Додик и Иванић: Тотална мимоилажења

Младен Иванић, члан Предсједништва БиХ, и Милорад Додик, предсједник Републике Српске, сагласни су да референдум о Дану Републике треба одржати, али разликују се мишљења, јер с једне стране Иванић сматра да то треба да буде послије избора, а Додик да то треба урадити што прије.

Република Српска 17.04.2016 | 10:21
Додик и Иванић: Тотална мимоилажења

Такође, када су у питању најављени протести и контрапротести у Републици Српској, предсједник Републике Српске је мишљења да они треба да буду одржани исти дан, док с друге стране члан Предсједништва БиХ сматра да то треба да буде дан прије или дан послије.

Предсједник Републике Српске сматра да прије јуна треба обезбиједити да буде одржан референдум о Дану Републике, иако постоје мишљења да то буде послије избора.

Додик је истакао да постоји једно опште мишљење да је референдум, као одговор на питање, потребан.

"Мислим да би за укупан развој ситуације било добро да то урадимо што је могуће прије и да то никоме не би могло да направи политички проблем", рекао је Додик.

За политичку ситуацију у Републици Српској, Додик је рекао да је обиљежавају политичке разлике између два политичка блока, што је легитиман политички приступ."Све легитимне политичке партије, поготово парламентарне, имају право да изражавају и осмишљавају политику како мисле да треба и да је тако и упражњавају.

У том погледу разговарали смо о потреби да континуирано наставимо одржавати састанке на највишем нивоу лидера странака у вези са Даном Републике и Одлуке уставног суда БиХ", истакао је Додик.

Члан Предсједништва БиХ из Републике Српске Младен Иванић сагласан је да народ у Српској треба да одговори да ли је за то да 9. јануар буде Дан Републике Српске, оцијенивши да референдум те врсте не може бити оспорен.

"Мој став је да би било добро да се тај референдум одржи након избора да би се искључила било каква манипулација", нагласио је Иванић и додао да на политичким лидерима остаје да о томе разговарају.Он је истакао да данас није говорио у име Савеза за промјене, већ као члан Предсједништва из Српске.

Иванић је оцијенио да надлежне институције треба да разговарају јер је то значајно за Републику Српску и њену позицију с обзиром на то да Српска има стабилност и веома добру међународну позицију, а нема ни претјераних захтјева за укидање надлежности."Ми сами треба да држимо комуникацију у толерантнијим, нормалним оквирима свјесни чињенице да различито мислимо", каже Иванић, увјерен да ће сљедећи састанак са Додиком бити одржан релативно брзо.

Иванић се нада да ће тај састанак бити одржан у његовим канцеларијама и да ће се ова комуникација наставити на један нормалан начин.

"Сматрам да и Савјет министара БиХ треба да разговара са Владом Републике Српске и увјерен сам да ће, када год буде позива те врсте, реаговати људи из Савјета министара БиХ", додао је Иванић.

Извор: Независне новине, БН Телевизија

 

Коментари / 85

Оставите коментар
Name

Хм

17.04.2016 08:30

На овај начин, Иванић руши савез за промјене! Упорно је такав свих 20 година, колико је у политици. ПДП му треба одузети титулу почасног предсједника и искључити из чланства. Ако неће, онда се савез за промјене мора захвалити ПДПу на сарадњи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милос

17.04.2016 09:31

Која будала треба бити и тразити протесте и контрапротесте у исти дан!? Свјесно хоце да пркоси и да се потуку и изгину.Срам те било Милираде.

Name

Лицимур

17.04.2016 09:42

А која би будала изашла на протест и за једног и за другог? Овце идите,туците се и гините за њихове фотеље!

Name

биби

17.04.2016 09:56

Иваниц је досао у својству цлана предсједниства и не знам ста је спорно? Не симпатисем га али опет не видим ниста лосе у разговорима

Name

контрапункт

17.04.2016 12:01

Биби, не може да иде код Додика ни на какве разговоре ако га није послао Савез за промјене.

