам предједник је уцесник многих афера пљацкања народне имовине. О каквом се напредку ради? Правна дрзава је заказала 100%.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дебилу ретардирани

22.04.2016 05:54

Па засто би ти протествовао кад тврдис да је све идеално у земљи? Ти дебилу оцигледно ни не схватас ста знаци протествовати, нити имас висе појма о било цему! Никад ниси ни имао. Вец те народ пустио да јасис... А неце моци тако лако, остацес у историји запамцен као највеци ... манипулант, уз то и схизофреницар који прица супље прице и продаје маглу, а то скупо наплацује...Пусти висе људе да исказу стварно ста мисле, не мозес ти висе диктирати њима ста це и како радити, будалетино невидјена! Ти организуј сатор и лати се микрофона и доцарај овом јадном, непросвеценом народу који те је изабрао, како је све дивно, сјајно, бајно... Е зивоте, па који је ово апсурд од цовека, па њега под хитно треба у лудницу сместити, он је нацисто пролупао!!! Ово је висе Богу плакати...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЖИКА Ж

22.04.2016 05:55

ТО СЕ МИЛОРАД САМО ШАЛИ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неко

22.04.2016 05:59

"Да заједно са нашим инвеститорима проведемо процедуре и већ сада изградимо 70-80 километара аутопута, да рјешимо многе проблеме, да градимо болнице", велис! Заборавио си да наведес и да се ти уплусас пар полуга, да се надје за дјецу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Образовање

22.04.2016 06:01

Њега треба умјесто Вука, у УН. Он би увео благостање на планwту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зумба

22.04.2016 06:16

ММФ=Миле Много Фолирас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

страва и узас

22.04.2016 06:23

Напредак? Задузивање је напредак? Ископаце тебе Били ;)

ОДГОВОРИТЕ
Name

мица

22.04.2016 06:25

Све ће бити јасно 15 маја...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Београдски синдикат

22.04.2016 06:27

Систем те лаже! хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=хкСзмПнзФ-о

ОДГОВОРИТЕ
Name

постен

22.04.2016 06:27

БДП растао 5%? А тад пензије нису касниле.Сад БДП веци а криза на све стране,нема потицаја,нема пензија,нема посла како је то могуце.?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

22.04.2016 08:35

Код таквог еxперта за лоповију а не економију све је врло могуце...

Name

капетан

22.04.2016 06:35

Нитко разуман у Републици Српској невјерује овој тврдњи господина председника.Мислим да нисте у праву гос.председнице да и сами невјерујете у оно сто прицате и да сте и сами помало скептицни.Оцигледно да вас блиски сарадници дебело лазу и представљају вам ствари у најбољем свјетлу док је стварност несто друго.Није исто водити дрзаву и возити трактор.Трактором управљате ви, али коцнице нисте мијењали десет година па масина стрмоглаво јури низбрдо а гдје це се зауставити ни ви сами незнате.Фигуративно цу вам описати ,КАМЕН,то је народ на који јури вас трактор ,и вјерујте немозете избјеци ту судбину.Зао ми је трактора јако корисна масина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пензионер

22.04.2016 06:36

хттп://www.клиx.ба/вијести/бих/директор-циа-е-јохн-о-бреннан-стигао-у-сарајево/160422005 Директор ЦИА-е Јохн О. Бреннан стигао у Сарајево! Дошао на обуку у БиХ, ено га диви се овим нашим муљаторима. Свидја ми се наступ на који долази, нема најаве нема обавјештења, ... аеродром, хотел, ....филмски!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ееер

22.04.2016 06:39

Напредај боли глаца посла колко хоцес

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

22.04.2016 06:40

Па изгледа да су пензионери, запослени, незапослени и сви остали злонамјерни јер им приходи годинама стагнирају или опадају, а цијене расту. Кад нам буду веца и редовна примања, кад се драстицно смањи број незапослених онда цемо видјети напредак, до тад окаци ти те твоје изјаве мацку о реп.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Василије

22.04.2016 06:44

У напретку и благостању си само ти и твоји бандити. Народ је сведен на контејнере,јадан си и ти и твоја Република Српска.А пошто већ имаш дијагнозу за психијатрију најбоље је да одеш у Подроманију,а и затвор ти не гине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МилоКрад

