"Samo zlonamjerni ne vide napredak Srpske"

"Ovi iz opozicije se navodno plaše neke eskalacije problema ili nasilja. Mi smo spremni da organizujemo mirne demonstracije... Kad oni odrede mjesto i datum, onda ćemo i mi reći da je to naše mjesto i datum", poručio je Dodik.

Republika Srpska 22.04.2016 | 07:41
"Samo zlonamjerni ne vide napredak Srpske"

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je ekonomski razvoj Republike Srpske vidljiv, da ona danas izgleda razvijenije i moćnije nego što je bila prije i da samo oni koji ne žele i koji su zlonamjerni, ne mogu to da vide.

Dodik je optužio stranke Saveza za promjene, koji je na vlasti na nivou BiH, da svoju "nesposobnost" žele da prebace na vlasti u Republici Srpskoj.

"Mnoge odluke koje donose organi BiH su bitni po život na prostoru Republike Srpske i ekonomiju Republike Srpske i ako pokušavate svoju nesposobnost na nivou BiH da pripišete nekom drugom, apsolutno ćete dobit adekvatan odgovor, istakao je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, gostujući u Dnevniku TV1.

Dodik je na Ekonomskom forumu na Jahorini rekao da je ekonomski razvoj Republike Srpske u usponu, zamjerajući opoziciji što se najveći dio kritika upravo odnosi na ekonomsko stanje u Republici Srpskoj.

Upitan na čemu zasniva svoju tvrdnju, predsjednik Republike Srpske je rekao da je ekonomski razvoj vidljiv i da je tokom zadnjih desetak godina BDP rastao 4 do 5 puta, i da se kontinuirani rast nastavio čak i u godini poplava.

"U prošloj godini mi smo ostvarili rast od skoro 2 odsto, a ove očekujemo od tri odsto. Mi smo držali nivo plata i penzija prije krize, opredjelili smo se za politiku štednje i to je omogućilo da održimo javni standard koji je bio neophodan i koji je bio prije. Dakle kada tome dodate činjenicu da smo bili osposobljeni da napravimo jednu termoelektranu da budemo logistika u smislu odobrenja i dozvola kompaniji koja je to radila, da zajedno sa našim investitorima provedemo procedure i već sada izgradimo 70-80 kilometara autoputa, da rješimo mnoge probleme, da gradimo bolnice", kazao je Dodik.

Kao jedan od primjera sposobnosti aktuelne vlasti, Dodik je naveo izgradnju bolnice u Bijeljini i rekonstrukciju Kliničkog centra u Banjaluci.

"Naravno, duže vrijeme su plate na istom nivou što navodi na zaključak da se stagnira ili da se ne napreduje, ali mnoge zemlje su morale da vode politiku kresanja plata i javne potrošnje. Mi smo se opredjelili da to ne činimo i mislim da smo izabrali pravi put. Danas Republika Srpska sigurno izgleda razvijenije i moćnije nego što je bila prije i samo oni koji ne žele i koji su zlonamjerni ne mogu to da vide", naglasio je Dodik. 

Govoreći o protestima koje je Savez za promjene najavio 14. maja u Banjaluci, predsjednik Republike Srpske i lider SNSD-a je rekao da protesti "nisu ni bitni, niti treba da se održe", ali da je Republika Srpska spremna da dva skupa budu održana istovremeno, na jednom mjestu.

"Ja mislim da je naše društvo spremno da u isto vrijeme na istom mjestu održi dva različita skupa i da ne bude nikakve eskalacije sukoba. Ovi iz opozicije se navodno plaše neke eskalacije problema ili nasilja. Mi smo spremni da organizujemo mirne demonstracije u tom trenutku. U stvari, mi ne zakazujemo uopšte te proteste. Onda kad oni to odrede, mjesto i datum, onda ćemo i mi reći da je to naše mjesto i datum, poručio je Dodik.

Izvor: Istinito

Komentari / 85

Ostavite komentar
Name

p

22.04.2016 05:46

....a samo slijepi vide napredak!