Name

врс/ реп хм/

17.04.2016 13:30

Иваниц је мудар политицар он је досао као цлан прјесједниства а не у име ПДП а, он постује институцију пресједника РС и има право легитимно да спусти тензије, а о Додику они сви имају исто мисљење. Боље разговарати мјесец дана него било какав конфликт 2 минута

Name

Сотир

17.04.2016 14:25

Иванића сам од почетка његове политичке каријере сматрао калкулантом и политичком кукавицом, што је показао небројено пута. Уосталом, то је показао и данас кад је отишао на ноге осионом Додику који је само дан-два раније грубо извријеђао СЗП и лидере ове коалиције. а који су једногласно због тога одбили састанак са њим.Иванић је у овом случају, вјероватно из личних интереса, издао чланство ПДП и СЗП.Предлажем БН телевизији да га више не позива у своје емисије јер је дволичан.Данас је, бар на конференицији за новинаре, могао и требао у лице рећи Додику да крши Закон о јавном информисању јер не дозвољава новинарима БНТВ улазак у Палату предсједника Српске, а он је тек нешто увијено промрмљао.На крају крајева, Додик је Иванића и звао на састанак јер зна да с њим може манипулисати како год пожели.

Name

гхјк

17.04.2016 19:57

100 посто си у праву

Name

лијан

17.04.2016 08:32

Класицни лопов И денбел!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

мика

17.04.2016 09:28

Денбел?

Name

Мики

17.04.2016 11:50

На ста је Миле спао од онаког господина. Мора доци недељом и откљуцат палату да би примио господина Иваница.

Name

фк

17.04.2016 20:28

Миле мора доци и недјелом и у 24:00 код њега висе ниста није спорно.ТРТА ТРТА ОПСНА СТВАР АХ ХА

Name

Фуј

17.04.2016 08:32

Погледајте кабинета тог психопате!!! А до јуче је чистио испод говеда у очевој штали!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

17.04.2016 12:59

Па биран је насим гласовима, не заборави. А ако је цистио, радио је себи. Најбоље цркавати од глади пред кафицем и глумити висину!

Name

Не одзвати се

17.04.2016 08:33

Треаба опозиција изаћ на референдум и гласати за непризнавање одлуке уставног суда те наставити славити и даље свој празник а уопште не треба ићи ни на какав састанак са Додиком.Кад доживиш да ратни профитер оне који су ратовали назива издајницима и бакировцима онда не треба уопште са таквима разговарати а ни чланство СНСД није баш у реду док може за исту особу гласати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Друже, не либи се рећи!

17.04.2016 11:10

Чланство СНСДа није ни мало у реду! Чланови су те организације из чистог сопственог интереса. Врховници узимајуна велико, а ови их изгласавају због помија односно позиција које им чланство осигурава. Све тоне а они то аминују.

Name

Бас одазвати се

17.04.2016 11:46

Ја имам само два питања. Зашто цекати излазак на референдум после избора ако су како казу сви за референдум. И ако неко мозе протестовати против власти у име опозиције зашто неко други неби могао дати подршку власти а изнети не слагање са опозицијом наравно све на миран и демократски начин.

Name

Маша

17.04.2016 08:41

Искрено се надамо, да ће га Иванић вратити у нормалан колосјек!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

перо

17.04.2016 09:24

Будалу не морес. Вратити

Name

мф

17.04.2016 16:58

Додик се висе не враца у нормалан колосјек је ли је у питању његова фамелија и сопствена застита тј.ПОРИЈЕКЛО ИМОВИНЕ

Name

цицана

17.04.2016 17:02

Не требају се они врацати обојица- најбоље да оду из политике без повратка! Исувисе дуго пресипају из супљег у празно! Са успјехом.

