Barselona: Rafa nastavio niz pobjeda, Troicki ispao!

Peti teniser sveta Rafael Nadal nastavio je sa sjajnom formom na šljaci plasmanom u četrtfinale ATP turnira u Barseloni. Viktor Troicki u trećem kolu završio je učešće na turniru iz Serije 500 u Barseloni, pošto je izgubio od Fabija Fonjinija 6:3, 6:2.

Tenis 21.04.2016 | 16:20
Barselona: Rafa nastavio niz pobjeda, Troicki ispao!

Nadal je u drugom meču u prestonici Katalonije ponovo odigrao veoma sigurno i savladao Alberta Montanjesa sa 6:2, 6:2.

Prvi favorit je posle laganog trijumfa nad Granoljers-Pujolom ispustio prednost stečenu na startu duela sa Montanjesom, ali se brzo izdigao i serijom brejkova dobio prvi set.

Sredinom drugog dela igre još jednom je oduzeo servis rivalu, što mu je bilo dovoljno da posao završi za manje od 70 minuta igre.

On je meč završio sa 24 vinera i 18 neiznuđenih grešaka, dok je njegov sunarodnik bio u "debelom" minusu - 9:19.

Rafa će se u borbi za finale sastati sa Fabijom Fonjinijem, koji je u dva srta izbacio Viktora Troickog. Nadal u međusobnom skoru vodi 6-3, ali prošle sezone izgubio je tri meča od Italijana, dva na šljaci.

Viktor Troicki, kako već napisasmo, u trećem kolu završio je učešće na turniru iz Serije 500 u Barseloni, pošto je izgubio od Fabija Fonjinija 6:3, 6:2.

Viktor je bio slobodan u prvoj rundi, u drugoj je izgubio set od 212. igrača sveta, tako da poraz nije veliko iznenađenje.

To je treći poraz Troickog u pet mečeva sa Italijanom – u oba seta Fonjini je pravio brejk u prvom gemu na servis rivala i do kraja nije imao problema.

ATP turnir iz serije 500 u Barseloni igra se za nagradni fond od 2.152.690 dolara.

Komentari / 0

Ostavite komentar