Crnogorac ubio bivšu ženu i njenog muža

Krvava drama dogodila se sinoć oko 21 čas, kada je, kako se sumnja, Pljevljak Goran Dragićević ispalio smrtonosne hice u bivšu suprugu Slobodanku Rakočević, a onda i na njenog nevjenčanog muža Radoša Terzića, direktora Centra za sport i rekreaciju.

Region 20.04.2016 | 07:36
Crnogorac ubio bivšu ženu i njenog muža

Terzić je davao znake života, ali je njegovo stanje procijenjeno kao veoma kritično, saznaju Dnevne novine.

Prema preliminarnim rezultatima istrage, Dragićević se prvo zaputio ka stanu u naselju Varoš, u kojem je njegova bivša žena živjela sa Terzićem.

Kada mu je otvorila vrata, kako se vjeruje, Dragićević ju je "pokosio" rafalom iz automatske puške, gdje je na mjestu ostala mrtva.

Krvavi pir ubrzo se nastavio i nekoliko stotina metara dalje - na ulazu u Gradski stadion, gdje je Dragićević pronašao i Terzića i dovršio ubilački naum. Policija je već u prvim trenucima istrage osumnjičila Dragićevića za izvršioca, iako je pobjegao sa mjesta nesreće.

"Intenzivno radimo na lociranju Dragićevića, koji je jedini osumnjičeni. Obaviješteno je i Više državno tužilaštvo, obezbijeđena oba mjesta napada, a u jutarnjim satima počeće i uviđaj", kazao je sagovornik Dnevnih novina, koji je dodao da je cjelokupni raspoloživi sastav pljevajske policije traga za osumnjičenim, a u kontroli puteva učestvuju i policijske ekipe iz drugih opština.

Izvor: cdm.me

Komentari / 0

Ostavite komentar