Name

газела

17.04.2016 08:44

Иванић је разуман човјек, мислим да ће се договорити да обје стране одустану од протеста да не би било жртава и прољевања српске крви. У овом тренутку, ко год жели и протесте и контрапротесте - жели мртву српску дјецу. Надам се да ће макар Иванић успјети да то спријечи, одувијек је био умјерен, никад екстреман.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре газела

17.04.2016 10:18

Па у цијелом нормалном свијету ако власт коју је бирао народ не мозе или не зна или неце да испуни дата обецања а код нас јос у овом слуцају краду нас народ нормално је да це се изаци на мирне протесте.Друго је то сто насим лоповима сад не одговарају протести јер се народ поцео цини ми се да буди и одма тразе контрапротесте који све говоре .Они су ти тј власт која хоце да изазове бунт тј нереде и не дај Бозе проливању те крви нас и насе дјеце.И због тога требају да иду са власти јер су неспособни да обезбиједе овом народу колико толико нормалан зивот.Нико не трази превисе али дај му оно сто је зарадио својим трудом а не јос му узми његов комад хљеба који је својим знојем стекао.То нема нигдје на свијету.Власт док је узимала и саком и капом тад није размисљала дали це тај народ једном реди "" ДОСТА ВИСЕ" Сад кад су све опухали сто се могло опухати онда хоце да народ цуте и да им и даље оспоравају њихову крадју и њихов безобразлук.Знам ја да треба тразити компромис и разговарати али ме овде гсп.Иваниц тотално разоцаарао .До јуце га пљује Додик и омаловазава а данас му је отисао на ноге.Није требао нас раоцарати оне који су му вјеровали и оне који су у њему видјели последњу наду да нас све спаси од ове пропасти.Или су стварно исти сви .Гсподине Иваницу додјите себи док јос имате коме ,немој да нас јос и ви изневјерите.Вјерујемо у Вас !!!

Name

Ре Ре газела

17.04.2016 15:30

Вјерујес Иваницу? Додику? Савезу за промјене? Вјерујес политицарима? Брате мани се медија и политике. Не вјеруј ником

Name

мф

17.04.2016 08:51

Мислим да је ово узалудна прица сваки договор са Додиком је само да Бесмислен за народ и РС-у.Додикова кампања је да извуце себе исвоју фамелију из криминала и ПРОНЕВЈЕРЕ НОВЦА

ОДГОВОРИТЕ
Name

xyз

17.04.2016 09:02

Увијек је подржавао Додика и увијек је покушавао да причу с криминала пребаци у оквир политичке културе и некултуре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрцино

17.04.2016 09:19

Па наравно, ти би прије да се руси легална власт и да се пале зграде и руси све.Издаја!!!

Name

xyз

17.04.2016 09:22

Мрцина@ Не знаш шта причаш. Лупаш, такорећи.

Name

Цезар

17.04.2016 11:17

Xyз, исправно си уочио! Апсолутно исправно! Понекад сам се знао упитати да ли су њих двојица у талу односно у одредјеном договору. Да ли Иванић има такодје ораха у џеповима? Неки су ми својевремено сугерисали да има.

Name

келе

17.04.2016 09:11

трла баба лан да јој продје дан

ОДГОВОРИТЕ
Name

Опозиција

17.04.2016 09:19

Нејма своје ја,засто је Иваниц отисо Додику на ноге?Иваниц игра дуплу игру

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маша

17.04.2016 10:08

Зна се од кога Милокрад највише цвика.

Name

@опозиција

17.04.2016 11:03

Нејма, Нејма...Оклен си роде, из Калесије?

Name

контрапункт

17.04.2016 12:16

Шта има везе одакле је!

Name

Ђубре покварено

17.04.2016 15:46

Има везе, сутра ће увезени демонстранти из Сарајева, Тузле и Калесије палити и рушити Бања Луку. Срби тешко живе, али сигурно неће правити насилне демонстрације и рушити и палити. Зна се ко жарко жели да пали и руши Бањалуку и убија Србе. А зна се ко ће.протествовати мирно и достојанствено.

Name

гласач

17.04.2016 09:36

Гласали смо за овај кабинет, да му буде на нивоу. Ха ха.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гоја бл

17.04.2016 09:39

На једној страни доктор а на другој тракториста. Боже сачувај ко нас водии ......................

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

17.04.2016 10:49

Ста си ти по занимању?!

