Proslavio razvod!

Jedan svježe razvedeni Beograđanin demonstrirao je na krajnje originalan način da nije samo stupanje u brak nešto što treba slaviti.

Srbija 20.04.2016 | 08:07
Proslavio razvod!

Za razliku od ljudi koji proslavljaju činjenicu da su našli ljubav svog života i krunisali je brakom, ima i onih koji su u tu avanturu ušli iz pogrešnog razloga, zbog čega više od svadbe kasnije slave - razvod.

Jedan od takvih je i čovjek koji se Trgovačkom ulicom u beogradskom naselju Žarkovo provozao u svom puntu, preko čijeg je zadnjeg stakla bio razvučen natpis "razveden".

Osim toga, za branik je zakačio kanap, na čijem kraju je bilo nekoliko limenki, kakve se na kolima mladenaca mogu vidjeti u američkim filmovima.

Oduševljenje prolaznika koji su ga primjetili podijelili su i korisnici društvenih mreža, koji su potpuno poludjeli za fotografijom ovog automobila, objavljenoj prije dva dana na fejsbuk stranici "Žarkovo", iako je ona, prošlog ljeta, već jednom kružila internetom, kada ga je neko uslikao u Požeškoj ulici na Banovom brdu.

Među komentarima onih koji su pozdravili ovaj gest - najvjerovatnije saosjećajući sa razvedenim vozačem - bilo je i onih koji su smatrali da je ovaj gest neprimjeren.

Izvor: Telegraf

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Mila

20.04.2016 08:39

Ovih dana se razvode moj brat I snaha. Prije 5 godina je bilo pompezno vjenčanje, 600 gostiju, a sad su sami. Razišli su se bez riječi "zašto".To samo oni znaju. Ja, kao neko sa strane, mislim da im je bilo dosadno u životu. On ima dobru platu, ona nije htjela raditi ( voli žena spavati do 11h). Tata (ne znam zašto ) im je dao kuću,plaćao režije, kosio travu, nosili su hranu, drva...ma sve...Oni kao dva debila, samo roštilj I kafana.Misleći da im bude dobro I moji roditelji su "saučesnici". Njihova sreća što nemaju djecu, e to bi bila tuga. Ali u tome im niko nije mogao pomoći, to bi morali sami.

ODGOVORITE
Name

Haha

20.04.2016 12:32

Zalosno jeste nema price, ali ovaj Begradjanin je Legenda. Ovo nikad nisam video....

ODGOVORITE