Прославио развод!

Један свјеже разведени Београђанин демонстрирао је на крајње оригиналан начин да није само ступање у брак нешто што треба славити.

Србија 20.04.2016 | 08:07
Прославио развод!

За разлику од људи који прослављају чињеницу да су нашли љубав свог живота и крунисали је браком, има и оних који су у ту авантуру ушли из погрешног разлога, због чега више од свадбе касније славе - развод.

Један од таквих је и човјек који се Трговачком улицом у београдском насељу Жарково провозао у свом пунту, преко чијег је задњег стакла био развучен натпис "разведен".

Осим тога, за браник је закачио канап, на чијем крају је било неколико лименки, какве се на колима младенаца могу видјети у америчким филмовима.

Одушевљење пролазника који су га примјетили подијелили су и корисници друштвених мрежа, који су потпуно полудјели за фотографијом овог аутомобила, објављеној прије два дана на фејсбук страници "Жарково", иако је она, прошлог љета, већ једном кружила интернетом, када га је неко усликао у Пожешкој улици на Бановом брду.

Међу коментарима оних који су поздравили овај гест - највјероватније саосјећајући са разведеним возачем - било је и оних који су сматрали да је овај гест непримјерен.

Извор: Телеграф

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Мила

20.04.2016 06:39

Ових дана се разводе мој брат И снаха. Прије 5 година је било помпезно вјенчање, 600 гостију, а сад су сами. Разишли су се без ријечи "зашто".То само они знају. Ја, као неко са стране, мислим да им је било досадно у животу. Он има добру плату, она није хтјела радити ( воли жена спавати до 11х). Тата (не знам зашто ) им је дао кућу,плаћао режије, косио траву, носили су храну, дрва...ма све...Они као два дебила, само роштиљ И кафана.Мислећи да им буде добро И моји родитељи су "саучесници". Њихова срећа што немају дјецу, е то би била туга. Али у томе им нико није могао помоћи, то би морали сами.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хаха

20.04.2016 10:32

Залосно јесте нема прице, али овај Беградјанин је Легенда. Ово никад нисам видео....

ОДГОВОРИТЕ