Бахато паркирање полиције у Бањалуци

Службено возило полиције Републике Српске, испред тржног центра Тропик у улици Ивана Горана Ковачића бб у Бањалуци, злоупотријебило је паркинг мјесто које је намјењено за возила којима управљају лица са инвалидитетом.

Република Српска 20.04.2016 | 10:40
Бахато паркирање полиције у Бањалуци

Да је веома честа злоупотреба паркинг простора за лица са инвалидитетом од стране полиције Републике Српске, говори и податак, да је Организација УДАС дана 24.03.2016. године на веб порталу (www.удас.рс.ба ) објавила вијест о злоупотреби паркинг простора од стране полиције Републике Српске у тржном центру Конзум у Бањалуци. Сада су промијенили локацију и тржни центар, али злоупотреба је остала иста.

По ко зна који пут се злоупотребљава паркинг простор који је намјењен за возила којима управљају особе са инвалидитетом, како од стране несавјесних возача, тако и од представника оних који требају да санкционишу све возаче који се непрописно паркирају на паркинг мјеста особа са инвалидитетом.

Овим путем изражавамо велику забринутост због веома честе ситуације у којима службена возила полиције Републике Српске злоупотребљавају паркинг мјеста намјењена за возила којима управљају лица са инвалидитетом, каже су у саопштењу УДАС-а.

Читалац портала Бањалука.нет послао је фотографију на којој је исти аутомобили данас био паркиран на мјесту предвиђено за особе са инвалидитетом, овај пут у близини Цркве Лазарице.

А, ако је судити према пристиглим фотографијама оваквих случајева има широм града:

Извор: Бањалука.нет

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

гастарбеитер

20.04.2016 09:23

Да они само паркирају него они у ресторану на спрату једу и са НЕКТАРОМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КОМСИЈА

20.04.2016 09:29

Па сто се цудите мозда и нема Дозволе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кики

20.04.2016 10:08

То је нама наса борба дала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алеx Јонес

20.04.2016 11:23

Па они и јесу инвалиди. Паркирали су се на право мјесто!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зајебант

22.04.2016 08:18

За полицију закон не вриједи.

ОДГОВОРИТЕ