ODGOVORITE
Name

maslina

22.04.2016 09:56

U mene u porodici troje radi, slava Bogu, dugo vremena sam se zamlaćivao u PDP-u gdje nisu htjeli da mi nađu posao iako sam bio jedini nezaposlen sa fakultetom u tom trenutku. Kad sam prešao u SNSD u roku od godinu dana su me zaposlili a ja ženu i brata u naredne 3-4 godine zaposlio. Žena i ja imamo ugovor na neodređeno pa smo mirni a i brat bi trebao da ga potpiše uskoro. Ja znam da ćete vi sad "papkati", mene kleti i prijetiti, međutim, boli me... đon. Moje dijete nije gladno i to je moj PRVI I OSNOVNI cilj u životu, to zna svako ko ima dijete. Ne bavim se krupnom politikom, vidim da se krade i boli me uvo. Posle Dodika će doći SDS i krašće isto ko i Dodik, međutim, mene ne mogu otpustiti jer savjesno i odgovorno radim svoj posao. Hiljade i hiljade je nas ovakvih što znaju da Dodik krade a opet će glasati za njega iz zahvalnosti za egzistenciju. Pozdrav svima i psujte i vrijeđajte slobodbo, to je vaš način vođenja komunikacije.

Name

Batman

22.04.2016 10:11

Ili sa "sifrom" kao precednik vide napredak...

Name

yugosloven

22.04.2016 10:23

On gleda istovremeno i lijevo i desno gdje su pare uspio je prije dva mandata kupiti javnost BiH i Rs da u zatvor trebaju Karadzic i Mladic.

Name

Ostoja

22.04.2016 10:25

Je li ovdje koriste rijec napredak ili naprdak

Name

Mikailo

22.04.2016 10:34

Maslina, ti mora da si ucesnik cuvenog ekonomskog foruma na Jahorini. I oni su nasli rjesenje za iskorjenjivanje nezaposlenosti: ako se svi uclanimo u SNSD, nezaposlenih nece biti. Druze, nece tebe niko otpustiti to je tacno. Desice ti se nesto jos gore - ici ces na posao ali plate neces dobijati. Znaci, imaces troskove ali ne i prihode. Jer, krediti ne mogu vjecno da se dizu, jednom mora puci. A pucanje je pocelo.

Name

Ja

22.04.2016 11:06

@maslina Ti si jedno obicno bezkarakterno .ovno!!! ZALI BOZE STO TI MOZES BITI PRIMJER NEKOME, PARAZITU!!!

Name

Re: Maslina

22.04.2016 11:21

Pozivaš se na ime Božje pa onda izneseš gomilu budalaština u kojima pokušavaš sam sebe ubijediti da radiš nešto ispravno , a sam znaš da nije tako. Naravno, svi mi vidimo o čemu se radi i to govori samo o tebi sve i o sistemu u kojem živimo. Lijepo je to što brineš za potomstvo, neka su živi i zdravi. Pritom, zaboravljaš, jer si moralna minijatura, da i drugi imaju djecu koja treba da žive, da tuđe žene nisu bile " aktivne" na terenu da bi dobile posao, uz saglasnost svojih " bogobojažljivih" bračnih supružnika. U ime svih poštenih , sposobnih i moralnih ljudi u ovoj državi, a kojih je veeeelika većina, neka te bude sramota . Uživaj u svom "uspjehu" Svako dobro ti želim...

Name

Kladionica

22.04.2016 14:14

Da se kladimo da Mile nece organizovati kontramiting, tj.da ne smije jer nije siguran u svoju podrsku.Javna je tajna da se strah od demonstracija naroda osjeca u svakom uglu zgrade vlade.Prepali se svojoj glavi. Sad treba ici do kraja. Treba pozvati na odgovornost narocito korumpirano sudstvo....

Name

za maslina

22.04.2016 19:30

A po tvom misljenju svi treba da udjemo u SNSD da bi smo imali pravo na zaposlnje? To je osnovni problem naseg drustva sto se hvalis nekakvom fakultetskom diplomom a posao trazis preko stranke. Zbog takvih nesposobljakovica koji se samo uvlace u dupe nekome na poziciji mi i ne idemo naprijed nego stagniramo ili propadamo. Republika Srpska treba da bude mjeszo za zivot svima a ne samo poslusnicima Rezima

Name

Predrag, privatni profesor

23.04.2016 04:59

Mile Dodik je cinicni vanzemaljac. Sa izostrenim vidom i sluhom. Naravno da je u Srpskoj napredak za Milu, njegovu porodicu i kompanjone.