Name

Само да призапитам

17.04.2016 09:43

Јесу ли се састали у оној канцеларији из које га је ономад делозирао ко неподобног у БЛ? Понизава се и долази му послије свега на ноге умјесто да њега зовне у Предсједниство своју позицију је срозао на нулу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре гласац

17.04.2016 09:55

Није ово Додиков кабинет.Ово је кабинет предсједника Републике Српске.Предсједници це се мјијењати,а кабинет предсједника Републике Српске остаје вјецно.Ми Срби морамо да постујемо своје институције ако мислимо опстати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Питам те

17.04.2016 10:21

ДА ПОШТУЈЕМО СВОЈЕ ИНСТИТУЦИЈЕ СА ПОГРЕШНО ИЗАБРАНИМ ПОЈЕДИНЦИМА, БОЖЕ САЧУВАЈ !!!

Name

О гласацу заведени

17.04.2016 10:46

Актуелни предсједник РС се својски труди да послије њега тај кабинет буде затворен. Сва бесмисао у којој се насао му не даје ни мрву маневарског простора. Тако да форсирањем распада економског система и референдумима о свему и свацему (стварно не знам о цем сад референдуми и да ли може да мисли о том беруци јабуке да сином јер ако сутра додје каква власт мозда и приупита ста за кредите) неце најести гладне,неце запослити незапослене,неце сиромаснима дати перспективу. Конопац који се затезе у једном мјесту це да пукне. Да ли це то да уради народ на улици или инертна дрзавна власт ко зна. А мозе и Федерација да направи властити подрацун и да РС остане без и ово мало средстава у будзету. Све је могуце само са Бајом није могуце ни цент напријед.

Name

*

17.04.2016 11:39

Ниједан предсједник РС не заслужује такав кабинет јер је већина људи на рубу очаја. А такав кабинет само за себе је могао направити једино Милорад Додик, болесна сељачина која се докопала асфалта.

Name

ре Питам те

17.04.2016 12:16

Ти си вјероватно погрешно гласао али ја нисам. ПС.Кабинет је диван, мало Иванић одудара... али штаћеш...

Name

Да

17.04.2016 12:20

Направио је себи и петљу на аутопуту да може лако до имања у Бакинцима. Набавио је себи и два авиона да има с чим бар једном седмично летјети за Београд да договори своје послове тамо. Набавио је и неколико нових, врло скупих Мерцедеса до сад за ово година што је на власти. А народ нити има посла нити има шта да једе.

Name

Хммм

17.04.2016 13:56

Кабинет је неукусно уређен, скоројевићки, шунд и кич, подсјећа на банана републике, далеко од Европе географски и по другим основама.

Name

Арх

17.04.2016 17:30

Кабинет је оличење кича и примјер неукуса. Ја сам магистар архитектуре и имам право да то кажем. Онај који то "пројектовао", може да запали диплому, ако је уопште има. Скоројевићи владају...

Name

Искрено

17.04.2016 10:00

Хајде висе са тим референдумом. Да видимо да ли смије Баја да га одрзи. Односно било који референдум који је најављивао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

семберац

17.04.2016 10:03

Иваниц је, уз оног бугојанског медвједа који столује у Београду, једини дрзавник који га је удостојио посјетом. Ста му то треба

ОДГОВОРИТЕ
Name

семберац

17.04.2016 12:18

Семберац, ово су су озбиљне ствари, 'не пали ватру. не заборави да повучеш воду у'00.

Name

Зоран

17.04.2016 10:05

Иваницу ниси требао ици код Милорада,сад це покусати да несто извуце корисно за себе. Младене исто сад морас подрзати протесте,нема послије свега назад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нека је

17.04.2016 10:16

Успут му навратио, викендом Младен долази у БЛ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

17.04.2016 10:21

Парт -дио. Странка - страна, правац. И они су дијелови неке шире политичке приче. Стигло им наређење да се састану, а још не знамо у ком правцу ће да се заврши.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ко ту кога зајебава

17.04.2016 10:24

Јасно је да ће Додик сваку ситуацију покушати окренути у своју корист, питам се само колико је Иванић трезвен у свему.

