Нови детаљи у истрази: Кључних 7 минута

Полиција је установила да је Јелена Марјановић убијена седам минута пошто је обавила телефонски разговор, јављају београдски медији.

Србија 19.04.2016 | 15:42
Нови детаљи у истрази: Кључних 7 минута

Просторно-временском реконструкцијом догађаја утврђено је тачно време последњег телефонског разговора Јелене Марјановић и установљено је да је убијена у наредних седам минута, јавља Пинк.

Како извори наводе, Јелена се последњи пут чула са мајком Зорицом којој је рекла да иде на трчање и да ће после тога да оде код ње.

"Битно је да истрага утврди шта је Јелена у том последњем телефонском разговору тачно рекла. Да ли је мајци рекла: 'Идем да трчим' или је навела: 'На насипу сам, идем да истрчим још један круг'".

Полиција верује, јавља "Курир" да би од велике помоћи речи које је дословце изрекла у том разговору јер ако је мајци тада поменула да је на насипу то значи да ју је убица усмртио 7 минута после тога баш на том месту.

Ако не, постоји могућност да је после разговора отета, одведена, убијена на другом месту, а њено тело потом накнадно бачено у канал.

Раније данас, београдска штампа пренела је и сазнања да је убица имао најмање једног помагача и да су се они темељно припремали за ликвидацију, на шта указују уклоњени трагови, као и докази.

Убиство певачице из Борче брижљиво је планирано најмање два месеца, сазнаје "Курир" из извора блиског истрази. Извор открива и да ће цела породица Марјановић ове недеље бити поново одведена на испитивање у полицију, као и на полиграф.

"Убица је имао најмање једног помагача и они су се детаљно спремали за овај стравичан злочин", рекао је извор.

Мештани Борче јуче су нашли и нови траг који би могао да одведе до убице - полицији је пријављен проналазак спортске торбице непознате особе на каналу у Борчи где је убијена певачица "Гранда".

Иначе, на прамену косе брутално убијене певачице који је пронађен на грани код насипа, нема трагова других особа - ни познатих, ни непознатих, резултати су вештачења и спроведене ДНК анализе.

Прамен њене косе, пронађен на грани, недалеко од канала у борчанском насељу Црвенка, где је пронађено и њено беживотно тело, није дао кључ за решење овог веома сложеног случаја. Истрага се наставља.

Од новијих сазнања везаних за ово мистериозно убиство је и оно објављено пре два дана је да је Јелена пре смрти дављена у води.

Незванични резултати обдукције потврдили су да на телу певачице није било видљивих повреда. Такође, патолози су утврдили да је убијена дан пре него што је њено тело пронађено у каналу на насипу у дивљем насељу Црвенка код Борче.

Од новијих детаља из истраге је онај да полицајци верују да М.М, рођени брат Јелениног супруга Зорана, крије важне информације о убиству певачице.

Лист наводи да се брат мужа убијене певачице налази под истрагом због сумње да крије важне информације о овом злочину.

Београдски таблоиди су спекулисали и о невероватном обрту у истрази убиства - да је певачицу убио робијаш из Забеле с којим је наводно била у тајној вези.

Певачица Јелена Марјановић убијена је у суботу, 2. априла, након што је отишла на трчање насипом, где је пронађено њено тело дан касније.

(Мондо.рс)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

бн

19.04.2016 13:54

Рекла казала наса посла или оно и цорава кока пронадје зрно тако и наса полиција

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михаило Микић

19.04.2016 14:55

ТАЧНО! Да Јелена није ишла на трчање већ била у друштву са својим мужем и кћерком не би била убијена!

Name

гост ртвбн

19.04.2016 13:59

А сто ова тема има 100 разлицитих заплета као турске серије да није залосно било би смијесно

ОДГОВОРИТЕ
Name

семберац

19.04.2016 21:14

ЗАШЛО КУП СРБИЈЕ,У ЛОВОМ ПРИМЕРУ'РАЗПИШЕ НОВАКУ'НАГРАДО! У МАКСИМАЛНО ВИШИНИ'ДА СЕ ТАЈА ПРИМЕР ШТО ПРЕЦЕЈ ДОКОНЧНА !ВЕЧ САДА ТРОШКПВИ ПРЕМАГУЈЕ 'ДОВОЉЕЊУ ФИНАНЧНЕ СУМИ.

Name

Зак

19.04.2016 14:42

Фарма. Сеоска примитивна серија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нн

19.04.2016 15:37

Ја Муп-а и јада, није у стању да открије овако тешко убиство. Срамотно...

ОДГОВОРИТЕ