Name

Ja

22.04.2016 05:48

Vatikanska slugo, vodis narod u rat, ali ovaj put da se biju medjusobno! A i kako si mislio Ti nekog da dovedes na proteste? Pa svi su ti na poslu, ovi paraziti sto su se uhljebili! Jedino da im das slobodan dan, o nasem trosku naravno! Na tvoje proteste mogu doci samo specijalci koje ces natjerati da tuku svoju bracu i sestre!!!!

ODGOVORITE
Name

Baja

22.04.2016 07:27

.ebe mi se! Imam dijagnozu! Neka se budale tuku!

Name

Novica

22.04.2016 05:48

Valjda policija koja odobrava održavanje protesta ne može odobriti dva skupa u isto vrijeme na istom mjestu! Ako može to je poziv da svuda gdje se pojavi Dodik savez za promjene održava proteste!!!

ODGOVORITE
Name

Gradjanin

22.04.2016 09:27

Pogrešno je dozvoliti policiji da odobrava ili ne odobrava proteste. Njima se protesti prijavljuju samo da bi oni došli i održavali red. Ako nisu u stanju, neka podnesu ostavke.

Name

Misko

22.04.2016 10:22

Dodik je predsjednik svih gradjana RS. To znaci da bi se trebao pojaviti na oba skupa.

Name

DPS

22.04.2016 05:49

Dodik posudio govor predsjednika Svicarske al sreca nije i njegovo ime prepisao. Koji napredak samo u RS-u i Srbiji se jos voze Juge, Stojadini i Lade to je sav civilizovan svijet izbacio iz upotrebe.

ODGOVORITE
Name

mrva

22.04.2016 05:54

Ja kao obican gradjanin RS ne vidim nikakav napredak. Naprotiv, sam predjednik je ucesnik mnogih afera pljackanja narodne imovine. O kakvom se napredku radi? Pravna drzava je zakazala 100%.

ODGOVORITE
Name

Debilu retardirani

22.04.2016 05:54

Pa zasto bi ti protestvovao kad tvrdis da je sve idealno u zemlji? Ti debilu ocigledno ni ne shvatas sta znaci protestvovati, niti imas vise pojma o bilo cemu! Nikad nisi ni imao. Vec te narod pustio da jasis... A nece moci tako lako, ostaces u istoriji zapamcen kao najveci ... manipulant, uz to i shizofrenicar koji prica suplje price i prodaje maglu, a to skupo naplacuje...Pusti vise ljude da iskazu stvarno sta misle, ne mozes ti vise diktirati njima sta ce i kako raditi, budaletino nevidjena! Ti organizuj sator i lati se mikrofona i docaraj ovom jadnom, neprosvecenom narodu koji te je izabrao, kako je sve divno, sjajno, bajno... E zivote, pa koji je ovo apsurd od coveka, pa njega pod hitno treba u ludnicu smestiti, on je nacisto prolupao!!! Ovo je vise Bogu plakati...

ODGOVORITE
Name

ŽIKA Ž

22.04.2016 05:55

TO SE MILORAD SAMO ŠALI!

ODGOVORITE
Name

Neko

22.04.2016 05:59

"Da zajedno sa našim investitorima provedemo procedure i već sada izgradimo 70-80 kilometara autoputa, da rješimo mnoge probleme, da gradimo bolnice", velis! Zaboravio si da navedes i da se ti uplusas par poluga, da se nadje za djecu...

ODGOVORITE
Name

Obrazovanje

22.04.2016 06:01

Njega treba umjesto Vuka, u UN. On bi uveo blagostanje na planwtu.

ODGOVORITE
Name

zumba

22.04.2016 06:16

MMF=Mile Mnogo Foliras.

ODGOVORITE
Name

strava i uzas

22.04.2016 06:23

Napredak? Zaduzivanje je napredak? Iskopace tebe Bili ;)

ODGOVORITE
Name

mica

22.04.2016 06:25

Sve će biti jasno 15 maja...

ODGOVORITE
Name

Beogradski sindikat

22.04.2016 06:27

Sistem te laže! https://www.youtube.com/watch?v=hkSzmPnzF-o

ODGOVORITE
Name

posten

22.04.2016 06:27

BDP rastao 5%? A tad penzije nisu kasnile.Sad BDP veci a kriza na sve strane,nema poticaja,nema penzija,nema posla kako je to moguce.?

ODGOVORITE
Name

Realno

22.04.2016 08:35

Kod takvog experta za lopoviju a ne ekonomiju sve je vrlo moguce...

