Стриц Емине Јаховић има снимак убице?

Хасиб Јаховић, стриц пјевачице Емине Јаховић, није ни слутио да 18. дана у кући можда има и кључни доказ за расвјетљавање убиства Јелене Крсмановић Марјановић (33), снимак на коме би могао да се види убица.

Србија 20.04.2016 | 16:00
Стриц Емине Јаховић има снимак убице?

Наиме, једна од сигурносних камера усмјерена је ка насипу у Црвенки. Он је у својству грађанина заједно са сином Сенадом јуче дао и изјаву у полицији.

“Инспектори у цивилу узели су хард-диск на ком је снимак, јер се надају да би на њему могли да виде да ли је Јелена била на насипу, да ли ју је убица ту напао, или да макар на снимку уоче неког сумњивог.

Међутим, питање је да ли су камере ишта забиљежиле, и ако јесу, да ли ће зависно од квалитета снимка нешто моћи да се разазна”, каже саговорник близак истрази.

Полиција је јуче са налогом за претрес ушла у кућу Јаховића, која се налази надомак насипа. Узели су једне мушке патике и хард-диск. Дуго су обилазили двориште које је у власништву рођеног стрица пјевачице Емине Јаховић.

За то вријеме, седморица инспектора у цивилу поново су јуче претраживали дио насипа. Оно што свакако задаје полицији муке, јесте то што им недостаје главни доказ – оружје којим је несретна пјевачица убијена.

“Полицајци су однијели и штеку са врата и патике од Емининог брата. Затражили су да им се отвори Јаховићева браварска радионица, која се налази у њиховом дворишту. Ту су гледали сав алат, али ништа нису издвојили”, објашњава извор близак истрази.

“Полиција је овдје била због камера. Ништа ми не знамо, нити смо ишта чули. По цијели дан радимо”, кратко је рекла Еминина стрина Гордана Јаховић.

(Курир)

Коментари / 0

Оставите коментар