Вријеме: Сунце, облаци, киша, па снијег

Према најавама метеоролога данас ће се на небу изнад БиХ смјењивати сунце и облаци.

Република Српска 22.04.2016 | 07:09
Вријеме: Сунце, облаци, киша, па снијег

На западу Републике Српске биће промјенљиво облачно са сунчаним периодима. Јутарња температура од 3 до 6 степени, највиша дневна од 17 до 21 степен.

На истоку претежно сунчано уз пролазну облачност. Минимална температура од 2 до 6, максимална дневна од 17 до 23 степена.

На југу промјенљиво вријеме смјењиваће се сунце и облаци. Јутарња температура од 3 до 7,највиша дневна од 16 до 23 степена.

Крајем дана наоблачење, а током ноћи мјестимично киша и пљускови. Дуваће вјетар југозападног правца. Јутарња температура у интервалу од 2 до 7, највиша дневна од 16 до 23 степена.

Сутра ће бити облачно вријеме са кишом, на планинама са снијегом. На истоку и западу биће умјерено облачно мјестимично са кишом али и краткотрајним периодима сунчаног времена. Температуре у паду у недјељу и понедјељак. Јутарња ће се кретати од 2 до 8 степени, највиша дневна од 6 до 13 степени. Биће облачно и кишовито вријеме. Обилније падавине у Херцеговини.

БИОПРОГНОЗА

Усљед очекиваних биометеоролошких прилика особама са срчаним тегобама и варирајућим крвним притиском се савјетује извјестан опрез.

Од метеоропатских реакција могући су проблеми са сном, осјећај малаксалости и главобоља.

БН телевизија

 

Коментари / 0

Оставите коментар