Разврат: Карађорђевић у жестокој геј афери?!

Александар Трећи Карађорђевић, најмлађи син престолонаследника Александра, изазвао је нови скандал - објавио је фотографије на којима се љуби са једним мушкарцем!

Србија 21.04.2016 | 08:10
Разврат: Карађорђевић у жестокој геј афери?!

На последњим фотографијама из Никарагве, које је јавно објавио преко друштвених мрежа, наследник српске круне је стално у друштву извесног Џастина из Њујорка.



С њим по клубовима пуши и пије све у шеснаест, на многим фотографијама су у присном загрљају, а на једној се чак и страсно љубе.

Не зна се, међутим, да ли је принц овим фотографијама само хтео да шокира јавност или се иза тога крије нешто друго.



Све у свему, сви који су заинтересовани принцовим "изопаченим понашањем" могу сами да просуде о чему се заправо ради преко његове Фејсбук странице или Инстаграм профила, где је "окачио" више експлицитних фотографија на ту тему.

Питање је и шта ће му на овакво понашање рећи мама и тата.

Извор: Информер

Коментари / 12

Оставите коментар
Name

србин

21.04.2016 06:46

... Забранит му улаз у свету српску земљу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лијан

21.04.2016 07:16

Енглеска скола.промовисе лгбт???Фуј

Name

Милан

21.04.2016 08:21

Родитељи су супер поготово принцеза,која помаже зестоко Српске болнице донацијама али ова двојица момака кваре имидз краљевској породици.Краљевски пар се бас труди да буде колико толико примљен код Срба ал ови це им све то покварити.Цудо колико су безобразни и без мозга.

Name

Славко Бојиц

21.04.2016 10:26

За мене су ненормални они који подржавају такве идиоте и причају како су они наши престолонаследници, принчеви. Једина њихова борба да сто висе имовине присвоје себи. Ко им је ту имовину купио , изградио. Јесу ли Срби били богат народ са развијеним школством, здравством, привредом, када су толику имовину градили Карађорђевићима? Гдје су ту Обреновици, имају ли они право на дио тога. Жалосни смо ми што подржавамо човјека који не жели да научи Српски језик. Човјека који га не користи кући. Зар то да нам буде узор.

Name

јока

21.04.2016 11:36

Свету?

Name

Митар

21.04.2016 07:26

Нема друге него да у Србе преведемо Алберта од Монака, он је прави yеб@ц. Сто се тице овог лика, његов зивот је његова ствар, нек ради ста хоце али нека не промовисе своју наклоност према истом полу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бојан Нишевић

21.04.2016 07:50

Јесте, Алберт је баш луд за Србима.

Name

цему

21.04.2016 08:25

Цему цудјење? Зар сте оцекивали од неких који су побјегли из своје земље да це бити патриоте? Много краљева је остало у својим дрзавама и поред окупација или промјена власти. Мислите да би Хитлер убио Павла? Ја мислим да не. Или Тито? Неби ни он. Ето сад је као демократија какву је хтио Павле, па сто се не врацају његови. Све краљевске породице су увезане. Могао је довуци инвеститора само на основу тих веза... Али не, он трази своје. Јел то помоц својој земљи? По мени није. То је крадја...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ревис

21.04.2016 09:40

Он није побјего из своје земље он зиви тамо гдје је родјен,И кога је он то издо?, његови преци су побјегли да неби били убијени, и ти сад се.ес о патриотизму домољубљу издаји. Идес ми на неку ствар са твојим глупим и наивним коментаром патриото гологузи.

Name

Ратко

21.04.2016 10:24

Друзе не лупај молим те.Не знас историју јер си је уцио од комуниста и то њихову страну прице.Ниси могао као ни Ја и сви ми цути другу страну,али ево имас прилику прати ста ради и говори овде у Србији принц и поготову колико помазу само болнице.Немој никад ни помисљати да забранис неком повратак у родну земљу јер то је болестан ум измислио.

Name

Милојко

21.04.2016 09:13

Чуј Краљевић па педер(на Српском се геј тако каже). Идемо у корак са ЕУ.У Русији је то строго забрањено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРБИН

21.04.2016 11:05

СВИМА ЗАБРАНИТИ КОЈИ СУ ОКРВАВИЛИ РУКЕ О БАНКЕ, ДРЖАВНА ПРЕДУЗЕЋА, ЖЕЉЕЗНИЦЕ И БУЏЕТ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ. КАМО СРЕЋЕ ДА СУ СЕ ВЛАДА И ПРЕДСЈЕДНИК ЉУБИЛИ СА ПОЛА АФРИКЕ А ДА НИСУ ДИРАЛИ НАРОДНЕ ПАРЕ.

ОДГОВОРИТЕ