Федерер: Ролан Гарос? Имам другачије циљеве!

Швајцарски тенисер Ролан Гарос Роџер Федерер рекао је да уопште не размишља о титули на Ролан Гаросу, већ да има другачије циљеве.

Тенис 23.04.2016 | 19:40
Федерер: Ролан Гарос? Имам другачије циљеве!

Федерер се ове недеље вратио на терен после више од два месеца одсуства, а такмичење на Мастерсу у Монте Карлу завршио је у четвртфиналу, поразом од Француза Жо-Вилфрида Цонге.

Пре неколико дана, Швајцарац је истакао да би могао да освоји титулу на другом Грен слему сезоне, али да сматра да веће шансе за 18. Грен слем титулу има на Вимблдону и преостала два турнира који спадају међу најбоље на свету.

Федерер је у интервјуу за „Скај Спортс“ мало променио причу, а већ неко време сви љубитељи тениса верују да су му приоритети ове године Вимблдон и Олимпијске игре у Рио де Жанеиру.

„До Ролан Гароса има још много времена, тек сам се вратио после повреде и сада су моји циљеви другачији. Мислим и верујем да могу да будем међу фаворитима када дође време за Ролан Гарос. Због карактеристика њихове игре и квалитета, Рафа и Новак су главни фаворити, као и Стан, као бранилац титуле. Биће занимљиво, Мари је прошле године играо добро на шљаци, надам се да може да подигне свој ниво“, рекао је Федерер.

Коментари / 0

Оставите коментар