О афери "Влашић" проговорила и Зузи Зу

Непрестано ми звони телефон због афере “Влашић” БиХ Еуросог тима. Помакљали се моји бивши сарадници! 

Забава 16.04.2016 | 21:38
О афери "Влашић" проговорила и Зузи Зу

Разлог је кажу пиће, таблете за смирење а бијелог к'о бајаги није ни било. Сад тек видим како сам добро прошла! Када сам главном актеру афере саопштила да раскидам сарадњу са тимом памтим да је био бијесан као рис! На срећу избјегла сам флашу јер сам му то саопштила преко телефона.

Иначе смартам да они нису не само достојни, него ни легитимни представници Босне и Херцеговине! Они су уствари изабрани од стране једне једине особе – Лејле Бабовић, руководиоца Одјељења за међународне послове у БХРТ. Десило се то по њеној причи буквално овако: дошао Деен код ње у канцеларију и пустио јој пјесму да чује. Она му је одмах рекла “Идемо”! А тек послије мјесец дана Управни одбор БХРТ донио је одлуку да пјесма “Љубав је” иде на Еуросонг и донио је Правилник БиХ Еуросонга 2016 у којем нема ни ријечи о процедури избора пјесме и представника. А проглашење представника је било одмах сутрадан на БХТВ директно у програму.

Значи ако желите бити представник БиХ Еуросонга позовите обавезно Деена у екипу, снађите се за 40.0000 еура за котизацију, разбијте главу колеги за публицитет и остало ће доћи само по себи!

По повратку БиХ Еуросонг тима из Стокхолма чекаће их још један наступ и то на суду – јер ја нисам одустала од тужбе – због кориштења мог гласа у аудио и видео снимцима иако сам ја то изричито забранила.

До тада гледајте хит пјесму “Плава Банана” коју сам припремила за вруће љето и која је чудесан спој живописних боја и разиграног латино ритма! Ја сам велики заљубљеник цртаних филмова и стрипова и зато сам се одлучила да анимацију за сингл уради један од најпрестижнијих регионалних аниматора и стрип умјетника – Берин Тузлић. Његов најновији анимирани филм “Реqуием фор Пиноццхио” номинован је за награду на предстојећем Филмском фестивалу у Кану.

“Плава Банана” је моја ауторска пјесма и настала је као шаљиви рецепт како изаћи на крај са плавушама које мушки род привлаче много више од осталих женских боја! Погледајте и просудите сами.

Данас 24

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ЏЕМО

16.04.2016 19:45

ОВО ЈЕ НА ИНТЕРНАЦИЈОНАЛНОЈ ОСНОВИ , РОКЕР УДАРИЈО НА РЕПЕРА . ТРЕБА МЕХУ ПУЗИЧА ПОСЛАТ НА ЕЈРОСОНГ .

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxxxx

18.04.2016 09:35

Па је ли могуће да немаш појма о правопису Џемо, ста ће ти толико слова ''Ј''

ОДГОВОРИТЕ