Црногорац убио бившу жену и њеног мужа

Крвава драма догодила се синоћ око 21 час, када је, како се сумња, Пљевљак Горан Драгићевић испалио смртоносне хице у бившу супругу Слободанку Ракочевић, а онда и на њеног невјенчаног мужа Радоша Терзића, директора Центра за спорт и рекреацију.

Регион 20.04.2016 | 07:36
Црногорац убио бившу жену и њеног мужа

Терзић је давао знаке живота, али је његово стање процијењено као веома критично, сазнају Дневне новине.

Према прелиминарним резултатима истраге, Драгићевић се прво запутио ка стану у насељу Варош, у којем је његова бивша жена живјела са Терзићем.

Када му је отворила врата, како се вјерује, Драгићевић ју је "покосио" рафалом из аутоматске пушке, гдје је на мјесту остала мртва.

Крвави пир убрзо се наставио и неколико стотина метара даље - на улазу у Градски стадион, гдје је Драгићевић пронашао и Терзића и довршио убилачки наум. Полиција је већ у првим тренуцима истраге осумњичила Драгићевића за извршиоца, иако је побјегао са мјеста несреће.

"Интензивно радимо на лоцирању Драгићевића, који је једини осумњичени. Обавијештено је и Више државно тужилаштво, обезбијеђена оба мјеста напада, а у јутарњим сатима почеће и увиђај", казао је саговорник Дневних новина, који је додао да је цјелокупни расположиви састав пљевајске полиције трага за осумњиченим, а у контроли путева учествују и полицијске екипе из других општина.

Извор: цдм.ме

Коментари / 0

Оставите коментар