Name

kapetan

22.04.2016 06:35

Nitko razuman u Republici Srpskoj nevjeruje ovoj tvrdnji gospodina predsednika.Mislim da niste u pravu gos.predsednice da i sami nevjerujete u ono sto pricate i da ste i sami pomalo skepticni.Ocigledno da vas bliski saradnici debelo lazu i predstavljaju vam stvari u najboljem svjetlu dok je stvarnost nesto drugo.Nije isto voditi drzavu i voziti traktor.Traktorom upravljate vi, ali kocnice niste mijenjali deset godina pa masina strmoglavo juri nizbrdo a gdje ce se zaustaviti ni vi sami neznate.Figurativno cu vam opisati ,KAMEN,to je narod na koji juri vas traktor ,i vjerujte nemozete izbjeci tu sudbinu.Zao mi je traktora jako korisna masina.

ODGOVORITE
Name

Penzioner

22.04.2016 06:36

http://www.klix.ba/vijesti/bih/direktor-cia-e-john-o-brennan-stigao-u-sarajevo/160422005 Direktor CIA-e John O. Brennan stigao u Sarajevo! Došao na obuku u BiH, eno ga divi se ovim našim muljatorima. Svidja mi se nastup na koji dolazi, nema najave nema obavještenja, ... aerodrom, hotel, ....filmski!

ODGOVORITE
Name

Eeer

22.04.2016 06:39

Napredaj boli glaca posla kolko hoces

ODGOVORITE
Name

Nikola

22.04.2016 06:40

Pa izgleda da su penzioneri, zaposleni, nezaposleni i svi ostali zlonamjerni jer im prihodi godinama stagniraju ili opadaju, a cijene rastu. Kad nam budu veca i redovna primanja, kad se drasticno smanji broj nezaposlenih onda cemo vidjeti napredak, do tad okaci ti te tvoje izjave macku o rep.

ODGOVORITE
Name

Vasilije

22.04.2016 06:44

U napretku i blagostanju si samo ti i tvoji banditi. Narod je sveden na kontejnere,jadan si i ti i tvoja Republika Srpska.A pošto već imaš dijagnozu za psihijatriju najbolje je da odeš u Podromaniju,a i zatvor ti ne gine.

ODGOVORITE
Name

MiloKrad

22.04.2016 06:52

Sta mislis da niste krali od tih investicija koliko se toga moglo jos napraviti, barem duplo. Npr.papak iz Bijeljine Vojin Mitrovic je u kamere , direktno govorio da je bolnica u Bijeljini preplacena barem duplo i da ima dokaze za to. Da nam kazes koliko ce se npr. od termoelektrane Stanari slivati u budzet RS, naravno minimalno. A koliko bi se slivalo da je RS napravila termoelektranu, npr iz kreditnih sredstava ili novcem od prodaje Telekoma. Sta mislis da se od te struje ne bi mogao vracati kredit koji bi bio uzet za tu namjenu.....I nije problem sto neki direktor uzme milion ako je za preduzece napravio sto miliona, ali vasi direktori prave minus milion , tj, od onog rezultata koji naprave ukradu vise...

ODGOVORITE
Name

Jasta lopovi

22.04.2016 07:00

Sve sto si zaposlio u poslednjih nekoliko godina bili su partijski ljudi,preko veze i tvoje partije.Mladi i skolovani koji nece u tvoju partiju(smradova)nemaju nikakvu šansu .Podijelio si Republiku Srpsku i narod se sad mrzi kao nikad.Predsednik si samo svojoj partiji i tajkunima svojim a opstine gdje nisi vlast uništavaj nonstop.Vladu i skupstinu si podredio svojoj partiji i ni jedna institucija ne radi nista jer ne smije samostalno nista.Korupciju i kriminal doveo si do savrsenstva i bez toga u RS se nista ne moze uraditi.Koprcate se po domacem terenu i malo Vucic i to je to.Zove li Vas iko igdje,ni Evropa ni svijet nece da vas vide jer su sve vase lopovluke procitali.Prodajte narodu jos malo soli dok ide a onda ce mo biti zajedno u mocvari podlosti,prevara ,lazi.

ODGOVORITE
Name

Nenad

22.04.2016 07:14

Saradnici koji su mu racunali BDP su iz SNSD, npr.gdja Cickovic iz Zavoda za statistiku, ona sracuna kako joj on kaze. Bas relevantni podaci

ODGOVORITE
Name

rade

22.04.2016 07:21

Vidi se očito da puca po svim šavovima, samo to nevidi predsjednik.Nema dalje dotaklo smo dno, nešto se mora desiti da izadjemo iz ovoga ludila.

