Барселона: Рафа наставио низ побједа, Троицки испао!

Пети тенисер света Рафаел Надал наставио је са сјајном формом на шљаци пласманом у четртфинале АТП турнира у Барселони. Виктор Троицки у трећем колу завршио је учешће на турниру из Серије 500 у Барселони, пошто је изгубио од Фабија Фоњинија 6:3, 6:2.

Тенис 21.04.2016 | 16:20
Барселона: Рафа наставио низ побједа, Троицки испао!

Надал је у другом мечу у престоници Каталоније поново одиграо веома сигурно и савладао Алберта Монтањеса са 6:2, 6:2.

Први фаворит је после лаганог тријумфа над Гранољерс-Пујолом испустио предност стечену на старту дуела са Монтањесом, али се брзо издигао и серијом брејкова добио први сет.

Средином другог дела игре још једном је одузео сервис ривалу, што му је било довољно да посао заврши за мање од 70 минута игре.

Он је меч завршио са 24 винера и 18 неизнуђених грешака, док је његов сународник био у "дебелом" минусу - 9:19.

Рафа ће се у борби за финале састати са Фабијом Фоњинијем, који је у два срта избацио Виктора Троицког. Надал у међусобном скору води 6-3, али прошле сезоне изгубио је три меча од Италијана, два на шљаци.

Виктор Троицки, како већ написасмо, у трећем колу завршио је учешће на турниру из Серије 500 у Барселони, пошто је изгубио од Фабија Фоњинија 6:3, 6:2.

Виктор је био слободан у првој рунди, у другој је изгубио сет од 212. играча света, тако да пораз није велико изненађење.

То је трећи пораз Троицког у пет мечева са Италијаном – у оба сета Фоњини је правио брејк у првом гему на сервис ривала и до краја није имао проблема.

АТП турнир из серије 500 у Барселони игра се за наградни фонд од 2.152.690 долара.

Коментари / 0

Оставите коментар