Razvrat: Karađorđević u žestokoj gej aferi?!

Aleksandar Treći Karađorđević, najmlađi sin prestolonaslednika Aleksandra, izazvao je novi skandal - objavio je fotografije na kojima se ljubi sa jednim muškarcem!

Srbija 21.04.2016 | 08:10
Razvrat: Karađorđević u žestokoj gej aferi?!

Na poslednjim fotografijama iz Nikaragve, koje je javno objavio preko društvenih mreža, naslednik srpske krune je stalno u društvu izvesnog Džastina iz Njujorka.



S njim po klubovima puši i pije sve u šesnaest, na mnogim fotografijama su u prisnom zagrljaju, a na jednoj se čak i strasno ljube.

Ne zna se, međutim, da li je princ ovim fotografijama samo hteo da šokira javnost ili se iza toga krije nešto drugo.



Sve u svemu, svi koji su zainteresovani princovim "izopačenim ponašanjem" mogu sami da prosude o čemu se zapravo radi preko njegove Fejsbuk stranice ili Instagram profila, gde je "okačio" više eksplicitnih fotografija na tu temu.

Pitanje je i šta će mu na ovakvo ponašanje reći mama i tata.

Izvor: Informer

Komentari / 12

Ostavite komentar
Name

srbin

21.04.2016 06:46

... Zabranit mu ulaz u svetu srpsku zemlju.

ODGOVORITE
Name

lijan

21.04.2016 07:16

Engleska skola.promovise lgbt???Fuj

Name

Milan

21.04.2016 08:21

Roditelji su super pogotovo princeza,koja pomaže zestoko Srpske bolnice donacijama ali ova dvojica momaka kvare imidz kraljevskoj porodici.Kraljevski par se bas trudi da bude koliko toliko primljen kod Srba al ovi ce im sve to pokvariti.Cudo koliko su bezobrazni i bez mozga.

Name

Slavko Bojic

21.04.2016 10:26

Za mene su nenormalni oni koji podržavaju takve idiote i pričaju kako su oni naši prestolonaslednici, prinčevi. Jedina njihova borba da sto vise imovine prisvoje sebi. Ko im je tu imovinu kupio , izgradio. Jesu li Srbi bili bogat narod sa razvijenim školstvom, zdravstvom, privredom, kada su toliku imovinu gradili Karađorđevićima? Gdje su tu Obrenovici, imaju li oni pravo na dio toga. Žalosni smo mi što podržavamo čovjeka koji ne želi da nauči Srpski jezik. Čovjeka koji ga ne koristi kući. Zar to da nam bude uzor.

Name

joka

21.04.2016 11:36

Svetu?

Name

Mitar

21.04.2016 07:26

Nema druge nego da u Srbe prevedemo Alberta od Monaka, on je pravi yeb@c. Sto se tice ovog lika, njegov zivot je njegova stvar, nek radi sta hoce ali neka ne promovise svoju naklonost prema istom polu.

ODGOVORITE
Name

Bojan Nišević

21.04.2016 07:50

Jeste, Albert je baš lud za Srbima.

Name

cemu

21.04.2016 08:25

Cemu cudjenje? Zar ste ocekivali od nekih koji su pobjegli iz svoje zemlje da ce biti patriote? Mnogo kraljeva je ostalo u svojim drzavama i pored okupacija ili promjena vlasti. Mislite da bi Hitler ubio Pavla? Ja mislim da ne. Ili Tito? Nebi ni on. Eto sad je kao demokratija kakvu je htio Pavle, pa sto se ne vracaju njegovi. Sve kraljevske porodice su uvezane. Mogao je dovuci investitora samo na osnovu tih veza... Ali ne, on trazi svoje. Jel to pomoc svojoj zemlji? Po meni nije. To je kradja...

ODGOVORITE
Name

Revis

21.04.2016 09:40

On nije pobjego iz svoje zemlje on zivi tamo gdje je rodjen,I koga je on to izdo?, njegovi preci su pobjegli da nebi bili ubijeni, i ti sad se.es o patriotizmu domoljublju izdaji. Ides mi na neku stvar sa tvojim glupim i naivnim komentarom patrioto gologuzi.

Name

Ratko

21.04.2016 10:24

Druze ne lupaj molim te.Ne znas istoriju jer si je ucio od komunista i to njihovu stranu price.Nisi mogao kao ni Ja i svi mi cuti drugu stranu,ali evo imas priliku prati sta radi i govori ovde u Srbiji princ i pogotovu koliko pomazu samo bolnice.Nemoj nikad ni pomisljati da zabranis nekom povratak u rodnu zemlju jer to je bolestan um izmislio.

Name

Milojko

21.04.2016 09:13

Čuj Kraljević pa peder(na Srpskom se gej tako kaže). Idemo u korak sa EU.U Rusiji je to strogo zabranjeno.

ODGOVORITE
Name

SRBIN

21.04.2016 11:05

SVIMA ZABRANITI KOJI SU OKRVAVILI RUKE O BANKE, DRŽAVNA PREDUZEĆA, ŽELJEZNICE I BUDŽET REPUBLIKE SRPSKE. KAMO SREĆE DA SU SE VLADA I PREDSJEDNIK LJUBILI SA POLA AFRIKE A DA NISU DIRALI NARODNE PARE.

ODGOVORITE