Beker: Novak je pao na psihološkom planu u Monte Karlu, Igre ostaju glavni cilj!

Borisa Bekera, trenera Novaka Đokovića, uopšte ne brine poraz najboljeg tenisera sveta u 2. kolu u Monte Krlu od Jiržija Veselog.

Tenis 25.04.2016 | 09:00
Beker: Novak je pao na psihološkom planu u Monte Karlu, Igre ostaju glavni cilj!

Legendarni Nemac zna šta je uzrok loše igre njegovog pulena u Monaku.

- Pao je na psihološkom planu, ali fizički je sve bilo dobro. Normalno je da bude padova posle dva sjajna meseca - rekao je Beker.

On je istakao da Olimpijske igre u Riju ostaju glavni cilj Novaka Đokovića u 2016. godini.

- Tamo Nole igra i u singlu i u dublu. U Pekingu je zlato uzeo Rafael Nadal, a u Londonu pre četiri godine Endi Marej. Novak nikada nije i ima veliku želju da bude dobar u Brazilu. Voleo bih i da vidim kako kompletira sve gren slemove, ali to nije opsesija.

Kao i Novaka, ni Bekera nije iznenadila pobeda Rafaela Nadala u Monte Karlu.

- Nikada nisam smatrao da je Rafa otišao. Uvek sam smatrao da će se vratiti u sam vrh. Šljaka je njegova podloga, a Novakov i Rodžerov poraz dali su mu šansu. Napredovao je u svakom meču i pokazao da je jedan od najvećih. Volim Rafu i dobro je za tenis što se vratio. Imati Novaka, Rodžera, Endija i Rafu je dobro za takmičenje i svi će imati koristi od toga - rekao je Boris.

A onda je i šmekerski dodao:

- Mislim da će Rafa ponovo osvojiti neku od titula na grend slemovima, ali mislim da neće osvojiti sledeći.

A dobro znamo da je sledeči grend slem Rolan Garos. I svi se nadamo da će Kup musketara konačno završiti u Novakovim rukama.

Komentari / 0

Ostavite komentar