Federer: Rolan Garos? Imam drugačije ciljeve!

Švajcarski teniser Rolan Garos Rodžer Federer rekao je da uopšte ne razmišlja o tituli na Rolan Garosu, već da ima drugačije ciljeve.

Tenis 23.04.2016 | 19:40
Federer: Rolan Garos? Imam drugačije ciljeve!

Federer se ove nedelje vratio na teren posle više od dva meseca odsustva, a takmičenje na Mastersu u Monte Karlu završio je u četvrtfinalu, porazom od Francuza Žo-Vilfrida Conge.

Pre nekoliko dana, Švajcarac je istakao da bi mogao da osvoji titulu na drugom Gren slemu sezone, ali da smatra da veće šanse za 18. Gren slem titulu ima na Vimbldonu i preostala dva turnira koji spadaju među najbolje na svetu.

Federer je u intervjuu za „Skaj Sports“ malo promenio priču, a već neko vreme svi ljubitelji tenisa veruju da su mu prioriteti ove godine Vimbldon i Olimpijske igre u Rio de Žaneiru.

„Do Rolan Garosa ima još mnogo vremena, tek sam se vratio posle povrede i sada su moji ciljevi drugačiji. Mislim i verujem da mogu da budem među favoritima kada dođe vreme za Rolan Garos. Zbog karakteristika njihove igre i kvaliteta, Rafa i Novak su glavni favoriti, kao i Stan, kao branilac titule. Biće zanimljivo, Mari je prošle godine igrao dobro na šljaci, nadam se da može da podigne svoj nivo“, rekao je Federer.

Komentari / 0

Ostavite komentar