Strašno: Jelena živa bačena u vodu?!

Jelena Krsmanović Marjanović (33) preminula je od udaraca u glavu, a pre smrti davljena je u vodi, piše današnja štampa.

Srbija 17.04.2016 | 20:57
Strašno: Jelena živa bačena u vodu?!

Nezvanični rezultati obdukcije potvrdili su da na telu pevačice nije bilo vidljivih povreda. Takođe, patolozi su utvrdili da je ubijena dan pre nego što je njeno telo pronađeno u kanalu na nasipu u divljem naselju Crvenka kod Borče, javlja "Kurir".

Policija razmatra dve teorije o ubistvu. Jedna je da je dovezena kolima kroz njivu i da je tad već bila bez svesti. Druga je da ju je ubica svirepo udarao u glavu upravo u kanalu u kom je pronađena i da se nesrećna žena davila dok ju je ubica udarao u glavu.

"Dobila je oko 20 udaraca direktno u glavu, od kojih je jedan između petog i sedmog bio smrtonosan. Na telu nije bilo drugih povreda a potvrđeno je da se žrtva neposredno pre smrti nagutala vode", navodi izvor.

Izvor dodaje i da je sve veća sumnja da je Jelena ubijena na nekom drugom mestu i donesena bez svesti, a potom bačena u kanal.

"Tome u prilog ide i činjenica da na licu mesta nisu pronađeni tragovi borbe, kao ni DNK napadača. Sumnjivo je što je telo pronađeno u neposrednoj blizini zemljanog puta u njivi. Taj put je na nekoliko metara udaljen od mesta gde je telo pevačice pronađeno te ubici nije bio problem da telo doveze kolima, preskoči jedan kanal da napravi desetak koraka do drugog kanala i u njega spusti telo", tvrdi izvor i dodaje da bi tu teoriju mogla na neki način da potvrdi i činjenica da je jedna Jelenina patika pronađena na oranici između ta dva kanala.

"Postoji mogućnost da neko ko je nosio telo nije primetio da je patika žrtve spala. To je ostalo neprimećeno jer je ubica najverovatnije telo bacio u kanal po mraku".

Od novijih detalja iz istrage je onaj da policajci veruju da M.M, rođeni brat Jeleninog supruga Zorana, krije važne informacije o ubistvu pevačice.

List navodi da se brat muža ubijene pevačice nalazi pod istragom zbog sumnje da krije važne informacije o ovom zločinu.

Beogradski tabloidi su spekulisali i o neverovatnom obrtu u istrazi ubistva - da je pevačicu ubio robijaš iz Zabele s kojim je navodno bila u tajnoj vezi.

U međuvremenu je saslušana i bivša supruga Jeleninog muža Zorana Marjanovića. O tome opširnije čitajte OVDE.

Pevačica Jelena Marjanović ubijena je u subotu, 2. aprila, nakon što je otišla na trčanje nasipom, gde je pronađeno njeno telo dan kasnije.

(Mondo.rs)

Komentari / 14

Ostavite komentar
Name

lijan

17.04.2016 11:15

Ovo je strasno da drzava ne moze zavrsiti istragu!?Jedino mi je zao majke od zrtve I kcerke!!!!!!!

ODGOVORITE
Name

C4

17.04.2016 11:20

Oово као да је писала Агата Кристи. Лакше је дознати ко је убио Лору Палмер. :)

ODGOVORITE
Name

ja

18.04.2016 06:28

To i jeste problem jer puno gledate filmove i citate belatristiku i mislite kako je to sto gledate istina. Zar neko sumnja da policija ne radi sve sto moze?

Name

Re: ja

18.04.2016 11:21

Да се мало спустим на твој ниво, можда ти буде јасније. Горњи коментар је требао да звучи саркастично, ако знаш шта је то. А, што се тиче полиције, они су у стању да ријеше и најкомпликованије случајеве за један дан, али је најчешћи проблем неколико телефонских позива прије. Онда се креће у овакво планско дезинформисање и заташкавање свега. Мислиш ли да и то није истина?

Name

jadno

17.04.2016 11:59

Jadna joj majka i kcerkica, a ono sve drugo u familiji, sacuvaj Boze.

ODGOVORITE
Name

xx

17.04.2016 12:33

Sto se sramote sa ovim izjavama Nisu sposobni dokazat

ODGOVORITE
Name

Pasha

17.04.2016 17:19

Osudite ubicu na smrtnu kaznu.

ODGOVORITE
Name

Vesna

17.04.2016 19:50

Stop nasilju nad zenama.Ovo je stvarno zalosno.Ubicu treba osuditi na dozivotnu tesku robiju.Goreo u paklu.

ODGOVORITE
Name

Stop

17.04.2016 20:27

Stop vi žene da nas varate . Imalaje švalea .

Name

re Stop

19.04.2016 07:10

Muskarci nemaju svalerke? Ustvari mnogi muskarci su samo alkoholicari i narkomani tako da im vise netrebaju ni zene a ni svalerke jer nema od njih vise nista ,svaki dio tijela sagori u njima i niste vise u funkciji ni kao muz ni kao otac jer sve moguce kontrole izgubite u sebi.Po mom misljenju a imam pravo na svoje misljenje to je samo uradio muz i niko vise jer njegova glavuntura sve govori .Pa covejk daje izjave bez i jedne suze kao da se nista ni nije desilo kad prica ne gleda u kamere i to mnogo govori.Ja sam za nju cuo tek kad je ubijena pa mi opet zao onakve ljepote i mladosti a najvise onog dijeteta koje je ostavila iza sebe.

Name

slavisa

18.04.2016 05:39

Ova policija je užasno loša.

ODGOVORITE
Name

nn

18.04.2016 10:56

I Bog da zaplače za ovom ženom. Ovo je strašnooooooo.

ODGOVORITE
Name

nn

18.04.2016 11:11

Strašno da strašnije ne može biti. Grehota od Boga šta se radi, kao da "sekte" presuđuju u ovom ludom vremenu.

ODGOVORITE
Name

mister x

19.04.2016 14:46

Previse se spekulise,Navodi ili citati ne dolaze iz policijskog miljea ,to je samo dobra masta novinarska.Svako ubistvo treba vremena,Ali ovde je dosta toga jasno.bar meni .kavi svaleri,ludaci ili nepoznati,To je stvar ili dogadjaj koji se desio u njihovoj kuci,Jedna osoba nije mogla sama da toliko toga uradi.zakljucite sami.Policija to zna ali nema konkretan dokaz i zato traje istraga.

ODGOVORITE