ОДГОВОРИТЕ
Name

гинек је

17.04.2016 10:24

Ниста не ваља састанак, сто празан, нема мезе и ста за попит.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

17.04.2016 10:28

На неуропсихијатрију цовјек је болестан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДареДевил

17.04.2016 10:59

Ако дође до протеста и контрапротеста исти дан ту ће бити свега. СНСД могу да убаце своје тројанске коње у редове протестаната СзП да само баце један камен и да разбију један излог, да полиција искористи своја овлаштења. Знате да је донесен нови закон о организовању јавних скупова недавно. Шта ће се десити ако дође до евентуалног контакта између протестаната и контрапротестаната?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Питам се

17.04.2016 11:01

Чуди ме да је Иванић себи дозволио да се упушта у размишљање требају ли протест и контрапротест бити у различитом или истом дану. Оба та митинга су погубна по народ, јер се народ тако дијели. Умјесто да је оном пацијенту указао да је улога предсједника ради на јединству народа и да му је испољени инат тотални промашај и као такав апсолутно неприхватљив и да то повлачи његову директну одговорност. Видјећемо шта је крајњи резултат.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

17.04.2016 11:18

Референдум ДА - само након избора. Протести ДА - кога брига сто Додик организује контрамитинг. Нека се ботови потуку. Иваниц - легитимни представник Срба - ниста спорно у његовим ставовима. Додик се хвата за сламку (референдум) јер брод тоне. Ускоро неце бити ни плата ни пензија - све је пропало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хахахаха

17.04.2016 12:08

Када је госн Додик организовао протесте пред долазак на власт, није тражио састанак са Чавићем да се договоре када требају бити. То је апсурд ста данас трази, па протести се и организују без власти и против рада власти у свакој држави, и не иде опозиција или било ко ко их организује код предсједника да се дофоворе када це и како це. Ово је пресмјесно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аа

17.04.2016 13:39

Народ је гласао за Додика, према томе ста се буните сад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мами

17.04.2016 18:24

Мени цудно, мислим примио Иванића у кабинету, да је Додик мислио неки посао да заврси звао би га у кафану!

Name

постен

17.04.2016 14:02

Е како вас Додик навуце на танак лед.Па сад сте исти као он.Стаце вам протести ако сте се договорили о њима.?Ако се мозете договорит о дану протеста онда се мозете и договорити да до протеста ни недодје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пуца зора

17.04.2016 14:05

Друге су теме овдје биле, по свој прилици, референдум и протести су само изговор за јавност. Нешто се ваља иза најновије резолуције европске, нису чиста посла. Види се да та резолуције изува из ципела, погађа у центар равнотеже. И до сада је било резолуција, али ни једна као ова, ни једна не љуља толико. Прво Човић пред онај сајам у Мостару, па сада Иванић, а од премијерке стижу неке уопштене, празне и испразне флоскуле без боје, мириса и укуса...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин

17.04.2016 14:11

Никаква мимоилазења нема, око рацуна и узимања пара

ОДГОВОРИТЕ
Name

Смеј се смеј само се смеј

17.04.2016 14:35

Референдум у овом моменту не и не и јос једном не ни за ста. Прво би било питање о цем данас референдумимо онда би Баја и то изврно некаквим питањем које не би давало одговор ни на ста. Онда би досли у ситуацију да се РС суоци са валом санкција и да се тотално уруси прије свега економски. Тако да ко воли хаос овдје подрзаце актуелног водју цопора Бакинацких волова. Иваниц је самим тим сто је прекроцио преко прага зграде из које је истјеран себе дисквалификовао као озбиљну алтернативу Додику а бојим се и до краја закомпликовао ситуацију у савезу којег представља. До тад нико не брине о оним који гладни проводе дане а дјецу саљу без дзепарца у сколу. Како је њима и какав референдум њима треба. То уосталом није ни брига ове независне социјалдемократе они су данас на десници а сутра ко зна

ОДГОВОРИТЕ
Name

Разлике!!!

