Марија Остојић нова Мис Семберије

Осамнаестогодишња ученица бијељинске Економске школе Марија Остојић изабрана је у суботу навече за Мисс Семберије на такмичењу које се организује у оквиру избора за Мисс Републике Српске, односно Мисс БиХ за 2016. годину, у Центру за културу "Бијељина".

Република Српска 17.04.2016 | 18:23
Марија Остојић нова Мис Семберије

Прва пратиља је Радмила Тодоровић, а друга пратиља Драгана Тришић. За Мисс шарма изабрана је Леонтина Росић док је Мисс публике Бојана Филиповић.

Нова Мисс Семберије, Марија Остојић, каже да је изненађена и обрадована овом титулом.

"Такмичила сам се и прошле године за ову титулу, тако да није било пуно треме. Ово је за мене изузетно животно искуство. Што се тиче животних планова и хобија, волим да пјевам и цртам, волим да се фотографишем", казала је Остојић.

Марија каже да планира уписати Природно-математички факултет, а покушаће, како каже, да се бави и манекенством.

Ове године Избор за Мисс Семберије организован је под покровитељством Тотал ТВ-а и уз подршку бројних спонзора и медијских покровитеља. Избор за Мис Семберије организован је под мотом “Љепота са сврхом и боље образовање”.

(БН телевизија/Фактор.ба)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Никола

17.04.2016 18:07

Бас је никаква!

ОДГОВОРИТЕ
Name

борис

17.04.2016 18:49

Вала бас изгледа бас провинцјално ..

Name

Харис

17.04.2016 19:03

Честитам овој нашој Мисици Семберије, а и овим осталим мисицама и то које су оне заузеле неке од ових мјеста, и понијеле ту своју и титулу. И то овој првој, и другој пратиљи, као и Мисс шарма. Лијепе су све четири.И ја да сам ово био у овоме жирију, ја стварно не знам за кога бих се то ја могао одлучити. Пошто је то тешко да се изабере нека која ће она бити ово најљепша међу њима. Надам се да ће ова Мисс Семберије, побиједити ово она у Мисс РС, а касније и то у Мисс БиХ. Само је штета што ја ово нисам јучер гледо тај и то пренос, ако је и био. Иако га је нека од ових телевизија преносила. Јер, бих ја то баш волио да сам видио како су изгледале и ове остале такмичарке, које су се оне биле такмичиле у овоме. Да видим и ове остале наше љепотице.Какве су те остале дјевојке које су то оне биле на овоме избору за Мисс Семберије. Сигурно су и оне овако лијепе, као и ове што су понијела нека од ових мјеста. Видјет ћемо какве ће ове остале дјевојке да буду када се буде бирала Мисица РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цопy-пасте бyПротрузија

17.04.2016 21:21

Не знам какве су остале кандидаткиње, мозда јесте боља од њих, али мислим да нема квалитете једне мисице. То су избори који се намјестају па вјероватно се остале дјевојке не пријављују. Али ова дјевојка би била непримјетна да просета Бања Луком, Требињем или Сарајевом. Али ето ЦЕСТИТКЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драги

19.04.2016 16:27

Узас,бас безвезе изгледа ал све зависи ко је био спонзор! Друга пратиља је пуно љепса!

ОДГОВОРИТЕ