Tetovo: Kamenicama na prostorije Ivanova

Nepoznata osoba polomila je stakla i oštetila ulazna vrata kancelarije predsednika Makedonije Ðorđa Ivanova u Tetovu, rekao je za agenciju MIA portparol SVR-a Marjan Josifovski.

Region 18.04.2016 | 16:40
Tetovo: Kamenicama na prostorije Ivanova

Na kancelariju predsednika bacani su čvrsti predmeti, a incident se dogodio rano jutros. U kabinetu su, osim kamenica i betona pronađena i jaja.

"Po naredbi javnog tužilaštva, pokrenuta je istraga koja uključuje procenu štete i fotodokumentaciju koja će pomoći u pronalaženju počinioca", rekao je Josifovski.

Kabinet predsednika Ivanova u Tetovu našao se na udaru nakon petodnevnih demonstracija opozicione i građana koji podržavaju makedonsku opoziciju nakon što je on odlučio da abolira odgovorne za afru "prisluškivanje".

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

grgo

18.04.2016 16:13

Da probam da objasnim. Sve se ponavlja kao i u Ukrajini. Rusi se na izborima osvojena vlast jer nije poslušna. Nisu uveli Rusima sankcije, pristali su na naftovod Juzni Tok, i sad Ameri sa Sorosom vucibatinom plaćaju opoziciju i elemente iz vana da zakrve situaciju, sruse legitimnu vlast, pocijepaju zemlju na delove, i uspostave poslušnike na vlast. Sve to zna i Ivanov i premijer i pokusace da se odupru ali...

ODGOVORITE