22.04.2016 06:52

Ста мислис да нисте крали од тих инвестиција колико се тога могло јос направити, барем дупло. Нпр.папак из Бијељине Војин Митровиц је у камере , директно говорио да је болница у Бијељини преплацена барем дупло и да има доказе за то. Да нам казес колико це се нпр. од термоелектране Станари сливати у будзет РС, наравно минимално. А колико би се сливало да је РС направила термоелектрану, нпр из кредитних средстава или новцем од продаје Телекома. Ста мислис да се од те струје не би могао врацати кредит који би био узет за ту намјену.....И није проблем сто неки директор узме милион ако је за предузеце направио сто милиона, али васи директори праве минус милион , тј, од оног резултата који направе украду висе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јаста лопови

22.04.2016 07:00

Све сто си запослио у последњих неколико година били су партијски људи,преко везе и твоје партије.Млади и сколовани који неце у твоју партију(смрадова)немају никакву шансу .Подијелио си Републику Српску и народ се сад мрзи као никад.Председник си само својој партији и тајкунима својим а опстине гдје ниси власт уништавај нонстоп.Владу и скупстину си подредио својој партији и ни једна институција не ради ниста јер не смије самостално ниста.Корупцију и криминал довео си до саврсенства и без тога у РС се ниста не мозе урадити.Копрцате се по домацем терену и мало Вуциц и то је то.Зове ли Вас ико игдје,ни Европа ни свијет неце да вас виде јер су све васе лоповлуке процитали.Продајте народу јос мало соли док иде а онда це мо бити заједно у моцвари подлости,превара ,лази.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад

22.04.2016 07:14

Сарадници који су му рацунали БДП су из СНСД, нпр.гдја Цицковиц из Завода за статистику, она срацуна како јој он казе. Бас релевантни подаци

ОДГОВОРИТЕ
Name

раде

22.04.2016 07:21

Види се очито да пуца по свим шавовима, само то невиди предсједник.Нема даље дотакло смо дно, нешто се мора десити да изадјемо из овога лудила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Без посла

22.04.2016 07:23

Ето испаде да сам ја злонамјеран сто немам десет марака у новчанику, а дрзава ми дузна 7500 хиљада марака. Затворила ми фирму коју је купила и сад ја треба то да посматрам као напредак ???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Геограпхy

22.04.2016 07:32

уз твој напредак који само ти видиш и Бакирових 100.000 радних мјеста ма ево напредујемо нема шта. Швеђани ево траже радне дозволе да раде у БиХ колики је напредак

ОДГОВОРИТЕ
Name

ил сам глуп ил сам луд

22.04.2016 07:40

Касне пензије, а напредак? Борацки додатак исто. Банке пропале. Фирме не раде. Пољопривредници оцајни. И онда контам због цега би СНСД правио контра демонстрације? Само због овога наведеног. А ово се десава од поцетка њихове власти. Ако це правити демонстрације гдје це акценат бити на непријатељима Српске, људи па зна се кад неко демонстрира против непријатеља ста се десава!!!!!! Сјетите се марта и априла 1941... Да не говорим о новијој историји: Цеска, Мадјарска, Пољска.... Милиција и војска против свог народа. Хало, предсједнице, знас ли ста зборис???

ОДГОВОРИТЕ
Name

клапац

22.04.2016 07:48

Подлац ће престати бити дрзак тек кад буде ухапшен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

циа

22.04.2016 07:51

ЛЕМИ ГОТОВ СИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

форум

22.04.2016 07:53

Ето предсједнице сада це бити Буссинес форум у Сарајеву. Казу 150 Кинеских привредника најавило долазак, па ЕУ, па Руси. Ал ово је предсједнице за цију БХ, не за ФБХ и РС, вец за обоје. Назалост Васу предсједнице овдје це се говорити о економији а не о непријатељима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бм

22.04.2016 08:03

Хоће сукобе, по сваку цијену. Послије тога оптужбе, за рушење РС-а. Човјек је потпуно луд, и треба га склонити, по било коју цијену. Али онда остадоше без посла, разни Кецмани, Кустурице, Лазански, разни квазианалитичари и сви они који му вире из дупета! Цијена слободе, никад није велика. Против диктатора и криминалца, мора се силом!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дијагноза

22.04.2016 08:08

Да ли си ти нормалан,па лазес и себе самог а камо ли народ и Р. Српску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мами

22.04.2016 08:12

Овај Додик нацисто пролупао!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки

22.04.2016 08:17

Овај лакташки л.... стварно дјелује као да има дијагнозу са шифром. Како је објавио да смо јачи од Америке Обама одмах послао директора ЦИА-е,да испита могућност доласка великог броја незапослених Американаца у РС. Да ли ико још вјерује овом монструму.

ОДГОВОРИТЕ
Name

грађанин

22.04.2016 08:25

Нека напредак види Миле, за народ није ни важно. Видиш ли добро Миле?????

