Страшно: Јелена жива бачена у воду?!

Јелена Крсмановић Марјановић (33) преминула је од удараца у главу, а пре смрти дављена је у води, пише данашња штампа.

Србија 17.04.2016 | 20:57
Страшно: Јелена жива бачена у воду?!

Незванични резултати обдукције потврдили су да на телу певачице није било видљивих повреда. Такође, патолози су утврдили да је убијена дан пре него што је њено тело пронађено у каналу на насипу у дивљем насељу Црвенка код Борче, јавља "Курир".

Полиција разматра две теорије о убиству. Једна је да је довезена колима кроз њиву и да је тад већ била без свести. Друга је да ју је убица свирепо ударао у главу управо у каналу у ком је пронађена и да се несрећна жена давила док ју је убица ударао у главу.

"Добила је око 20 удараца директно у главу, од којих је један између петог и седмог био смртоносан. На телу није било других повреда а потврђено је да се жртва непосредно пре смрти нагутала воде", наводи извор.

Извор додаје и да је све већа сумња да је Јелена убијена на неком другом месту и донесена без свести, а потом бачена у канал.

"Томе у прилог иде и чињеница да на лицу места нису пронађени трагови борбе, као ни ДНК нападача. Сумњиво је што је тело пронађено у непосредној близини земљаног пута у њиви. Тај пут је на неколико метара удаљен од места где је тело певачице пронађено те убици није био проблем да тело довезе колима, прескочи један канал да направи десетак корака до другог канала и у њега спусти тело", тврди извор и додаје да би ту теорију могла на неки начин да потврди и чињеница да је једна Јеленина патика пронађена на ораници између та два канала.

"Постоји могућност да неко ко је носио тело није приметио да је патика жртве спала. То је остало непримећено јер је убица највероватније тело бацио у канал по мраку".

Од новијих детаља из истраге је онај да полицајци верују да М.М, рођени брат Јелениног супруга Зорана, крије важне информације о убиству певачице.

Лист наводи да се брат мужа убијене певачице налази под истрагом због сумње да крије важне информације о овом злочину.

Београдски таблоиди су спекулисали и о невероватном обрту у истрази убиства - да је певачицу убио робијаш из Забеле с којим је наводно била у тајној вези.

У међувремену је саслушана и бивша супруга Јелениног мужа Зорана Марјановића. О томе опширније читајте ОВДЕ.

Певачица Јелена Марјановић убијена је у суботу, 2. априла, након што је отишла на трчање насипом, где је пронађено њено тело дан касније.

(Мондо.рс)

Коментари / 14

Оставите коментар
Name

лијан

17.04.2016 11:15

Ово је страсно да дрзава не мозе заврсити истрагу!?Једино ми је зао мајке од зртве И кцерке!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ц4

17.04.2016 11:20

Оово као да је писала Агата Кристи. Лакше је дознати ко је убио Лору Палмер. :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

18.04.2016 06:28

То и јесте проблем јер пуно гледате филмове и цитате белатристику и мислите како је то сто гледате истина. Зар неко сумња да полиција не ради све сто мозе?

Name

Ре: ја

18.04.2016 11:21

Да се мало спустим на твој ниво, можда ти буде јасније. Горњи коментар је требао да звучи саркастично, ако знаш шта је то. А, што се тиче полиције, они су у стању да ријеше и најкомпликованије случајеве за један дан, али је најчешћи проблем неколико телефонских позива прије. Онда се креће у овакво планско дезинформисање и заташкавање свега. Мислиш ли да и то није истина?

Name

јадно

17.04.2016 11:59

Јадна јој мајка и кцеркица, а оно све друго у фамилији, сацувај Бозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xx

17.04.2016 12:33

Сто се срамоте са овим изјавама Нису способни доказат

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пасха

17.04.2016 17:19

Осудите убицу на смртну казну.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Весна

17.04.2016 19:50

Стоп насиљу над зенама.Ово је стварно залосно.Убицу треба осудити на дозивотну теску робију.Горео у паклу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стоп

17.04.2016 20:27

Стоп ви жене да нас варате . Ималаје швалеа .

Name

ре Стоп

19.04.2016 07:10

Мускарци немају свалерке? Уствари многи мускарци су само алкохолицари и наркомани тако да им висе нетребају ни зене а ни свалерке јер нема од њих висе ниста ,сваки дио тијела сагори у њима и нисте висе у функцији ни као муз ни као отац јер све могуце контроле изгубите у себи.По мом мисљењу а имам право на своје мисљење то је само урадио муз и нико висе јер његова главунтура све говори .Па цовејк даје изјаве без и једне сузе као да се ниста ни није десило кад прица не гледа у камере и то много говори.Ја сам за њу цуо тек кад је убијена па ми опет зао онакве љепоте и младости а највисе оног дијетета које је оставила иза себе.

Name

слависа

18.04.2016 05:39

Ова полиција је ужасно лоша.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нн

18.04.2016 10:56

И Бог да заплаче за овом женом. Ово је страшнооооооо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нн

18.04.2016 11:11

Страшно да страшније не може бити. Грехота од Бога шта се ради, као да "секте" пресуђују у овом лудом времену.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мистер x

19.04.2016 14:46

Превисе се спекулисе,Наводи или цитати не долазе из полицијског миљеа ,то је само добра маста новинарска.Свако убиство треба времена,Али овде је доста тога јасно.бар мени .кави свалери,лудаци или непознати,То је ствар или догадјај који се десио у њиховој куци,Једна особа није могла сама да толико тога уради.закљуците сами.Полиција то зна али нема конкретан доказ и зато траје истрага.

ОДГОВОРИТЕ