Ширер: Бенитес је дао наду Њукаслу!

Легендарни енглески фудбалер Алан Ширер рекао је да је менаџер Рафаел Бенитес дао наду Њукаслу и да је требало да буде доведен раније.

Фудбал 22.04.2016 | 20:40
Ширер: Бенитес је дао наду Њукаслу!

До краја сезоне у Премијер лиги је остало четири кола, а Њукасл после ремија резултатом 1:1 са Манчестер Ситијем држи претпоследње место на табели, са два бода мање од Норича, који је први изнад опасне зоне.

Бенитес је на клупу ‘Сврака’ стигао у марту и по Ширеровом мишљењу види се утицај шпанског стручњака,

“Сада постоји мала нада које није било пре неколико недеља. Требало је да га доведу раније. Да су то урадили, мислим да не бисмо били у овој позицији”, нагласио је Ширер.

Ширер, који је постигао рекордних 206 голова за Њукасл током десет сезона, истакао је да је Бенитес допринео промени атмосфере на “Сент Џејмс парку”.

“Јасно је да последње утакмице показују да сада постој заједништво. Навијачи цене то што играчи дају све од себе”, истакао је Ширер.

Прослављени енглески фудбалер је нагласио да је Њукасл сам себи дао шансу и похвалио је Бенитеса због избора тима.

“Променио је тим и заслужује да му се ода поштовање због тога. Било му је потребно време да разуме своје играче, али је и неке битне играче изоставио неколико пута – Александра Митровића и Џонџа Шелвија. Постоји разлог зашто им не даје прилику, једноставно не дају довољно тиму”, рекао је Ширер.

Коментари / 0

Оставите коментар