Mihajlović u Čukaričkom?! Iz Partizana: Šta kažete?!

Senzacionalna vest o potencijalnoj "transfer bombi", u Partizanu kažu: "To je besmisleno".

Fudbal 21.04.2016 | 20:00
Mihajlović u Čukaričkom?! Iz Partizana: Šta kažete?!

Nemanja Mihajlović je igrač o kojem se mnogo priča i piše u poslednje vreme. Ovaj momak, tek izašao iz tinejdžerskog doba, skrenuo je na sebe pažnju u prolećnom delu prvenstvene sezone, igrajući na visokom nivou u dresu Partizana.

Pojedine utakmice odigrao je odlično, poput prethodnog, 150. "večitog derbija" protiv Crvene zvezde na stadionu Partizana. Kada se uzme u obzir da prethodnih šest meseci nije igrao, čekajući da protekne, uslovno rečeno, "zabrana" igranja za Partizan (došao iz Rada proteklog leta), Mihajlović je u samo nekoliko utakmica pokazao potencijal i zaslužio je da se o njemu piše.

Trenutno važi za jednog od najperspektivnijih mladih fudbalera u Srbiji, samim tim i najcenjenijih (čitaj: najskupljih). Pred 151. "večiti derbi", koji je odigran prošle subote, Mihajlović je, između ostalog, izjavio da "ispunjava dečačke snove".

"Igraću drugi derbi u samo dva meseca i da mi je neko pričao pre šest meseci da će to da se dogodi ne bih verovao", izjavio je talentovani krilni napadač.

Kada se ove njegove izjave uzmu u obzir, plus činjenica da sa Partizanom ima ugovor do juna 2019. godine, onda gotovo neverovatno zvuči informacija iz medija da je za njega ozbiljno zainteresovan Čukarički!

Upravo takvu informaciju plasirale su "Večernje novosti", prenoseći saznanja da je trener Milan Lešnjak obavestio je prvog čoveka kluba sa Banovog brda Dragana Obradovića da na leto želi da njegov tim bude pojačan upravo Nemanjom Mihajlovićem.

"To je besmisleno", kratko je prokomentarisao ovu informaciju generalni direktor Partizana Miloš Vazura.

Čelnici Partizana, a pre svih sportski direktor Ivica Ilievm više puta su u javnim nastupima isticali da Partizan pravi novi tim, da će na leto dovesti adekvatna pojačanja (za pozicije za koje postoji procena da ih treba osnažiti), a Mihajlović, svakako, jeste jedan od kostura tog projektovanog, odnosno budućeg tima.

Opet, ne treba potceniti moć novca. Iako ovo zvuči gotovo neverovatno, treba imati na umu da je Čukarički veoma stabilan superligaš i da finansijski stoji više nego dobro.

Komentari / 0

Ostavite komentar