Stric Emine Jahović ima snimak ubice?

Hasib Jahović, stric pjevačice Emine Jahović, nije ni slutio da 18. dana u kući možda ima i ključni dokaz za rasvjetljavanje ubistva Jelene Krsmanović Marjanović (33), snimak na kome bi mogao da se vidi ubica.

Srbija 20.04.2016 | 16:00
Stric Emine Jahović ima snimak ubice?

Naime, jedna od sigurnosnih kamera usmjerena je ka nasipu u Crvenki. On je u svojstvu građanina zajedno sa sinom Senadom juče dao i izjavu u policiji.

“Inspektori u civilu uzeli su hard-disk na kom je snimak, jer se nadaju da bi na njemu mogli da vide da li je Jelena bila na nasipu, da li ju je ubica tu napao, ili da makar na snimku uoče nekog sumnjivog.

Međutim, pitanje je da li su kamere išta zabilježile, i ako jesu, da li će zavisno od kvaliteta snimka nešto moći da se razazna”, kaže sagovornik blizak istrazi.

Policija je juče sa nalogom za pretres ušla u kuću Jahovića, koja se nalazi nadomak nasipa. Uzeli su jedne muške patike i hard-disk. Dugo su obilazili dvorište koje je u vlasništvu rođenog strica pjevačice Emine Jahović.

Za to vrijeme, sedmorica inspektora u civilu ponovo su juče pretraživali dio nasipa. Ono što svakako zadaje policiji muke, jeste to što im nedostaje glavni dokaz – oružje kojim je nesretna pjevačica ubijena.

“Policajci su odnijeli i šteku sa vrata i patike od Emininog brata. Zatražili su da im se otvori Jahovićeva bravarska radionica, koja se nalazi u njihovom dvorištu. Tu su gledali sav alat, ali ništa nisu izdvojili”, objašnjava izvor blizak istrazi.

“Policija je ovdje bila zbog kamera. Ništa mi ne znamo, niti smo išta čuli. Po cijeli dan radimo”, kratko je rekla Eminina strina Gordana Jahović.

(Kurir)

Komentari / 0

Ostavite komentar