17.04.2016 14:37

Иваниц је доктор економских наука, а Додик КВ месар. Па то је логично да постоје разлике. Док Додик схвати како се хода, Иваниц вец трци.Неупоредиво. Али, док ту разлику Додик схвати-пола срба це нестати...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велика разлика

17.04.2016 15:47

Миле не би ни ко КВ месар и приуцени правник са стазом сверцера и секретара ЦК Лактаси допустио себи да иде на ноге код оних који су га отјерали. Иваниц ко професор универзитета јесте. Мозда јос има нека вррца коју није пребацио у какво Бањалуцко свратисте. Овим цином је ударио на све оно за ста се савез за промјене бори. До јуце га је он предводио а вец данас је код Лактасенка на миндеру. Засто је то урадио успркос ставу савеза је питање и за њег и за савез који му је дао повјерење

Name

Боки

17.04.2016 14:40

Зашто неко не објасни тим паметним судијама да у хрисцанском календару сваки дан има неки светац или њих висе па и ако небуде дан Српске на св Стефана бит ће на св. X. Зашто је св. Стефан споран а други нису???? Они са овим само показују своје незнање и мржњу према Србима и Српској.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нико

17.04.2016 14:51

Па ви људи стварно нисте нормални. Какви протесри какви контрапротести. Не подрзавјте висе ову багру, окрените се младим и сколованим људима и подрзит их да се укљуце у политицке воде али самосталмо не под окриљем неких од постојецих странака. Имате своју дјеву њих мотивисите да се баве политиком, а не да бјезе из ове земље, они једини могу да створе постену критицну масу која мозе донијети просперитет овом народу, а не ове искомплексиране будале који мисле да су свемогуци. Ово 21.вијек гдје потребно знањ нових технологија, а не трактора и брнаце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рајко

17.04.2016 14:53

Несмете ВИ писнут од Додика

ОДГОВОРИТЕ
Name

сс

17.04.2016 15:53

Подрска Иваниц др. Младену из Српског Сарајева! Само мудро...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Паметном доста

17.04.2016 15:57

Иваниц је спасао Додика 2003/4 од судског процесуирања.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Посланик

17.04.2016 16:17

Ко це са њим и са СНСД-ом договарати било ста кад једно прицају друго раде,навеце обецају ујутро се право ко да нистав није било е то је политика снсда и онда се позивају на нациобални интерес српске кад им окрену ледја било ко.Да би сте имали подрску морате бити искрен и постен саговорник а не манипулатор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре хм/Сотир

17.04.2016 17:18

Е господо, треба познавати политику, а не тако плитко размисљати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милена

17.04.2016 17:29

Иванић се понаша као члан Предсједништва БиХ испред реда српског народа, док се Додик свакако понаша, а најмање као предсједник свих грађана РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

војкан

17.04.2016 18:57

Ако идемо на протесте исти дан онда на челу треба да буду лидери СзП и ових контра , а не да их из подземних склониста контролишу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

фф

17.04.2016 20:32

Како немају на столу ниста да ПИЈУ КРИЗА КОД МИЛЕ.АХ ХА АХ АХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеки

17.04.2016 20:36

Јос један ПАПАК,за ситно се продао,сад це видјети на изборима,ста је урадио!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горки плодови

17.04.2016 22:10

Ма,договорили се о подјели ресурса у РС и гдје ухљебити партијске кадрове.Какав црни дан републике,боли њих уво за то. А што се тиче тежине иста су кадегорија,забрекли обојица и вратови као у бизона.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Викало

18.04.2016 01:59

Глуп и глупљи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брат Ђуро

18.04.2016 06:25

Мимоилажења за јавност, све су се они договорили, видјећете шта долази. Иначе не вриједи овом народу указивати ни на шта. Он не вјерује својим очима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Биће биће...

18.04.2016 07:46

А референдума ће бити "..кад Вељи Луг у Незуке сађе", како се то у једној књизи наруга лијепа Фата Авдагина и баци се моста у хучну Дрину. Ето, тако ће бити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

саја

18.04.2016 10:27

Србин може да мрзи Србина много више него друге људе из других нација.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Чобан

18.04.2016 17:08

Све су се они договорили док овце блеје у торовима.

ОДГОВОРИТЕ