Шабан Шаулић хитно оперисан!

Некрунисани краљ народне музике Шабан Шаулић хитно је оперисао трбушну аорту, иако се три године трудио да избегне операцију која је била неопходна.

Србија 17.04.2016 | 15:14
Шабан Шаулић хитно оперисан!

Шаулић је добро поднио операцију и тренутно се опоравља у болници, послије чега ће бити пуштен на кућно лијечење.

Он је имао запушење трбушне аорте која је могла да га кошта живота да се није подвргао операцији јер љекари ту болест називају “темпираном бомбом у стомаку”.

Због великог броја наступа Шаулић до сада није имао времена да лежи у болници јер постоперативни период траје чак три недјеље, а његова супруга Гоца која му је и менаџер, тек сада је успјела да му прореди наступе и три недјеље га поштеди свих обавеза.

(Ало!/Новости онлине)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Пензионер

17.04.2016 14:00

О Шаулићу се брине његова супруга Гоца, као и ћерке Илда и Санела, а након интервенције огласила се и Гранд продукција: - Након хируршке интервенције која је урађена у Италији, Шабан Шаулић се осећа одлично и тренутно је у фази опоравка. По процени лекара, постоперативни ток трајаће 2 недеље, након чега ће се познати певач вратити својим заказаним наступима али и жирирању у Звездама гранда - стоји у саопштењу. Јел'оперисан два пута, једном у Италији, а други пута у Београду?

ОДГОВОРИТЕ