Vrijeme: Sunce, oblaci, kiša, pa snijeg

Prema najavama meteorologa danas će se na nebu iznad BiH smjenjivati sunce i oblaci.

Republika Srpska 22.04.2016 | 07:09
Vrijeme: Sunce, oblaci, kiša, pa snijeg

Na zapadu Republike Srpske biće promjenljivo oblačno sa sunčanim periodima. Jutarnja temperatura od 3 do 6 stepeni, najviša dnevna od 17 do 21 stepen.

Na istoku pretežno sunčano uz prolaznu oblačnost. Minimalna temperatura od 2 do 6, maksimalna dnevna od 17 do 23 stepena.

Na jugu promjenljivo vrijeme smjenjivaće se sunce i oblaci. Jutarnja temperatura od 3 do 7,najviša dnevna od 16 do 23 stepena.

Krajem dana naoblačenje, a tokom noći mjestimično kiša i pljuskovi. Duvaće vjetar jugozapadnog pravca. Jutarnja temperatura u intervalu od 2 do 7, najviša dnevna od 16 do 23 stepena.

Sutra će biti oblačno vrijeme sa kišom, na planinama sa snijegom. Na istoku i zapadu biće umjereno oblačno mjestimično sa kišom ali i kratkotrajnim periodima sunčanog vremena. Temperature u padu u nedjelju i ponedjeljak. Jutarnja će se kretati od 2 do 8 stepeni, najviša dnevna od 6 do 13 stepeni. Biće oblačno i kišovito vrijeme. Obilnije padavine u Hercegovini.

BIOPROGNOZA

Usljed očekivanih biometeoroloških prilika osobama sa srčanim tegobama i varirajućim krvnim pritiskom se savjetuje izvjestan oprez.

Od meteoropatskih reakcija mogući su problemi sa snom, osjećaj malaksalosti i glavobolјa.

BN televizija

 

Komentari / 0

Ostavite komentar