ODGOVORITE
Name

Bez posla

22.04.2016 07:23

Eto ispade da sam ja zlonamjeran sto nemam deset maraka u novčaniku, a drzava mi duzna 7500 hiljada maraka. Zatvorila mi firmu koju je kupila i sad ja treba to da posmatram kao napredak ???

ODGOVORITE
Name

Geography

22.04.2016 07:32

uz tvoj napredak koji samo ti vidiš i Bakirovih 100.000 radnih mjesta ma evo napredujemo nema šta. Šveđani evo traže radne dozvole da rade u BiH koliki je napredak

ODGOVORITE
Name

il sam glup il sam lud

22.04.2016 07:40

Kasne penzije, a napredak? Boracki dodatak isto. Banke propale. Firme ne rade. Poljoprivrednici ocajni. I onda kontam zbog cega bi SNSD pravio kontra demonstracije? Samo zbog ovoga navedenog. A ovo se desava od pocetka njihove vlasti. Ako ce praviti demonstracije gdje ce akcenat biti na neprijateljima Srpske, ljudi pa zna se kad neko demonstrira protiv neprijatelja sta se desava!!!!!! Sjetite se marta i aprila 1941... Da ne govorim o novijoj istoriji: Ceska, Madjarska, Poljska.... Milicija i vojska protiv svog naroda. Halo, predsjednice, znas li sta zboris???

ODGOVORITE
Name

klapac

22.04.2016 07:48

Podlac će prestati biti drzak tek kad bude uhapšen.

ODGOVORITE
Name

cia

22.04.2016 07:51

LEMI GOTOV SI

ODGOVORITE
Name

forum

22.04.2016 07:53

Eto predsjednice sada ce biti Bussines forum u Sarajevu. Kazu 150 Kineskih privrednika najavilo dolazak, pa EU, pa Rusi. Al ovo je predsjednice za ciju BH, ne za FBH i RS, vec za oboje. Nazalost Vasu predsjednice ovdje ce se govoriti o ekonomiji a ne o neprijateljima.

ODGOVORITE
Name

бм

22.04.2016 08:03

Хоће сукобе, по сваку цијену. Послије тога оптужбе, за рушење РС-а. Човјек је потпуно луд, и треба га склонити, по било коју цијену. Али онда остадоше без посла, разни Кецмани, Кустурице, Лазански, разни квазианалитичари и сви они који му вире из дупета! Цијена слободе, никад није велика. Против диктатора и криминалца, мора се силом!

ODGOVORITE
Name

Dijagnoza

22.04.2016 08:08

Da li si ti normalan,pa lazes i sebe samog a kamo li narod i R. Srpsku.

ODGOVORITE
Name

mami

22.04.2016 08:12

Ovaj Dodik nacisto prolupao!

ODGOVORITE
Name

Laki

22.04.2016 08:17

Ovaj laktaški l.... stvarno djeluje kao da ima dijagnozu sa šifrom. Kako je objavio da smo jači od Amerike Obama odmah poslao direktora CIA-e,da ispita mogućnost dolaska velikog broja nezaposlenih Amerikanaca u RS. Da li iko još vjeruje ovom monstrumu.

ODGOVORITE
Name

građanin

22.04.2016 08:25

Neka napredak vidi Mile, za narod nije ni važno. Vidiš li dobro Mile?????

ODGOVORITE
Name

petlja

22.04.2016 08:38

Nema Dodik petlju da isti dan odrzi miting jer zna da nije upravu,samo hoce da Opozicija ne odrzi miting sto je ovaj put neizbjezno.Opozicija samo naprijed glaso sam za promjene.

ODGOVORITE
Name

МЕСИЈА

22.04.2016 08:48

МЕСИЈА ЈЕ КОНАЧНО СМЕТНУО.

