O aferi "Vlašić" progovorila i Zuzi Zu

Neprestano mi zvoni telefon zbog afere “Vlašić” BiH Eurosog tima. Pomakljali se moji bivši saradnici! 

Zabava 16.04.2016 | 21:38
O aferi "Vlašić" progovorila i Zuzi Zu

Razlog je kažu piće, tablete za smirenje a bijelog k'o bajagi nije ni bilo. Sad tek vidim kako sam dobro prošla! Kada sam glavnom akteru afere saopštila da raskidam saradnju sa timom pamtim da je bio bijesan kao ris! Na sreću izbjegla sam flašu jer sam mu to saopštila preko telefona.

Inače smartam da oni nisu ne samo dostojni, nego ni legitimni predstavnici Bosne i Hercegovine! Oni su ustvari izabrani od strane jedne jedine osobe – Lejle Babović, rukovodioca Odjeljenja za međunarodne poslove u BHRT. Desilo se to po njenoj priči bukvalno ovako: došao Deen kod nje u kancelariju i pustio joj pjesmu da čuje. Ona mu je odmah rekla “Idemo”! A tek poslije mjesec dana Upravni odbor BHRT donio je odluku da pjesma “Ljubav je” ide na Eurosong i donio je Pravilnik BiH Eurosonga 2016 u kojem nema ni riječi o proceduri izbora pjesme i predstavnika. A proglašenje predstavnika je bilo odmah sutradan na BHTV direktno u programu.

Znači ako želite biti predstavnik BiH Eurosonga pozovite obavezno Deena u ekipu, snađite se za 40.0000 eura za kotizaciju, razbijte glavu kolegi za publicitet i ostalo će doći samo po sebi!

Po povratku BiH Eurosong tima iz Stokholma čekaće ih još jedan nastup i to na sudu – jer ja nisam odustala od tužbe – zbog korištenja mog glasa u audio i video snimcima iako sam ja to izričito zabranila.

Do tada gledajte hit pjesmu “Plava Banana” koju sam pripremila za vruće ljeto i koja je čudesan spoj živopisnih boja i razigranog latino ritma! Ja sam veliki zaljubljenik crtanih filmova i stripova i zato sam se odlučila da animaciju za singl uradi jedan od najprestižnijih regionalnih animatora i strip umjetnika – Berin Tuzlić. Njegov najnoviji animirani film “Requiem for Pinocchio” nominovan je za nagradu na predstojećem Filmskom festivalu u Kanu.

“Plava Banana” je moja autorska pjesma i nastala je kao šaljivi recept kako izaći na kraj sa plavušama koje muški rod privlače mnogo više od ostalih ženskih boja! Pogledajte i prosudite sami.

Danas 24

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

DŽEMO

16.04.2016 19:45

OVO JE NA INTERNACIJONALNOJ OSNOVI , ROKER UDARIJO NA REPERA . TREBA MEHU PUZIČA POSLAT NA EJROSONG .

ODGOVORITE
Name

xxxxx

18.04.2016 09:35

Pa je li moguće da nemaš pojma o pravopisu DŽemo, sta će ti toliko slova ''J''

ODGOVORITE