A pojedinci u Zvezdi nisu htjeli da dovedu Le Taleka!

Zanimljiva izjava menadžera Srđana Jeremića...

Fudbal 25.04.2016 | 16:00
A pojedinci u Zvezdi nisu htjeli da dovedu Le Taleka!

Sklona je Zvezdina publika euforiji, ima naviku da pojedinca proglasi za kapitalno pojačanje posle samo jedne dobre utakmice. Međutim, sjajnu partiju protiv Mladosti iz Lučana na debiju Damjan Le Talek je u nastavku prolećne sezone samo nadograđivao. Usotalom, tako se i nadogradilo mišljenje Zvezdinih fanova.

Sjajani francuski vezista sa polivalentnim karakteristikama bio je ubedljivo najbolji igrač Crvene zvezde u prethodna dva večita derbija. Posebno je moćno izgledao u subotnjem okršaju. Bio je oličenje preciznosti, stabilnosti, nepodnošlljive lakoće poikreta. Nagovestio je da bi mogao da bude Zvezdina snaga u predstojećim kvalifikacijama.

Posle dugih pregovora sa Mordovijom Crvena zvezda je dogovorila dolazak nekadašnjeg člana Borusije iz Dortmunda. Ispotavilo se da jednomesečni trud nije bio uzaludan... Mada je menadžer, koji je posredovao u transferu, Srđana Jeremića u izjavi za MOZZART Sport izneo vrlo zanimljiv podatak. Tačnije, rekao je da nisu sve strukture u Zvezdi bile za dolazak Damjana Le Taleka.

„Nisam uopšte iznenađen igrama Le Taleka. On je u kontinuitetu pružao odlične partije, aktuleni trener Crvene zvezde ga odlično poznaje. Odigrao je baš kako se od njega očekuje.Svi su konstatovali da je klub napravio odličan potez njegovim angažovanjem. Mada pojedinici nisu bili za to da Le Talek dođe u Zvezdu“, rekao je menadžer Srđan Jeremić.

Samo su Le Talek i Donald Zvezdina sigurna evropska klasa!

Zvezda je sa bivšim legionarima iz Rusije napravila odličan potez. Francuz je samo sledio put Mičela Donalda i Uga Vijeire koji su u Crvenoj zvezdi pronašli idelanu sredinu.

„Donald je imao malu krizu, ali je u derbiju pokazao da je na dobrom putu. Odličan je u tandemu sa Le Talekom“.

Nadaju se navijači da bi zbog svega navedenog i štoper u narednom prelaznom roku mogao da stigne iz Rusije.

„Postoji neka priča, videćemo“, ostao je zagonetan Jeremić.

Komentari / 0

Ostavite komentar