ODGOVORITE
Name

ДОБРОНАМЈЕРНИ

22.04.2016 09:20

АЈД ДА БУДЕМО ДОБРОНАМЈЕРНИ, ДОДИК ЈЕ ПОСТИГАО ВЕЛИКИ РЕЗУЛТАТ, НАПРАВИО ЈЕ ОД РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ АУСТРИЈУ 1. ИЗГРАДИО ЈЕ ПЕТ ХИДРОЦЕНТРАЛА КОЈЕ ПУНЕ ДРЖАВНУ КАСУ ТАКО ДА СУ ПЕНЗИЈЕ ДОСТИГЛЕ 700 МАРАКА А БОРЦИ СУ ЗАДОВОЉНИ НАКНДАМА, 2. ИЗГРАДИО ЈЕ У ХЕРЦЕГОВИНИ 50 СОЛАРНИХ ЦЕНТРАЛА, 3. АЕРОДРОМ У БАЊАЛУЦИ ЈЕ ПОСТАО ТРАНСПОРТНИ КАРГО ЦЕНТАР ЗА ДИО ЈУГОИСТОЧНЕ ЕВРОПЕ, 4. ИЗГРАДИО ЈЕ ПЕТ ХИЉАДА ФАРМИ СА ЗАСАДИМА МАЛИНЕ, КУПИНЕ И БОРОВНИЦЕ, 5. ИЗГРАДИО ЈЕ СВЈЕТСКИ СКИЈАШКИ ЦЕНТАР НА ЈАХОРИНИ, 6. ВЛАДА НИЈЕ ДАВАЛА КРЕДИТЕ СВОЈИМ ПОСЛУШНИЦИМА НЕГО ЗА ЕКОНОМСКИ ЈАСНЕ И ПРОФИТАБИЛНЕ ПРОЈЕКТЕ, 7. ВЛАДА НИЈЕ УТИЦАЛА НА БАНКЕ ПРИЛИКОМ ДАВАЊА КРЕДИТА, 8. У СВАКОМ МАЛОМ ГРАДУ САЧУВАНЕ СУ ПО ДВИЈЕ ФИРМЕ КОЈЕ СУ ОСНОВА ЗАПОШЉАВАЊА И РАЗВОЈА, 9. ИЗГРАДИО ЈЕ МОДЕРНО ЗДРАВСТВО КОЈЕ ФУНКЦИОНИШЕ ИЗВАНРЕДНО, 10.ИЗГРАДИО ЈЕ ШКОЛСТВО У КОЈЕМ НЕМА КУПОВИНЕ ДИПЛОМА НЕГО СУ ФАКУЛТЕТИ ОКОСНИЦА РАЗВОЈА МОДЕРНИХ ТЕХНОЛОГИЈА У ОБЛАСТИ ЕНЕРГЕТИКЕ И ПОЉОПРИВРЕДЕ И У ДРУГИМ ОБЛАСТИМА. Е МОЈ МИЛЕ, МОЈ МИЛЕ.

ODGOVORITE
Name

psihijatar

22.04.2016 09:21

Svaki komentar je suvišan !!!!!

ODGOVORITE
Name

Sandra

22.04.2016 09:26

Onda sam ja mnogo, mnogo zlonamjerna. Baš sam kvarna...

ODGOVORITE
Name

matematička indukcija

22.04.2016 09:31

Mile, mirnim putem nisi došao na vlast, pa tako nećeš ni otići. Šta to u žargonu znači? Ništa dobro.

ODGOVORITE
Name

istočno sarajevo

22.04.2016 09:35

Dolazi Istočno Sarajevo da ti kaze MikoKade DOSTA JE !!! Letiš ti i tvoja bagra , vremme je za nove mlade ljude kojih ima i u SNSD-u postenih ......

ODGOVORITE
Name

Statisticar

22.04.2016 10:33

Zainteresovan ovim brojkama otisao sam na oficijalnu stranicu statistickog zavoda RS. BDP RS je 2005 (prije 10 godina) iznosio 5.7 milijardi KM. Zadnja godina za koju statisticki zavod RS ima BDP podatke je 2014, i tada je iznosio ca 8.8 milijardi KM. Koliko ja znam, to ne moze biti 4 do 5 puta! Zasto niko ove izmisljene cinjenice ne provjeri i pokaze kako nas laze?

