Последњи резултати истаживања у Србији

Српска напредна странка Александра Вучића на парламентарним изборима у недељу 24. априла освојиће 50,9 одсто гласова, док ће листа коју предводи СПС Ивице Дачића моћи да рачуна на 12,3 процента подршке бирача, показује последње предизборно истраживање агенције "Фактор плус Адриа"...

Србија 20.04.2016 | 14:51
Последњи резултати истаживања у Србији

Према резултатима овог истраживања, рађеног на територији Србије у периоду од 17. до 20. априла, на сигурна места у Скупштини Србије могу да рачунају још само радикали Војислава Шешеља (7,9%), док ће се све остале изборне листе борити за цензус од пет одсто.


На изборе сигурно излази 55 процената уписаних бирача!

Кад је реч о излазности, анкета "Фактор плуса" показује да ће се сигурно на биралиштима у недељу појавити 55 одсто гласача. На другој страни, чак 19 процената анкетираних неће искористити бирачко право.

Од укупног броја оних који су одлучили да у недељу узму оловку у руке, 84 одсто зна за кога ће гласати, а само 16 одсто ће ту одлуку донети на бирачком месту.

Одговарајући на питање да ли одобравају оно што говоре и раде поједини политичари у Србији, убедљиво највећи број бирача поверење је дао лидеру СНС Александру Вучићу коме верује 58 одсто грађана.

Вучићу и даље верује чак 58 одсто грађана Србије!

На другој страни, последњи на листи поверења је лидер Демократске странке Бојан Пајтић, чији рад цени тек 9 одсто грађана са правом гласа.

Извор: Информер

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Алеx Јонес

20.04.2016 16:09

Лаж!

ОДГОВОРИТЕ