Тетово: Каменицама на просторије Иванова

Непозната особа поломила је стакла и оштетила улазна врата канцеларије председника Македоније Ðорђа Иванова у Тетову, рекао је за агенцију МИА портпарол СВР-а Марјан Јосифовски.

Регион 18.04.2016 | 16:40
Тетово: Каменицама на просторије Иванова

На канцеларију председника бацани су чврсти предмети, а инцидент се догодио рано јутрос. У кабинету су, осим каменица и бетона пронађена и јаја.

"По наредби јавног тужилаштва, покренута је истрага која укључује процену штете и фотодокументацију која ће помоћи у проналажењу починиоца", рекао је Јосифовски.

Кабинет председника Иванова у Тетову нашао се на удару након петодневних демонстрација опозиционе и грађана који подржавају македонску опозицију након што је он одлучио да аболира одговорне за афру "прислушкивање".

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

грго

18.04.2016 16:13

Да пробам да објасним. Све се понавља као и у Украјини. Руси се на изборима освојена власт јер није послушна. Нису увели Русима санкције, пристали су на нафтовод Јузни Ток, и сад Амери са Соросом вуцибатином плаћају опозицију и елементе из вана да закрве ситуацију, срусе легитимну власт, поцијепају земљу на делове, и успоставе послушнике на власт. Све то зна и Иванов и премијер и покусаце да се одупру али...

ОДГОВОРИТЕ