ODGOVORITE
Name

Banjaluka

22.04.2016 10:36

Koliko je samo do sada para otislo mogao je skroz novi klinicki centar da se napravi. Stanetica i vratili da skoni dokaze, on to sve zna a i prica gdje treba za svaki slucaj

ODGOVORITE
Name

XX

22.04.2016 10:43

Ma mile se samo sa nama iz štosa za*****.Brine on o narodu ,pa ne bi on da je muljator stavio dva halfa TEGELTIJU I KOVAČEVIĆA da je neozbiljan,hahhahhhhhh.Tačnije,kad vidim u šta je uvalio narod žao mi što mu u par navrata pomogo da dođe on i snsd na vlast ,a ova dvojica stručnjak Kovačević i Tegeltija mi protjeraše (svojim vezama i uticajem )djecu iz zemlje njihove.Danas se mladi ljudi koji rade i studiraju u inostranstvu stide ko je premijer i ministri koji pretstavljaju njihovu zemlju.

ODGOVORITE
Name

Radnik

22.04.2016 10:46

U lice nas gleda i izjavljuje to sto izjavljuje, prije sam i nekako mogao krpiti kraj sa krajem, a ovih zadnje dvije godine nikako. Pa mislim stvarno nema ni ukusa ni smisla .U svakom slučaju mislim da će protesti reći sve.

ODGOVORITE
Name

p

22.04.2016 10:52

Zaradene penzije, a ne date od vlasti, su tako bijedne i minimalne da nema potrebe trositi vrijeme da se o tome prica.Treba ih samo uporediti sa troskovuima zivota pa je sve jasno.Samo jedno poskupljenje struje anulira sva vasa dosadasnja povecanja penzija.Ratni invalidi i borci i ne pamte kada je zadnji put povecana invalidnina i boracki dodatak,mjesecni ili godisnji.Treba da se javno istakne da je penzija od 32 godine staza plus 8 godina borackog staza, manja od 40 godina neprekidnog staza.Ko nam je kriv sto smo ratovali. Sada su patriote neki drugi Srbi.

ODGOVORITE
Name

novi

22.04.2016 12:39

Uplasio si se misu masovnog odziva na proteste pa proturas pricu o nekim svojim protestima u isto vrijeme i na istom mjestu da bih sutra mogao pricati kako su u toj masi bili 90% pristelice rezima, a samo 10% pristalice promjena.Providan si Mile.Tvoji nemaju za sta da protestvuju kod njih sve ide super, uz nepovratne kredite IRB-a koji su im uz proviziju obezbjedjeni.

ODGOVORITE
Name

Direkt

22.04.2016 15:23

Napredak je vidljiv na svakom ćošku. Počevši od novoizgrađenog Aerodroma Trebinje, zatom Novoteksa koji radi punom parom, proizvodnje električnih automobila za potrebe njemačkih pošta, Čajaveca koji ponovo radi televizore i usisivače, Aerodroma Banja Luka koji bilježi rekordne rezultate...:D

ODGOVORITE
Name

mf

22.04.2016 18:24

Milokrade ne lazi narod.

ODGOVORITE
Name

Dušman

22.04.2016 21:47

Ne vidjeh većeg dušmana srpskog naroda od njega u novijoj srpskoj istoriji.

ODGOVORITE
Name

svi

22.04.2016 22:38

IL SMO SVI ZLONAMJERNI IL CORAVI....NEMOJ TI SUDITI PO SVOM I TEBI BLISKIM NAPRETKU JER MNOGO JE VISE I PREVISE NAS NAZADNIH-ZLONAMJERNIH

ODGOVORITE
Name

djikan

23.04.2016 06:41

"Sistem te laže" Beogradski sindikat.

ODGOVORITE
Name

yugosloven

23.04.2016 07:09

Dodje djavo po svoje a sve mi se cini da ces lazirati svoju smrt da pobjegnes u majcicu RUSIJU kako kaze Izet Fazlinovic ma OCI SU TI LIJEPE LJUBIM I ZELJKINE

ODGOVORITE
Name

yugosloven

23.04.2016 07:13

UPIS LJEPOTE IZOBLICIO SE KO HALID BESLIC MOZDA SU BLIZANCI

ODGOVORITE
Name

ovaj nije normalan

23.04.2016 08:12

dodo stvarno ispire mozak narodu ili narod ili on ovdje je neko lud.

ODGOVORITE
Name

Blef za blefom

23.04.2016 08:19

Eto, da ne pročitasmo ni znali ne bi da smo zlonamjerni. Ipak, i pored najbolje volje, ostajemo i dalje zlonamjerni. Previše nas je da bi se tako brzo udobrovoljili.

