Михајловић у Чукаричком?! Из Партизана: Шта кажете?!

Сензационална вест о потенцијалној "трансфер бомби", у Партизану кажу: "То је бесмислено".

Фудбал 21.04.2016 | 20:00
Михајловић у Чукаричком?! Из Партизана: Шта кажете?!

Немања Михајловић је играч о којем се много прича и пише у последње време. Овај момак, тек изашао из тинејџерског доба, скренуо је на себе пажњу у пролећном делу првенствене сезоне, играјући на високом нивоу у дресу Партизана.

Поједине утакмице одиграо је одлично, попут претходног, 150. "вечитог дербија" против Црвене звезде на стадиону Партизана. Када се узме у обзир да претходних шест месеци није играо, чекајући да протекне, условно речено, "забрана" играња за Партизан (дошао из Рада протеклог лета), Михајловић је у само неколико утакмица показао потенцијал и заслужио је да се о њему пише.

Тренутно важи за једног од најперспективнијих младих фудбалера у Србији, самим тим и најцењенијих (читај: најскупљих). Пред 151. "вечити дерби", који је одигран прошле суботе, Михајловић је, између осталог, изјавио да "испуњава дечачке снове".

"Играћу други дерби у само два месеца и да ми је неко причао пре шест месеци да ће то да се догоди не бих веровао", изјавио је талентовани крилни нападач.

Када се ове његове изјаве узму у обзир, плус чињеница да са Партизаном има уговор до јуна 2019. године, онда готово невероватно звучи информација из медија да је за њега озбиљно заинтересован Чукарички!

Управо такву информацију пласирале су "Вечерње новости", преносећи сазнања да је тренер Милан Лешњак обавестио је првог човека клуба са Бановог брда Драгана Обрадовића да на лето жели да његов тим буде појачан управо Немањом Михајловићем.

"То је бесмислено", кратко је прокоментарисао ову информацију генерални директор Партизана Милош Вазура.

Челници Партизана, а пре свих спортски директор Ивица Илиевм више пута су у јавним наступима истицали да Партизан прави нови тим, да ће на лето довести адекватна појачања (за позиције за које постоји процена да их треба оснажити), а Михајловић, свакако, јесте један од костура тог пројектованог, односно будућег тима.

Опет, не треба потценити моћ новца. Иако ово звучи готово невероватно, треба имати на уму да је Чукарички веома стабилан суперлигаш и да финансијски стоји више него добро.

Коментари / 0

Оставите коментар