Ucjene i maloljetnička prostitucija u Zvorniku

Policijskoj stanici Zvornik obratio se L.J. iz ovog grada, sa tvrdnjom da ga ucjenjuju tražeći od njega 4.000 evra ili će biti objavljen kompromitujući video-snimak na kojem se on nalazi.

Bosna i Hercegovina 19.04.2016 | 12:35
Ucjene i maloljetnička prostitucija u Zvorniku

Policija je, kako saznaju "Nezavisne", utvrdila da je riječ o seksualnom činu koji je on imao sa maloljetnicom.

"On se policiji obratio 8. aprila, te je prijavio nepoznata lica da ga putem SMS poruka i telefonskih poziva ucjenjuju, tražeći od njega novac ili će suprotno tome, objaviti snimak", kazao je izvor "Nezavisnih".

Po zaprimljenoj prijavi postupili su policajci, te je o svemu obaviješten i tužilac, koji je prijavu definisao kao krivično djelo ucjena.

"Tokom kriminalističke obrade, došlo se do sumnje da postoje elementi krivičnog djela 'Obljuba nad nemoćnim licem' počinjenog od strane L.J. Naime, policajci su došli do sumnje da je L.J. 4. aprila imao polni odnos sa maloljetnicom iz Zvornika", pojasnio je sagovornik "Nezavisnih".

Kako saznajemo, postupajućem tužilaštvu prijavljeni su i S.I., M.E., P.P., kao i sedamnaestogodišnjakinja iz Zvornika, zbog sumnje da su počinili krivična djela neovlašteno fotografisanje i ucjena.

"Prijavljena grupa je 4. aprila mobilnim telefonom snimila L.J. i maloljetnicu u ljubavnom činu, a potom su taj snimak reprodukovali, te pozivima i SMS porukama ucjenjivali L.J. da će javno objaviti snimak ukoliko im ne isplati 4.000 evra", saopštili su iz CJB Bijeljina.

Pošto im L.J. nije isplatio novac, oni su taj snimak objavili putem društvenih mreža.

Izvor: Nezavisne novine

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

nota bene

19.04.2016 12:16

To nije ljubavni čin nego seksualni odnos. Mala je malo jahala i to je to. On je u tom bio iz razloga da zadovolji svoju fiziološku potrebu a ona da ga ima čime ucjenjivati. Teretiti ga da je spavao s maloljetnicom (17g) u ovom slučaju nema nikakvog smisla jer ona nije bila nevina i očito se bavi najstarijim zanatom i to na poseban način. Ko zna koliko ih ona još ucjenjuje, progovorio je samo jedan.

ODGOVORITE
Name

Михаило Микић

19.04.2016 13:20

Слажемо се са Вама. То је УЦЈЕНА НАИВНОГ Л. Ј. од стране малолетне банде криминалаца која треба законски да одговара за проституцију са малољетним особама и УЦЈЕНА њихових клијената!

Name

kameleon

19.04.2016 12:20

Prije je.... obavezno izvršiti uvid u ličnu kartu ili rodni list. Poslije toga nema kajanja.

ODGOVORITE
Name

Pero Ostruga Jovic

19.04.2016 14:06

Navedeni Lazar Jovic iz sela Tabanci je moj rodjeni stric.Za svakog coveka zna da nadje manu,svakom da se nasmeje,a on je takav celi zivot.Sad je isplivao i njegov prljavi ves.E cica Lazo da nije samo Pero smece i olos.Vidi malo kako je kad si popularan u celom regionu....

ODGOVORITE
Name

Ljubomoran si a?

19.04.2016 16:13

A šta mu fali da bude popularan, uz to, ona je bila gornja.

Name

Anonimus

19.04.2016 17:04

Cccccc...Kakvi bolesni komentari.Jos treba da se sazalimo nad pedofilom koji ima pare.Sada ON ispada zrtva sto ga je neko pokusao ucijeniti.Jer je kod nas postalo normalno da samo bogate i imucne tlace,a oni su svi zrtve.Jadni burzuji i ratni profiteri...Stidite se gradjani cijele drzave.

ODGOVORITE
Name

kurbla

20.04.2016 12:11

Sramota je to sto jedan ma..un umjesto da cuva unucad on se kurva sa maloljetnicom, mozak tj bez mozga gazda Lazo Jovic

Name

Poznanik lazin

13.05.2016 16:21

On je ovakav čitav život ovisnik kuvanja samo što je zaboravimo godine on se pogubi kad vidi žensko od rodjene matere bi tražio kad nebi imo otkoga drugog čitav dan lunjara po Zvorniku i snima mušterije takav jer nemozemo ga mijenjati postare dane moro je jednom naletiti na zlo da se bruka od njih 100 od jedne je moro fasovat ili ovo ili bolest ajd pozdrav!

ODGOVORITE