ODGOVORITE
Name

yugosloven

23.04.2016 08:40

E IDE PJESMA JE LI TI ZAO STO SE RASTAJEMO A NE SASTAJEMO BOG UBIO KO NAS RASTAVIO

ODGOVORITE
Name

yugosloven

23.04.2016 08:50

KAD TE VIDIM TAKO RASPILITANO U SAKOU JBG SVE BI COVIJEK DA POVJERUJE ALI IMA NESTO STO ME VUCENA DOBRO

Name

BORAC

23.04.2016 10:49

Izdajnice,dezerteru,profiteru,napreduje tvoj racun i tvojih kumova,ODLAZI

ODGOVORITE
Name

ZALOSNO

23.04.2016 11:07

JA ZLONAMJERAN , A TVOJ SIN 3.000.000 DOBIO ONAKO DA NE HODA ULICOM, DOK NEMAM DJETETU DATI 2 MARKE ZA DORUČAK U ŠKOLI. Pa skroz nas izvrijeđa.

ODGOVORITE
Name

oci

23.04.2016 11:36

E da mi je tvoj pamet da se odmorim,tvoje oci da drugačije vidim,a najava kontra protesta je odraz licemjerstva bahatosti i bezobrazluka.

ODGOVORITE
Name

yugosloven

23.04.2016 12:54

BAJA SAM SEBI PRAVI SLOM ALI SMISLJENO NARODE ON TO RADI DA LEGALNO POBJEGNE DA IMA OPRAVDANJE SVE JE REZIRAO KAO EMIR KUSTURICA DOM ZA VJESANJE

ODGOVORITE
Name

Borac 91

23.04.2016 13:21

Dezerzeru zasto lazes narod, gdje boracki godisnji dodatak,gdje su invalidnine izdajnice ratni i lazni patriota poratni nebilo te vise takvog u rodu Srpskom.

ODGOVORITE
Name

yugosloven

23.04.2016 13:48

DAMI JE UPALITI TV I DA NE VIDIM NJEGOVO RUZNO LICE LJEPSI JE MIS MEKINJAS OD NJEGA ALI ZELJKA IMA SVOJE VIDJENJE

ODGOVORITE
Name

BOSKO

23.04.2016 14:23

ZLONAMERAN,PENZIJE KASNE,PLATA NEMA,STRUJA POSKUPLJUJE,BANKE PROPADAJU,BORACKOG NEMA,STA JOS HOCES MILOKRADE

ODGOVORITE
Name

yugosloven

23.04.2016 15:29

NE BRINI HOCE JOS STA JE OSTALO DA OBERE I U AVION ONDA IDE MAHANJE SA PROZORA

Name

DIJAGNOZA

23.04.2016 15:39

BIZARNO MENTALNO BOLESTAN POLULIK

ODGOVORITE
Name

pele

23.04.2016 18:13

Ljudi,pa ovaj čovjek je potpuno lud. Lud,zbunjen i nenormalan.Treba se što pre rešiti ovog ludaka.Milom ili silom.Šta SIP-a radi? Zar je pojedinac jači od države,ili država ne postoji.

ODGOVORITE
Name

inzagi

23.04.2016 20:13

U čemu napredak u siromastvu.....

ODGOVORITE
Name

Milorade ! Živiš li ti uopšte normalno?

23.04.2016 20:27

Ma da si ne znam šta dobro uradio predsjedniče , ti si PAO ko gnjila kruška, jer si sebi uzeo za pravo i potakao sve ono najgore što može da se izrodi u jednom društvu, a to je kriminal, zaštita kriminalnih krugova, partijsko sektaštvo u svim institucijama sistema, političku vulgarnost kroz lični primjer, derogirao si sve ono što predstavlja moralne vrijedenosti jednog društva. Da se prisjetimo one narodne, riba smrdi od glave. I još nešto, ne manje bitno ti nisi bio borac u toku rata već švercer. Nažalost! Pa kako da takav predsjednik predstavlja uzor moralne vertikale građanima. Fuj ! Pod hitno te se trebamo riješiti, jer ti si karcinom ovog društva. Srećom oktobar je blizu. Duboko vjerujem da partija nazvana i po tvom imenu od oktobra postaje politički minorna. Sramoto srpskog roda. Mnogo si zaglibio , pa se grčevito nastojiš održati na vlasti, ali padaš i te kako padaš.

ODGOVORITE
Name

ZV

23.04.2016 21:05

Ovaj lik je najvece zlo za RS!

ODGOVORITE