Marija Ostojić nova Mis Semberije

Osamnaestogodišnja učenica bijeljinske Ekonomske škole Marija Ostojić izabrana je u subotu naveče za Miss Semberije na takmičenju koje se organizuje u okviru izbora za Miss Republike Srpske, odnosno Miss BiH za 2016. godinu, u Centru za kulturu "Bijeljina".

Republika Srpska 17.04.2016 | 18:23
Marija Ostojić nova Mis Semberije

Prva pratilja je Radmila Todorović, a druga pratilja Dragana Trišić. Za Miss šarma izabrana je Leontina Rosić dok je Miss publike Bojana Filipović.

Nova Miss Semberije, Marija Ostojić, kaže da je iznenađena i obradovana ovom titulom.

"Takmičila sam se i prošle godine za ovu titulu, tako da nije bilo puno treme. Ovo je za mene izuzetno životno iskustvo. Što se tiče životnih planova i hobija, volim da pjevam i crtam, volim da se fotografišem", kazala je Ostojić.

Marija kaže da planira upisati Prirodno-matematički fakultet, a pokušaće, kako kaže, da se bavi i manekenstvom.

Ove godine Izbor za Miss Semberije organizovan je pod pokroviteljstvom Total TV-a i uz podršku brojnih sponzora i medijskih pokrovitelja. Izbor za Mis Semberije organizovan je pod motom “Ljepota sa svrhom i bolje obrazovanje”.

(BN televizija/Faktor.ba)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Никола

17.04.2016 18:07

Bas je nikakva!

ODGOVORITE
Name

boris

17.04.2016 18:49

Vala bas izgleda bas provincjalno ..

Name

Haris

17.04.2016 19:03

Čestitam ovoj našoj Misici Semberije, a i ovim ostalim misicama i to koje su one zauzele neke od ovih mjesta, i ponijele tu svoju i titulu. I to ovoj prvoj, i drugoj pratilji, kao i Miss šarma. Lijepe su sve četiri.I ja da sam ovo bio u ovome žiriju, ja stvarno ne znam za koga bih se to ja mogao odlučiti. Pošto je to teško da se izabere neka koja će ona biti ovo najljepša među njima. Nadam se da će ova Miss Semberije, pobijediti ovo ona u Miss RS, a kasnije i to u Miss BiH. Samo je šteta što ja ovo nisam jučer gledo taj i to prenos, ako je i bio. Iako ga je neka od ovih televizija prenosila. Jer, bih ja to baš volio da sam vidio kako su izgledale i ove ostale takmičarke, koje su se one bile takmičile u ovome. Da vidim i ove ostale naše ljepotice.Kakve su te ostale djevojke koje su to one bile na ovome izboru za Miss Semberije. Sigurno su i one ovako lijepe, kao i ove što su ponijela neka od ovih mjesta. Vidjet ćemo kakve će ove ostale djevojke da budu kada se bude birala Misica RS.

ODGOVORITE
Name

Copy-paste byProtruzija

17.04.2016 21:21

Ne znam kakve su ostale kandidatkinje, mozda jeste bolja od njih, ali mislim da nema kvalitete jedne misice. To su izbori koji se namjestaju pa vjerovatno se ostale djevojke ne prijavljuju. Ali ova djevojka bi bila neprimjetna da proseta Banja Lukom, Trebinjem ili Sarajevom. Ali eto CESTITKE

ODGOVORITE
Name

Dragi

19.04.2016 16:27

Uzas,bas bezveze izgleda al sve zavisi ko je bio sponzor! Druga pratilja je puno ljepsa!

ODGOVORITE