ОДГОВОРИТЕ
Name

петља

22.04.2016 08:38

Нема Додик петљу да исти дан одрзи митинг јер зна да није управу,само хоце да Опозиција не одрзи митинг сто је овај пут неизбјезно.Опозиција само напријед гласо сам за промјене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МЕСИЈА

22.04.2016 08:48

МЕСИЈА ЈЕ КОНАЧНО СМЕТНУО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОБРОНАМЈЕРНИ

22.04.2016 09:20

АЈД ДА БУДЕМО ДОБРОНАМЈЕРНИ, ДОДИК ЈЕ ПОСТИГАО ВЕЛИКИ РЕЗУЛТАТ, НАПРАВИО ЈЕ ОД РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ АУСТРИЈУ 1. ИЗГРАДИО ЈЕ ПЕТ ХИДРОЦЕНТРАЛА КОЈЕ ПУНЕ ДРЖАВНУ КАСУ ТАКО ДА СУ ПЕНЗИЈЕ ДОСТИГЛЕ 700 МАРАКА А БОРЦИ СУ ЗАДОВОЉНИ НАКНДАМА, 2. ИЗГРАДИО ЈЕ У ХЕРЦЕГОВИНИ 50 СОЛАРНИХ ЦЕНТРАЛА, 3. АЕРОДРОМ У БАЊАЛУЦИ ЈЕ ПОСТАО ТРАНСПОРТНИ КАРГО ЦЕНТАР ЗА ДИО ЈУГОИСТОЧНЕ ЕВРОПЕ, 4. ИЗГРАДИО ЈЕ ПЕТ ХИЉАДА ФАРМИ СА ЗАСАДИМА МАЛИНЕ, КУПИНЕ И БОРОВНИЦЕ, 5. ИЗГРАДИО ЈЕ СВЈЕТСКИ СКИЈАШКИ ЦЕНТАР НА ЈАХОРИНИ, 6. ВЛАДА НИЈЕ ДАВАЛА КРЕДИТЕ СВОЈИМ ПОСЛУШНИЦИМА НЕГО ЗА ЕКОНОМСКИ ЈАСНЕ И ПРОФИТАБИЛНЕ ПРОЈЕКТЕ, 7. ВЛАДА НИЈЕ УТИЦАЛА НА БАНКЕ ПРИЛИКОМ ДАВАЊА КРЕДИТА, 8. У СВАКОМ МАЛОМ ГРАДУ САЧУВАНЕ СУ ПО ДВИЈЕ ФИРМЕ КОЈЕ СУ ОСНОВА ЗАПОШЉАВАЊА И РАЗВОЈА, 9. ИЗГРАДИО ЈЕ МОДЕРНО ЗДРАВСТВО КОЈЕ ФУНКЦИОНИШЕ ИЗВАНРЕДНО, 10.ИЗГРАДИО ЈЕ ШКОЛСТВО У КОЈЕМ НЕМА КУПОВИНЕ ДИПЛОМА НЕГО СУ ФАКУЛТЕТИ ОКОСНИЦА РАЗВОЈА МОДЕРНИХ ТЕХНОЛОГИЈА У ОБЛАСТИ ЕНЕРГЕТИКЕ И ПОЉОПРИВРЕДЕ И У ДРУГИМ ОБЛАСТИМА. Е МОЈ МИЛЕ, МОЈ МИЛЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

психијатар

22.04.2016 09:21

Сваки коментар је сувишан !!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сандра

22.04.2016 09:26

Онда сам ја много, много злонамјерна. Баш сам кварна...

ОДГОВОРИТЕ
Name

математичка индукција

22.04.2016 09:31

Миле, мирним путем ниси дошао на власт, па тако нећеш ни отићи. Шта то у жаргону значи? Ништа добро.

ОДГОВОРИТЕ
Name

источно сарајево

22.04.2016 09:35

Долази Источно Сарајево да ти казе МикоКаде ДОСТА ЈЕ !!! Летиш ти и твоја багра , времме је за нове младе људе којих има и у СНСД-у постених ......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Статистицар

22.04.2016 10:33

Заинтересован овим бројкама отисао сам на официјалну страницу статистицког завода РС. БДП РС је 2005 (прије 10 година) износио 5.7 милијарди КМ. Задња година за коју статистицки завод РС има БДП податке је 2014, и тада је износио ца 8.8 милијарди КМ. Колико ја знам, то не мозе бити 4 до 5 пута! Засто нико ове измисљене цињенице не провјери и показе како нас лазе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалука

