Уцјене и малољетничка проституција у Зворнику

Полицијској станици Зворник обратио се Л.Ј. из овог града, са тврдњом да га уцјењују тражећи од њега 4.000 евра или ће бити објављен компромитујући видео-снимак на којем се он налази.

Босна и Херцеговина 19.04.2016 | 12:35
Уцјене и малољетничка проституција у Зворнику

Полиција је, како сазнају "Независне", утврдила да је ријеч о сексуалном чину који је он имао са малољетницом.

"Он се полицији обратио 8. априла, те је пријавио непозната лица да га путем СМС порука и телефонских позива уцјењују, тражећи од њега новац или ће супротно томе, објавити снимак", казао је извор "Независних".

По запримљеној пријави поступили су полицајци, те је о свему обавијештен и тужилац, који је пријаву дефинисао као кривично дјело уцјена.

"Током криминалистичке обраде, дошло се до сумње да постоје елементи кривичног дјела 'Обљуба над немоћним лицем' почињеног од стране Л.Ј. Наиме, полицајци су дошли до сумње да је Л.Ј. 4. априла имао полни однос са малољетницом из Зворника", појаснио је саговорник "Независних".

Како сазнајемо, поступајућем тужилаштву пријављени су и С.И., М.Е., П.П., као и седамнаестогодишњакиња из Зворника, због сумње да су починили кривична дјела неовлаштено фотографисање и уцјена.

"Пријављена група је 4. априла мобилним телефоном снимила Л.Ј. и малољетницу у љубавном чину, а потом су тај снимак репродуковали, те позивима и СМС порукама уцјењивали Л.Ј. да ће јавно објавити снимак уколико им не исплати 4.000 евра", саопштили су из ЦЈБ Бијељина.

Пошто им Л.Ј. није исплатио новац, они су тај снимак објавили путем друштвених мрежа.

Извор: Независне новине

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

нота бене

19.04.2016 12:16

То није љубавни чин него сексуални однос. Мала је мало јахала и то је то. Он је у том био из разлога да задовољи своју физиолошку потребу а она да га има чиме уцјењивати. Теретити га да је спавао с малољетницом (17г) у овом случају нема никаквог смисла јер она није била невина и очито се бави најстаријим занатом и то на посебан начин. Ко зна колико их она још уцјењује, проговорио је само један.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михаило Микић

19.04.2016 13:20

Слажемо се са Вама. То је УЦЈЕНА НАИВНОГ Л. Ј. од стране малолетне банде криминалаца која треба законски да одговара за проституцију са малољетним особама и УЦЈЕНА њихових клијената!

Name

камелеон

19.04.2016 12:20

Прије је.... обавезно извршити увид у личну карту или родни лист. Послије тога нема кајања.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перо Оструга Јовиц

19.04.2016 14:06

Наведени Лазар Јовиц из села Табанци је мој родјени стриц.За сваког цовека зна да надје ману,сваком да се насмеје,а он је такав цели зивот.Сад је испливао и његов прљави вес.Е цица Лазо да није само Перо смеце и олос.Види мало како је кад си популаран у целом региону....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубоморан си а?

19.04.2016 16:13

А шта му фали да буде популаран, уз то, она је била горња.

Name

Анонимус

19.04.2016 17:04

Цццццц...Какви болесни коментари.Јос треба да се сазалимо над педофилом који има паре.Сада ОН испада зртва сто га је неко покусао уцијенити.Јер је код нас постало нормално да само богате и имуцне тлаце,а они су сви зртве.Јадни бурзуји и ратни профитери...Стидите се градјани цијеле дрзаве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

курбла

20.04.2016 12:11

Срамота је то сто један ма..ун умјесто да цува унуцад он се курва са малољетницом, мозак тј без мозга газда Лазо Јовиц

Name

Познаник лазин

13.05.2016 16:21

Он је овакав читав живот овисник кувања само што је заборавимо године он се погуби кад види женско од родјене матере би тражио кад неби имо откога другог читав дан луњара по Зворнику и снима муштерије такав јер немоземо га мијењати постаре дане моро је једном налетити на зло да се брука од њих 100 од једне је моро фасоват или ово или болест ајд поздрав!

ОДГОВОРИТЕ