Bahato parkiranje policije u Banjaluci

Službeno vozilo policije Republike Srpske, ispred tržnog centra Tropik u ulici Ivana Gorana Kovačića bb u Banjaluci, zloupotrijebilo je parking mjesto koje je namjenjeno za vozila kojima upravljaju lica sa invaliditetom.

Republika Srpska 20.04.2016 | 10:40
Bahato parkiranje policije u Banjaluci

Da je veoma česta zloupotreba parking prostora za lica sa invaliditetom od strane policije Republike Srpske, govori i podatak, da je Organizacija UDAS dana 24.03.2016. godine na veb portalu (www.udas.rs.ba ) objavila vijest o zloupotrebi parking prostora od strane policije Republike Srpske u tržnom centru Konzum u Banjaluci. Sada su promijenili lokaciju i tržni centar, ali zloupotreba je ostala ista.

Po ko zna koji put se zloupotrebljava parking prostor koji je namjenjen za vozila kojima upravljaju osobe sa invaliditetom, kako od strane nesavjesnih vozača, tako i od predstavnika onih koji trebaju da sankcionišu sve vozače koji se nepropisno parkiraju na parking mjesta osoba sa invaliditetom.

Ovim putem izražavamo veliku zabrinutost zbog veoma česte situacije u kojima službena vozila policije Republike Srpske zloupotrebljavaju parking mjesta namjenjena za vozila kojima upravljaju lica sa invaliditetom, kaže su u saopštenju UDAS-a.

Čitalac portala Banjaluka.net poslao je fotografiju na kojoj je isti automobili danas bio parkiran na mjestu predviđeno za osobe sa invaliditetom, ovaj put u blizini Crkve Lazarice.

A, ako je suditi prema pristiglim fotografijama ovakvih slučajeva ima širom grada:

Izvor: Banjaluka.net

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

gastarbeiter

20.04.2016 11:23

Da oni samo parkiraju nego oni u restoranu na spratu jedu i sa NEKTAROM.

ODGOVORITE
Name

KOMSIJA

20.04.2016 11:29

Pa sto se cudite mozda i nema Dozvole?

ODGOVORITE
Name

Kiki

20.04.2016 12:08

To je nama nasa borba dala.

ODGOVORITE
Name

Alex Jones

20.04.2016 13:23

Pa oni i jesu invalidi. Parkirali su se na pravo mjesto!

ODGOVORITE
Name

Zajebant

22.04.2016 10:18

Za policiju zakon ne vrijedi.

ODGOVORITE