22.04.2016 10:36

Колико је само до сада пара отисло могао је скроз нови клиницки центар да се направи. Станетица и вратили да скони доказе, он то све зна а и прица гдје треба за сваки слуцај

ОДГОВОРИТЕ
Name

XX

22.04.2016 10:43

Ма миле се само са нама из штоса за*****.Брине он о народу ,па не би он да је муљатор ставио два халфа ТЕГЕЛТИЈУ И КОВАЧЕВИЋА да је неозбиљан,хаххахххххх.Тачније,кад видим у шта је увалио народ жао ми што му у пар наврата помого да дође он и снсд на власт ,а ова двојица стручњак Ковачевић и Тегелтија ми протјераше (својим везама и утицајем )дјецу из земље њихове.Данас се млади људи који раде и студирају у иностранству стиде ко је премијер и министри који претстављају њихову земљу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радник

22.04.2016 10:46

У лице нас гледа и изјављује то сто изјављује, прије сам и некако могао крпити крај са крајем, а ових задње двије године никако. Па мислим стварно нема ни укуса ни смисла .У сваком случају мислим да ће протести рећи све.

ОДГОВОРИТЕ
Name

п

22.04.2016 10:52

Зарадене пензије, а не дате од власти, су тако биједне и минималне да нема потребе тросити вријеме да се о томе прица.Треба их само упоредити са тросковуима зивота па је све јасно.Само једно поскупљење струје анулира сва васа досадасња повецања пензија.Ратни инвалиди и борци и не памте када је задњи пут повецана инвалиднина и борацки додатак,мјесецни или годисњи.Треба да се јавно истакне да је пензија од 32 године стаза плус 8 година борацког стаза, мања од 40 година непрекидног стаза.Ко нам је крив сто смо ратовали. Сада су патриоте неки други Срби.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нови

22.04.2016 12:39

Упласио си се мису масовног одзива на протесте па протурас прицу о неким својим протестима у исто вријеме и на истом мјесту да бих сутра могао прицати како су у тој маси били 90% пристелице резима, а само 10% присталице промјена.Провидан си Миле.Твоји немају за ста да протествују код њих све иде супер, уз неповратне кредите ИРБ-а који су им уз провизију обезбједјени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

22.04.2016 15:23

Напредак је видљив на сваком ћошку. Почевши од новоизграђеног Аеродрома Требиње, затом Новотекса који ради пуном паром, производње електричних аутомобила за потребе њемачких пошта, Чајавеца који поново ради телевизоре и усисиваче, Аеродрома Бања Лука који биљежи рекордне резултате...:Д

ОДГОВОРИТЕ
Name

мф

22.04.2016 18:24

Милокраде не лази народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Душман

22.04.2016 21:47

Не видјех већег душмана српског народа од њега у новијој српској историји.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сви

22.04.2016 22:38

ИЛ СМО СВИ ЗЛОНАМЈЕРНИ ИЛ ЦОРАВИ....НЕМОЈ ТИ СУДИТИ ПО СВОМ И ТЕБИ БЛИСКИМ НАПРЕТКУ ЈЕР МНОГО ЈЕ ВИСЕ И ПРЕВИСЕ НАС НАЗАДНИХ-ЗЛОНАМЈЕРНИХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

дјикан

23.04.2016 06:41

"Систем те лаже" Београдски синдикат.

ОДГОВОРИТЕ
Name

yугословен

23.04.2016 07:09

Додје дјаво по своје а све ми се цини да цес лазирати своју смрт да побјегнес у мајцицу РУСИЈУ како казе Изет Фазлиновиц ма ОЦИ СУ ТИ ЛИЈЕПЕ ЉУБИМ И ЗЕЉКИНЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

yугословен

23.04.2016 07:13

УПИС ЉЕПОТЕ ИЗОБЛИЦИО СЕ КО ХАЛИД БЕСЛИЦ МОЗДА СУ БЛИЗАНЦИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

овај није нормалан

23.04.2016 08:12

додо стварно испире мозак народу или народ или он овдје је неко луд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Блеф за блефом

23.04.2016 08:19

Ето, да не прочитасмо ни знали не би да смо злонамјерни. Ипак, и поред најбоље воље, остајемо и даље злонамјерни. Превише нас је да би се тако брзо удобровољили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

yугословен

23.04.2016 08:40

Е ИДЕ ПЈЕСМА ЈЕ ЛИ ТИ ЗАО СТО СЕ РАСТАЈЕМО А НЕ САСТАЈЕМО БОГ УБИО КО НАС РАСТАВИО

ОДГОВОРИТЕ
Name

yугословен

23.04.2016 08:50

КАД ТЕ ВИДИМ ТАКО РАСПИЛИТАНО У САКОУ ЈБГ СВЕ БИ ЦОВИЈЕК ДА ПОВЈЕРУЈЕ АЛИ ИМА НЕСТО СТО МЕ ВУЦЕНА ДОБРО

Name

БОРАЦ

23.04.2016 10:49

Издајнице,дезертеру,профитеру,напредује твој рацун и твојих кумова,ОДЛАЗИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗАЛОСНО

