Бекер: Новак је пао на психолошком плану у Монте Карлу, Игре остају главни циљ!

Бориса Бекера, тренера Новака Ђоковића, уопште не брине пораз најбољег тенисера света у 2. колу у Монте Крлу од Јиржија Веселог.

Тенис 25.04.2016 | 09:00
Бекер: Новак је пао на психолошком плану у Монте Карлу, Игре остају главни циљ!

Легендарни Немац зна шта је узрок лоше игре његовог пулена у Монаку.

- Пао је на психолошком плану, али физички је све било добро. Нормално је да буде падова после два сјајна месеца - рекао је Бекер.

Он је истакао да Олимпијске игре у Рију остају главни циљ Новака Ђоковића у 2016. години.

- Тамо Ноле игра и у синглу и у дублу. У Пекингу је злато узео Рафаел Надал, а у Лондону пре четири године Енди Мареј. Новак никада није и има велику жељу да буде добар у Бразилу. Волео бих и да видим како комплетира све грен слемове, али то није опсесија.

Као и Новака, ни Бекера није изненадила победа Рафаела Надала у Монте Карлу.

- Никада нисам сматрао да је Рафа отишао. Увек сам сматрао да ће се вратити у сам врх. Шљака је његова подлога, а Новаков и Роџеров пораз дали су му шансу. Напредовао је у сваком мечу и показао да је један од највећих. Волим Рафу и добро је за тенис што се вратио. Имати Новака, Роџера, Ендија и Рафу је добро за такмичење и сви ће имати користи од тога - рекао је Борис.

А онда је и шмекерски додао:

- Мислим да ће Рафа поново освојити неку од титула на гренд слемовима, али мислим да неће освојити следећи.

А добро знамо да је следечи гренд слем Ролан Гарос. И сви се надамо да ће Куп мускетара коначно завршити у Новаковим рукама.

Коментари / 0

Оставите коментар