Poslednji rezultati istaživanja u Srbiji

Srpska napredna stranka Aleksandra Vučića na parlamentarnim izborima u nedelju 24. aprila osvojiće 50,9 odsto glasova, dok će lista koju predvodi SPS Ivice Dačića moći da računa na 12,3 procenta podrške birača, pokazuje poslednje predizborno istraživanje agencije "Faktor plus Adria"...

Srbija 20.04.2016 | 14:51
Poslednji rezultati istaživanja u Srbiji

Prema rezultatima ovog istraživanja, rađenog na teritoriji Srbije u periodu od 17. do 20. aprila, na sigurna mesta u Skupštini Srbije mogu da računaju još samo radikali Vojislava Šešelja (7,9%), dok će se sve ostale izborne liste boriti za cenzus od pet odsto.


Na izbore sigurno izlazi 55 procenata upisanih birača!

Kad je reč o izlaznosti, anketa "Faktor plusa" pokazuje da će se sigurno na biralištima u nedelju pojaviti 55 odsto glasača. Na drugoj strani, čak 19 procenata anketiranih neće iskoristiti biračko pravo.

Od ukupnog broja onih koji su odlučili da u nedelju uzmu olovku u ruke, 84 odsto zna za koga će glasati, a samo 16 odsto će tu odluku doneti na biračkom mestu.

Odgovarajući na pitanje da li odobravaju ono što govore i rade pojedini političari u Srbiji, ubedljivo najveći broj birača poverenje je dao lideru SNS Aleksandru Vučiću kome veruje 58 odsto građana.

Vučiću i dalje veruje čak 58 odsto građana Srbije!

Na drugoj strani, poslednji na listi poverenja je lider Demokratske stranke Bojan Pajtić, čiji rad ceni tek 9 odsto građana sa pravom glasa.

Izvor: Informer

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Alex Jones

20.04.2016 16:09

Laž!

ODGOVORITE