Баждаревић: Свака част Џеку, а Пјанићу савјет...!

Селектор Босне и Херцеговине Мехмед Баждаревић је прокоментарисао спекулације о могућим одласцима Едина Џека и Миралема Пјанића из Роме.

Фудбал 21.04.2016 | 18:40
Баждаревић: Свака част Џеку, а Пјанићу савјет...!

Капитен "змајева" Един Џеко често је у посљедње вријеме на мети критика јавности у Италији и често га медији пресељавају у клубове од Енглеске, преко Њемачке до Турске.

На Острву је оставио велики траг носећи дрес Манчестер ситија с којим се окитио титулом, а шампионску "салатару" освојио је и у њемачкој Бундеслиги бранећи боје Волфсбурга.

Селектор БиХ Мехмед Баждаревић се у изјави за "Дневни аваз" осврнуо на могућност да Џеко напусти римску "вучицу".

"Морам одмах рећи - Свака Едину част. Имао је тежу повреду, промијенио средину, дошао у екипу која није баш најбоља, промијенио тренера, али све то добро подноси. Много трчи, ради, дао је и десетак голова и све критике које трпи су неосноване. Треба ли да промијени клуб, не знам, али ако се одлучи на то, свака екипа ће се усрећити с њим", рекао је популарни Меша.

Џеков саиграч из Роме и репрезентације БиХ Миралем Пјанић је одличним партијама у Италији скренуо пажњу највећих и најбогатијих клубова Европе који би га радо видјели у својим тимовима.

"Ако Миралем стварно жели нешто више, да осваја титуле и најозбиљније игра у Лиги шампиона, онда му је тренутак да иде. Али, ако жели да остане тамо гдје игра добро и гдје га воле, онда је Рома оно што му треба", подвукао је селектор "змајева".

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ЈА

21.04.2016 17:47

Дзеко је био само Легенда у Wолфсбург,а након тога је пропао нацисто!!!!Моје мисљење!Поззз

ОДГОВОРИТЕ
Name

Змај

21.04.2016 20:23

Ја исто мислим да је у Wолфсбургу био најбољи а све остало је просијек.