Надал: Ко би рекао да ће Новак изгубити…?!

Шпански тенисер Рафаел Надал рекао је да није очекивао да ће уопште играти у финалу Мастерса у Монте Карлу, а посебно не да ће освојити титулу.

Тенис 24.04.2016 | 12:20
Надал: Ко би рекао да ће Новак изгубити…?!

Надал је протеклог викенда по девети пут славио у Кнежевини, а први велики турнир на шљаци обележио је и пораз најбољег тенисера света Новака Ђоковића већ у првом мечу, пошто је бољи од њега био Чех Јиржи Весели.

“Осећам се веома добро, можда боље него прошле године, али ако то не потврдите резултатима, може да буде горе. Зато је прошла недеља била веома важна за мене. Моја очекивања су таква да увек размишљам о првом мечу, нисам размишљао о финалу јер су сви мечеви компликовани. Ето, Новак Ђоковић је стигао непобедив у Монте Карлу, ко би рекао да ће изгубити. Сада желим добар резултат у Барселони”, нагласио је Надал.

Надал је последњих година имао великих проблема са повредама, а прошле сезоне не толико, већ никако није успевао да дође у праву форму. Последњи Грен слем који је освојио био је Ролан Гарос 2014. године, а иако истиче да не размишља о новој титули на париској шљаци, наглашава да му је то велика жеља.

“Не желим да размишљам о Ролан Гаросу јер ме пре њега чекају Барселона, Мадрид и Рим. Иако ми је трофеј на неком Грен слему циљ, желим да играм боље из меча у меч. Сада сам фокусиран у потпуности да се вратим у праву форму, да сваки пут уђем на терен са мишљу да могу да одиграм добро. То сам успео прошле године после УС Опена и ове године у Индијан Велсу и Монте Карлу, на оба турнира сам имао добар ментални приступ”, истакао је Надал.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Игор из Сведске

24.04.2016 10:25

Нек је изгубио. Досадило ми је име његово. Као да је Свети Новак ускоро ће мртве дизати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гробари Милици

24.04.2016 11:01

Ти хитно требас у неку од дусевних установа,у Сведској је здравствени систем добар,није као пре 20 год.али теби це вероватно помоци.

ОДГОВОРИТЕ