23.04.2016 11:07

ЈА ЗЛОНАМЈЕРАН , А ТВОЈ СИН 3.000.000 ДОБИО ОНАКО ДА НЕ ХОДА УЛИЦОМ, ДОК НЕМАМ ДЈЕТЕТУ ДАТИ 2 МАРКЕ ЗА ДОРУЧАК У ШКОЛИ. Па скроз нас извријеђа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

оци

23.04.2016 11:36

Е да ми је твој памет да се одморим,твоје оци да другачије видим,а најава контра протеста је одраз лицемјерства бахатости и безобразлука.

ОДГОВОРИТЕ
Name

yугословен

23.04.2016 12:54

БАЈА САМ СЕБИ ПРАВИ СЛОМ АЛИ СМИСЉЕНО НАРОДЕ ОН ТО РАДИ ДА ЛЕГАЛНО ПОБЈЕГНЕ ДА ИМА ОПРАВДАЊЕ СВЕ ЈЕ РЕЗИРАО КАО ЕМИР КУСТУРИЦА ДОМ ЗА ВЈЕСАЊЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац 91

23.04.2016 13:21

Дезерзеру засто лазес народ, гдје борацки годисњи додатак,гдје су инвалиднине издајнице ратни и лазни патриота поратни небило те висе таквог у роду Српском.

ОДГОВОРИТЕ
Name

yугословен

23.04.2016 13:48

ДАМИ ЈЕ УПАЛИТИ ТВ И ДА НЕ ВИДИМ ЊЕГОВО РУЗНО ЛИЦЕ ЉЕПСИ ЈЕ МИС МЕКИЊАС ОД ЊЕГА АЛИ ЗЕЉКА ИМА СВОЈЕ ВИДЈЕЊЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОСКО

23.04.2016 14:23

ЗЛОНАМЕРАН,ПЕНЗИЈЕ КАСНЕ,ПЛАТА НЕМА,СТРУЈА ПОСКУПЉУЈЕ,БАНКЕ ПРОПАДАЈУ,БОРАЦКОГ НЕМА,СТА ЈОС ХОЦЕС МИЛОКРАДЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

yугословен

23.04.2016 15:29

НЕ БРИНИ ХОЦЕ ЈОС СТА ЈЕ ОСТАЛО ДА ОБЕРЕ И У АВИОН ОНДА ИДЕ МАХАЊЕ СА ПРОЗОРА

Name

ДИЈАГНОЗА

23.04.2016 15:39

БИЗАРНО МЕНТАЛНО БОЛЕСТАН ПОЛУЛИК

ОДГОВОРИТЕ
Name

пеле

23.04.2016 18:13

Људи,па овај човјек је потпуно луд. Луд,збуњен и ненормалан.Треба се што пре решити овог лудака.Милом или силом.Шта СИП-а ради? Зар је појединац јачи од државе,или држава не постоји.

ОДГОВОРИТЕ
Name

инзаги

23.04.2016 20:13

У чему напредак у сиромаству.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милораде ! Живиш ли ти уопште нормално?

23.04.2016 20:27

Ма да си не знам шта добро урадио предсједниче , ти си ПАО ко гњила крушка, јер си себи узео за право и потакао све оно најгоре што може да се изроди у једном друштву, а то је криминал, заштита криминалних кругова, партијско секташтво у свим институцијама система, политичку вулгарност кроз лични примјер, дерогирао си све оно што представља моралне вриједености једног друштва. Да се присјетимо оне народне, риба смрди од главе. И још нешто, не мање битно ти ниси био борац у току рата већ шверцер. Нажалост! Па како да такав предсједник представља узор моралне вертикале грађанима. Фуј ! Под хитно те се требамо ријешити, јер ти си карцином овог друштва. Срећом октобар је близу. Дубоко вјерујем да партија названа и по твом имену од октобра постаје политички минорна. Срамото српског рода. Много си заглибио , па се грчевито настојиш одржати на власти, али падаш и те како падаш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗВ

23.04.2016 21:05

Овај лик је највеце зло за РС!

ОДГОВОРИТЕ