Šaban Šaulić hitno operisan!

Nekrunisani kralj narodne muzike Šaban Šaulić hitno je operisao trbušnu aortu, iako se tri godine trudio da izbegne operaciju koja je bila neophodna.

Srbija 17.04.2016 | 15:14
Šaban Šaulić hitno operisan!

Šaulić je dobro podnio operaciju i trenutno se oporavlja u bolnici, poslije čega će biti pušten na kućno liječenje.

On je imao zapušenje trbušne aorte koja je mogla da ga košta života da se nije podvrgao operaciji jer ljekari tu bolest nazivaju “tempiranom bombom u stomaku”.

Zbog velikog broja nastupa Šaulić do sada nije imao vremena da leži u bolnici jer postoperativni period traje čak tri nedjelje, a njegova supruga Goca koja mu je i menadžer, tek sada je uspjela da mu proredi nastupe i tri nedjelje ga poštedi svih obaveza.

(Alo!/Novosti online)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Penzioner

17.04.2016 16:00

O Šauliću se brine njegova supruga Goca, kao i ćerke Ilda i Sanela, a nakon intervencije oglasila se i Grand produkcija: - Nakon hirurške intervencije koja je urađena u Italiji, Šaban Šaulić se oseća odlično i trenutno je u fazi oporavka. Po proceni lekara, postoperativni tok trajaće 2 nedelje, nakon čega će se poznati pevač vratiti svojim zakazanim nastupima ali i žiriranju u Zvezdama granda - stoji u saopštenju. Jel'operisan dva puta, jednom u Italiji, a drugi puta u Beogradu?

ODGOVORITE