А појединци у Звезди нису хтјели да доведу Ле Талека!

Занимљива изјава менаџера Срђана Јеремића...

Фудбал 25.04.2016 | 16:00
А појединци у Звезди нису хтјели да доведу Ле Талека!

Склона је Звездина публика еуфорији, има навику да појединца прогласи за капитално појачање после само једне добре утакмице. Међутим, сјајну партију против Младости из Лучана на дебију Дамјан Ле Талек је у наставку пролећне сезоне само надограђивао. Усоталом, тако се и надоградило мишљење Звездиних фанова.

Сјајани француски везиста са поливалентним карактеристикама био је убедљиво најбољи играч Црвене звезде у претходна два вечита дербија. Посебно је моћно изгледао у суботњем окршају. Био је оличење прецизности, стабилности, неподношлљиве лакоће поикрета. Наговестио је да би могао да буде Звездина снага у предстојећим квалификацијама.

После дугих преговора са Мордовијом Црвена звезда је договорила долазак некадашњег члана Борусије из Дортмунда. Испотавило се да једномесечни труд није био узалудан... Мада је менаџер, који је посредовао у трансферу, Срђана Јеремића у изјави за МОЗЗАРТ Спорт изнео врло занимљив податак. Тачније, рекао је да нису све структуре у Звезди биле за долазак Дамјана Ле Талека.

„Нисам уопште изненађен играма Ле Талека. Он је у континуитету пружао одличне партије, актулени тренер Црвене звезде га одлично познаје. Одиграо је баш како се од њега очекује.Сви су констатовали да је клуб направио одличан потез његовим ангажовањем. Мада појединици нису били за то да Ле Талек дође у Звезду“, рекао је менаџер Срђан Јеремић.

Само су Ле Талек и Доналд Звездина сигурна европска класа!

Звезда је са бившим легионарима из Русије направила одличан потез. Француз је само следио пут Мичела Доналда и Уга Вијеире који су у Црвеној звезди пронашли иделану средину.

„Доналд је имао малу кризу, али је у дербију показао да је на добром путу. Одличан је у тандему са Ле Талеком“.

Надају се навијачи да би због свега наведеног и штопер у наредном прелазном року могао да стигне из Русије.

„Постоји нека прича, видећемо“, остао је загонетан Јеремић.

Коментари / 0

Оставите коментар